• huhuhorgasz
    helló Scrylah!

Nekem van egy 117-es mage-m.ha jó karaktert akarsz akkor:
    -skills: meditation-ra rakni nagyon sokat
    constitution (nekem 24, de már a healt-em 8817)
    -attributes: mental regenerationra rakni amennyit tudsz. nekem 575 most. A többit meg nyomják a cuccok fölfelé.
    -Combat arts-ok: fireball 115-ös és 21516-ot sebez. Ezt kombinálod egy felfejlesztett Ghost meadow-val, ami nekem 255 fölött van. Ez azért jó, mert a ghost meadow meggyorsítja a mentális regenerációt sok sok %-kal. Ezáltal az alapban 1,3mp alatt újratöltődő fireball-om a ghost meadow aktiválása után lemegy 0,5mp-re. Tehát fél mp-enként sebzek 21516-ot. Nem rossz azért, de platinumon ez is kevés.
    A spiritual healing is jól jön. Ingyen healt töltés. Nekem kb 24-es szinten van.ez elég mert 2 utántöltéssel föltöltöm magam. A reiki sem utolsó dolog mert a healt visszatöltést gyorsítja egy ideig.
    Ja és egy nagyon minimális szinten jól jön a teleport is(phase shift).jól jön amikor pl a szigeten lévő sárkányt kell kinyírni.

Remélem tudtam segíteni, ha van valami kérdésed akkor nyugodtan írj. Azt hiszem jó irányba indultam el, goldon nagyon jó most a karim, de platinumra gyúrnom kell még :)
    Na minden jót