Emberek atom brutál a kieg. Fönt megtaláltam az elfek táborát, és belefutok két elf spinébe, akik megkérnek segítsek már rácsapni az jégelfek mocskos kezire. Mondom naná, jopénzért bármit. A feladat 3 jégelfhercegnőt kinyírni, mert gonoszkodnak, az meg nem fain. Na bazz mehyek megfektetni őket,kicsit ledöbbenek, hogy a jégelfek fideszesek, mindenki hozott magával még egy jégelfet.Szóval tömeghent varikat elő. Ledarálom a hullámokat,és eljutok az első spinéig, megfektetem oké. Megyek a másikhoz, megfektetem oké. De! Megyek a harmadikhoz, és csak egy bejárat van. Üsse kavics nekiindulok. A bejáratban meleg, baráti üdvözlettel fogad egy szakasz jégelf, 2 fönökkel + KETTŐ JÉGSÁRKÁNY!!!!!, ISMÉTLEM JÉGSÁRKÁNY!!!!, ISMÉTLEM KETTŐ!!!! Haver kicsit leizzadtam. Mageval nyomom szélalapú varázslatokkal, és kétkezes kardal.A széllökés nagyon baba, mindenkinek ajánlom, viszonylag jól sebez, kábit, és mégsem übertáp mint a darkelfes fog. Mondjuk élőhalottak ellen nem sebez, de azokat is kábítja. Na szóval, még így kábultan is annyiszor megfektettek, ezek a szemét sárkányok, hogy ihaj. Látod, hogy kábult, villog meg minden, de azért a tüzet fujja.
Emberek nyomás Sacredozni!