TGWH#7377
hi, újoncoknak nem a vámpír a legjobb sztem, de játszál csak, max nehezebb jössz rá a dolgokra, mert a vámpírnőnél kis keverés van a többi karihoz képest. nos, találsz különböző ca-kat (combat arts). az inventoryban a középső fül a ca-ké, kattints rá, és nézd meg melyik ca-t akarod fejleszteni. ezek után már nincs más dolgod, mint az inventoryban megnézni, hogy milyen ca-kat találtál eddig. a ca-kat mindig az ellenfelek dobják, az elején, amikor porto vallumba kell menned, az úton rengeteget elszórnak az elhalálozott szörnyek. minden városban van egy ca mester, ilyen gandalfszerű, hosszú, fehér szakállal. nála lehet elcserélni azokat a rúnákat, amiket nem használsz. katt a csere gombra, és ha négy rúnát teszel be, cserébe választhatsz egyet, ami neked kell. három rúnáért egy olyat kapsz, amit tudsz használni, de véletlenszerűt. kettőnél bármilyet kaphatsz, olyat is, amit nem tudsz használni. kb. ennyi :D könnyű ám, amit nem tudsz, fordítsd le szótárral, és máris meglesz mit kell csinálni. n
norberto, az én gladim is frissült, tegnap két szintet léptem, meg a kép is régebbi volt, szal most 74es szinte van a picur, de az uw főküldiben az észak-nyugaton lévő elkerített részen nem tom megölni a démont, piszokerős... meg egy törp szellemet se... szal most fejlődök, mert 82es szinűek a dögök...