8224
-
Mihail #4383 nem tudja vki, hogy milyen trainerrel lehet 1.5-ös sacredben karaktert váltani? -
Varian #4382 Jó tudni mire is jó az a survival bonusz, én is láttam de nem tudtam hova tenni...
Ja és igen singleben 1.7 alatt lehet már menni platinum szintre.
Egy-két junik és 1 set izelítőként 1.7 alól.
Valszeg a setek is változtak mert a bahamut leg bracerje 2 új tult ad és 1 hiányzik róla.
-
#4381 Nemigaz olyan tápos vagyok hogy nem tudok mit csinálni, kell valakinek péz vagy cuuc, nekem csak set tárgyak kellenének dark elfre, csak valahogy meg kelle oldani azt a lanmultit. -
#4380 nemrég taranis-al futottam össze a hwsw-n....
volt pár jó hent meg klán-meccs is...kár,hogy mostanság már nincs...
üdv:kain.fsi még mindig :) azért -
#4379 :))))) -
#4378 malefic az ut2k3-as? :) régi idők.... -
#4377 Hi!
1.7-esben a Woodelf nektek is össze-vissza lövöldöz?
Mármint nem oda ahova célzok, hanem megfordul és ellenkező
irányba, és néha csak sokadik klikkre fodul vissza... -
#4376 Tényleg jó, látványosan egyre jobb cuccokat kapok, és egy szinten belül. Már kaptam zöldet, kár hogy nem Mágusnak, csak gladinak, de bíztató a kezdet. -
#4375 ah sirály -
#4374 csak single-ben próbáltam :) -
#4373 és ez singleben is van? -
#4372 jah nem csak meghalni nem szabad hanem kellő mennyiségű monstert is le kell ütni azaz túlélni(survive)a küzdelmet,hogy nőljön a pont -
#4371 jaja pontosan.
ha megmurdelsz akkor ismét 0 lesz...ezt egy "próba" karakterrel kipróbáltam.
amivel rendesen játszom nem mertem kockáztatni mert már 30%-os :) -
#4370 És akkor ezt a survival bónuszt mire adja? Arra, ha sokáig nem halsz meg? -
#4369 jah a survival bonus nyomja a sebzést + az att.ratingot is -
HTB #4368 vaz,kb zúztam 1.7-tel,39es gladim van most,1.7 legjobb újítása a survival bonus(ami dropok minőségét is növeli!)
kb 50-en volt,15 perc alatt 4 setes item,aztán server belagolt,megöltek,és most 0 van :< -
Varian #4367 Én hülye a kék a magic, el is felejtettem. -
Varian #4366 A 2. tul így helyes:
-chance to bind flying opponent/bimd helyett/ -
Varian #4365 Na úgy néz ki végre sikerült egy normális patcht kiadni a játékhoz.
Kezdtem egy új karit 1.7 alatt, bár eddig nem játszottam sokat, most 16-os a gladi, megcsináltam eddig 4 oldalnyi küldetést.
Egyelőre az egész játékban semmi hibával nem találkoztam, az összes küldetés jó volt minden a helyén volt. Mindegyikért kaptam jutalmat, pénzt, xp-t, ca-t, stb....
A tárgyak tulajdonságai sokkal jobban áttekinthetőbbek, eddig van alap fehér név, narancs a junik, citrom a rare, kék/nem tudom milyen típus lehet/, gondolom zöld a set ilyet még nem találtam. Nincsen külön az összes kasztnak színe, a tárgyak jobb tulajdonságai szépen kékkel vannak jelőlve, a komolyabbak meg ahogy eddig is narancsal.
A tárgyesés is változott valszeg, a gladimmal eddig 8 junikot találtam/némelyik kasztspec, némelyik nem/
A rejtett helyekről is esett már junik meg ládából is, még koporsóbol is. Nem pedig mindenféle szir-szar meg csak pénz.
Szóval érdemes figyelni és mindent kinyitogatni.
Vannak új tárgytulajdonságok is, pl.:
-far sight +x
-chance to bimd flying opponent
-chance for open wounds
-wounds increase damage dealt
-19 kill on sight: enemy below level: +8/ezek persze változó értékek, az biztos hogy az enemy lower level die on sight erre változott, de nem nagyon tudom értelmezni/
Persze későbbiekben még lehet hiba, de én nagyon bizakodom.
A multi része felöl nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam még.
Aki üzemeltet valamilyen oldalt sacreddal kapcsolatban és van junik listája sztem frissités kell majd neki, mert úgy néz ki teljesen új junikok vannak a játékban, legalábbis amikkel eddig találkoztam nem hallotam még róluk.
Azt nem tudom hogy a régik megmaradtak e.
Szóval akinek meg van eredetibe az mindenképpen tegye fel. -
Khull #4364 Hali!
Sikerult-e valakinek kigyujtenie egy pancelszettet?
Ha igen mi tortent?
-
steweee #4363 mikor jön hozzá a kieg-küldi lemez? -
#4362 LoL
az nfo egy text file, olvasd el -
#4361 Kérdés: 1.5ös UK patchel többször lefagy a videókari, másnak is volt ilyen probl v a hardverem szórakozik?
Kérdés: Különböző progik mellett néha szerepel agy .nfo file, pl crack mellett. Mi a halálnak mikor anélkül is elindul? -
BlueGold #4360 "Kösz a segitséget"[#wink, de megoldottam a problémát egyedül is innen http://www.sacred-map.de.vu/ levettem a térképet azon megtaláltam amit kerestem. -
Herkulles #4359 Az Auto update még naem rakja fel, mivel béta.
Állítólag a multison még dolgoznak, mert diablo2-es színvonalt akarnak. :) -
Koxminator #4358 aham :D -
#4357 Boltosná van mindig. Tehát fossa. :) -
Koxminator #4356 hogyan fossa? :) -
#4355 Nem tudom énse, viszont tudjátok mit kaptam? Foglalatos gameboxot. Mondjuk a neve is artifact. De van gamebox nevű gameboxom is. És csak fossa a 4 és 3 socetes tárgyakat a mostmár 14es gladimnak -
#4354 az 1,7 feltétele után megjelenik egy új tulajdonság...survival bonus...most ez pontosan mit is takar? -
#4353 Már írta lent valaki, és a azon az oldalon is fenn van amelyiknek a GY.I.K.jára mutat fönt a link. (bocsi nem jut eszembe a neve) -
#4352 honnan lehet leszedni a beta patch-et (a uk verzióhoz)? -
BlueGold #4351 Úgy látom itt van egy-két szakértő. A következö helyen akadtam el a játékban: Nem tudok eljutni a "air" elemhez Ice Palace of Frostgrad -ba. Már probáltam minden irányból, de mindenhol megáll jóval elötte a karakter. Remélem ti tudjátok a megoldást és legyetek szívesek velem is megosztani a " titkot". Kösz előre is. -
#4350 Hmm, ez érdekes majd megpróbálom, bár már 47-es a gladiatorom:) -
#4349 Csak azt tudom mondani, hogy próbáld silverren is, és lehetőleg magasabb szinten. Nekem sem adta meg még a 20 gladimnak, de a 40 darkelfemnek már igen. Freak a koponyásat a többieknek írtam, és aneked azt, hogy igen le tud kötni hosszú távra is. Engem. -
#4348 Hmm ez érdekes, mert én sehol sem találom a tárgyakat csak a Jason feliriratot, esetleg csak multyban vannak ott??? -
#4347 ezt most nem értettem, de kösz, ha tecc a demo, valahogy megszerzem a fullt -
#4346 Jó hosszútávra rendkívül. És a az 1.7ben a koponyák sírnak, és könyörögnek, hogy rakják őket foglalatba. -
#4345 most töltöm a demót, hosszú távra jó ez a game? -
#4344 Emberek ez egész jó. Bekerült pár új fegyver, mindenféle dolgok adnak extrákat, és 4 es szinten kaptam 4 socettes tárgyat. Viszont a CA.k nem találnak autómatikusan, hanem csak extra attacot nyomatnak, és lassabban regenerálódnak, szerintem 2x annyi ideig, de ez nem biztos. Kezdtem egy gladiátort, és kaptam olyan botot amit eddig, csak a mágus használt, de már én is kézbe vehettem. Aztán, tudjátok, hogy a gladi eddig nem hordhatott kesztyűt, most már kaptam azt is. Szerintem eddig jó. Ja és az élet töltő, most az a kicsi van csak, de az is maxra tölt.