Már 3-szor nyomom single-ben goldon, a sok xp-t én a rajtam lévő experience of foes + 50% -al, plusz a potion of mentor üveggekkel szerzek (folyamatosan világít a fejem), szvsz a legjobb xp terület a Zhurag-Nar portál közelében lévő Poison Troll és Dark Elf hordák felszíni kiírtása + itt található néhány Shraddar Rim lovas is akik néha nagyon jó cuccot adnak, de a baltás Shraddar Rim lovassal még most is óvatosnak kell lennem mert néha egy ütéssel leszedik a 39 K-s életerőm
Másik jó terület (amíg várok a re-spawnra a Shraddar-Nur előtti sivatagban, és a Mystdale előtti területen található óriaspókok ezek alapban 35K.-39K. XP-t adnak, potion of mentorral viszont a dupláját 70K.-80K., ami érdekes mert én az patch 1.5-el játszom, ahol elvileg a potion of mentor csak az 1.3 szorosát adhatná az xp-nek, de ezeknél a pókoknál kétszeres xp-t ad. Az 1.6 patch alpban nagyobb xp-t ad és a potion of mentor szorzója is kétszeres, valamint tovább tart a hatása, de sajna még nincs hozzá normális törés . Potion of mentor üvegek beszerzése teleportálgatás nélkül Prto Vallumban könnyű csak ki kell szabadítani a második kereskedőt a közeli barlagból, ezután a két kereskedő közt rohangálva meg kell venni a PoM. üvegeket, elég ha egy üveget veszel, utánna már változik a kínálat, jó gyűrüket is könnyű így szerezni.