Na végigtoltam. Hát egy kicsit csalódás volt a számomra. Előszőr is számítottam vagy 80-100 óra játékidőre, de olyan 28-30 alatt végigtoltam, és azt sem lehet mondani, hogy végiogrohantam a játékban, mert nagyon sok küldit teljesítettem, na meg még hozzájött pluszba, hogy órákig bolyongtam és kerestem az átjárót a legészakibb ponthoz. Minden nagyobb ellenfelet nagyon könnyű legyakni (beleértve a fődémont), csak be kell csalni valahova, ahol elakad. Egy idő után meg igen csak unalmassá vált a dolog, nem állt másból, csak gyakásból, na meg a mellékküldik is uncsik voltak. Mindent összevetve jó volt végigtolni és 4 rugót megért (ennyiért vettem valakitől), de ennél többet nem ér meg szerintem. De azért várom az ingyenes kieget, remélem hogy ad a játékhoz extra dolgokat, amik izgalmasabbá teszik. Ja a 4-es ACT tele volt bugokkal, a végén Shaddar csak rohangált össze vissza, de egyszer sem ütött meg, én meg tök kényelmesen kinyírtam. Az is furcsa volt, hogy a 3. ACT nagyon hosszú volt, a 4. meg lepkef*ng.