Varian#4365
Na úgy néz ki végre sikerült egy normális patcht kiadni a játékhoz.
Kezdtem egy új karit 1.7 alatt, bár eddig nem játszottam sokat, most 16-os a gladi, megcsináltam eddig 4 oldalnyi küldetést.
Egyelőre az egész játékban semmi hibával nem találkoztam, az összes küldetés jó volt minden a helyén volt. Mindegyikért kaptam jutalmat, pénzt, xp-t, ca-t, stb....
A tárgyak tulajdonságai sokkal jobban áttekinthetőbbek, eddig van alap fehér név, narancs a junik, citrom a rare, kék/nem tudom milyen típus lehet/, gondolom zöld a set ilyet még nem találtam. Nincsen külön az összes kasztnak színe, a tárgyak jobb tulajdonságai szépen kékkel vannak jelőlve, a komolyabbak meg ahogy eddig is narancsal.
A tárgyesés is változott valszeg, a gladimmal eddig 8 junikot találtam/némelyik kasztspec, némelyik nem/
A rejtett helyekről is esett már junik meg ládából is, még koporsóbol is. Nem pedig mindenféle szir-szar meg csak pénz.
Szóval érdemes figyelni és mindent kinyitogatni.
Vannak új tárgytulajdonságok is, pl.:
-far sight +x
-chance to bimd flying opponent
-chance for open wounds
-wounds increase damage dealt
-19 kill on sight: enemy below level: +8/ezek persze változó értékek, az biztos hogy az enemy lower level die on sight erre változott, de nem nagyon tudom értelmezni/
Persze későbbiekben még lehet hiba, de én nagyon bizakodom.
A multi része felöl nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam még.
Aki üzemeltet valamilyen oldalt sacreddal kapcsolatban és van junik listája sztem frissités kell majd neki, mert úgy néz ki teljesen új junikok vannak a játékban, legalábbis amikkel eddig találkoztam nem hallotam még róluk.
Azt nem tudom hogy a régik megmaradtak e.
Szóval akinek meg van eredetibe az mindenképpen tegye fel.