Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy kis info a nehezebb szintekhez: mindegy milyen szintu a karaktered, az ellenfeleket a jatek dinamikusan hozzaigazitja, tehat ha a silvert 19-es szinten kezded, akkor a szornyek is azon lesznek, ha 40-esen, akkor a az ellen szintugy 40-es lesz. A bronz meg silver meg gold csak azt allitja, milyen gyorsan termelodjenek ujra a monsztak es mennyivel magasabb szintuek nalad
a multiról ann,it, hogy cd-key-t nem csak account regisztálásnál, hanem mindig kér.
A karaktert átlehet vinni, de csak open-re, én closed-net-én nyomom, így új karakterem van.
Tudomásom szerint a deviance .exe mellett lévõ .dll cheat szerû dolog, így a program ezt jópofán oldja meg, beenged szerverre, ha ilyen karaktered van, csak nyuszi jelmeze lesz pánél helyett. Az meg kicsit égés...

http://gaborszantai.co.uk/

Én 7wrz-viprõl szedtem, ott biztos angol.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bandew
A HDC-s is angol?
Amúgy tök jó, hogy kevesebb CD-s mint a Diablo2. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Te milyen kombókat használsz az elfednél? A második skilled ami be van rakva jó? Én nem igazán próbáltam még! Lvl 25 -ön vagyok, de nem látom értelmét egyiknek sem, nincs ellenfél a pályán! Néha-néha benyomom a soul catchert + a adrenalint és ennyi, kaszabolok mint állat! Miket fejlesztettél, és mennyire?

Neked mûxenek normálisan a combók? Mert én Battle Mage-el próbáltam csinálni de az nem muzsikált :(

Igen neked írtam. De én eddig csak két ilyen portál követ találtam, pedig leölök mindenkit!

Akárhunnan :D

Bandew
Hunnan lehet letõteni angol verzsönt?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nah, a mai állás, 4 sárkánynál tartok:)

legtöbbször egy közelben boklászo szörny vagy npc birtokolja a runa köveket a portálokhoz, ha nálad van a kö automatikusan megnyilik a portál ha a közelébe mész.

hehe, nekem ugy dobálják a skilleket hogy csak na! egy nap biztos találok vagy nyolc másmilyet, és szépen viszem öket a combomasterhez:)

ezt nekem irtad?

Jonny87
Meg kell venni szépen a boltban.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Valaki el tudja nekem mondani hogy lehet a játékkal neten játszani.A szomszédommal akarok vele játszani csak nem tom hogy kell.Segítsetek!!!!
Hát nemtom ,én most eddig játszottam az irésom ota ,és egyetlen db skillkövet sem kaptam:((
Lehet azért mert ujrakezdtem a bronzot,és ezért nem adnak ,de akkor is.Igaz már a csatornarendszerbe megyek valor urhoz,de tárgyakat is alig-alig ad:(
De legalább már kaptam egy 2. elf settes cuccot,ugyhogy már a 2-re ad +2 magic lore tulajdonságot:)
Nagyon várom a 3.at,mert érdekelne mi lesz a bonusz arra.
Sajna 34-es elfel semmit sem értem el silver fokozaton,mert 3-4 goblin ellen 2 ücsi elment:((
És rohad gyorsan elfogyott az összes:((Most igy végigtolom aztán addigra kijön remélem az 1.6 és mivel ott átjavitják az xp-rendszet ezért remélem kedvez ,és valamivel gyorsabban megy majd a fejlödésem.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ez sztem felesleges, mert annyi skill köveket dobál a játék hogy csak na :-)! Én inkább úgy szoktam tunningolni, hogy nagyobb elenfelekhez többször is lemegyek a barlangaba, mivel ha feljössz és lemész újra megjelennek. (De volt olyan amikor már pl. a 6. hentelés után nem jelentek meg többször!)

Az tuti,de ott visszapofázik ugyis a karid,hogy tul nehéz hely ez vagy mi a nyavaja.Szal tudod,hogy merre nem szabad menned.

És egyébként igazam volt,és most már tudok 2 helyet ahonnan lehet tuningolni a skilleket.Persze eléggé csalásnak számit,de aki akarja tesztelje.

Fogja a kariját és exportálja.Kezdjen vele uj gamát.Az elsö ládikában kapásbol van az alap skill.Aztán rohanás gyilok nélkül az 1. város portáljába és onnan teleport a 3. helyre(asszem,oda ahol a hidon tul van a város és a 2 fickot kelett kisérned)Az örtöl megkapod a 2. skill követ.Ekkor mondjuk save,export,és ujra ez.Igy elég gyorsan lehet tuningolni 2 skillt,mert ha jol tudom mindegyikben csak ugyan azt kapod.Én elfel a multi shotot,meg a healing skilt.
Aki akarja probálgassa.Sok sikert.

addig is várom az 1.6-ot:)Nem szenvedek 1.5el.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

pl. milyen helyre gondolsz? Nekem még nem fordult elõ ilyen igaz csak lvl 25-ön járok és most vittem el a csajszit a felsõ várba (a vizes küldetés után).

shaba23
Csak az a szar, hogy ha nem követed a fõ szálat, akkor bekeveredhetsz olyan helyre ahova szabadon mehetsz, viszont szarrá vernek :)
Igazad van ebben, de én szeretek körüljárni mindent!Így alig alig haladok elõre (több órán át a sivatagban járkálok)
és kíváncsi vagyok mi lehet elõrébb, de még nem jártam be a területet.Sztem úgy kellett volna ezt megoldani, hogy több azonos terepre visszautaló küldetéseket adnak a fejlesztõk, így nem egyszerre kell bejárnod az adott területet.

Egy kérdés: azokat a kis portálokat, hogy lehet "üzembe helyezni"?

Hát nemtudom. Szerintem ennek a játéknak elenyészõ köze van a Diablohoz. Sokkal több dolgot lehet benne csinálni, de végülis szerintem jó igy hogy szabadon járkálhatsz ott ahol akarsz.

...sorry az OFFért.
ON:

Bírom ezeket a "sulinetes" hozzászólásokat a hétvégén. Jézus! Ezek fogják nekem a nyugdíjamat megkeresni? :)

Nekem a lighting jött be, sztem a fagykör is jó, csak rakjál minnél többet a mental regenerationra! Én is adott területen bejárok mindent, és utána állok tovább. Nekem ezért nem tetszik a játék, alig lehet vele haladni ha végig akarsz járni mindent. Sztem a diabló pályafelosztásai jobbak voltak!

Hát mindig másra pakolok, eddig a tûz varázslatokra nyomtam, de a fagyot fogom nyomni, mert nekem az jobb. Hogy merre tartok? Hát én úgy csinálom hogy egy városban az összes küldit megcsinálom, utána állok tovább. Ha meg nem küldizek akkor xp-re hajtok + területfelfedezés. Eddig két küldit bebuktam, mert nem láttam hogy 1 nap van a teljesítésére.

lécci vki tegyen fel egy képet a vulkános átjáró kinézetérõl!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Én is raktam be kombóka, nekem nem lett más, csak nagyon sokáig töltõdnek! (pl 4 lightingot, 2 tüzkört stb). Te, hogy fejlesztetted a karidat, és merre tartasz?

Hát én is megfeküdtem egy párszor, de szerintem jó kari. Csak a combókat nem tudom mire használni. Az öregnél berakom a varázslatokat és a combo meg tök más lesz, és nem is hatásos. Valaki tud helpelni ebben?

:-)) Az finom! Én lightingel, meg a tûzkörrel mentem de meguntam a karit mert sokszor lefeküdtem, meg nagyon nehezen haladtam vele (de lehet, hogy csak rosszul fejlesztettem)!

Én épp úgy voltam hogy jött a két Minotaur, rányomtam az út közepére egy fagy varázslatot amikor jégcsapok jönnek ki a földböl és aki a körbe kerül az sebzõdik, de az egyik épp rámcsapott egyet, kiesett a kard a kezembõl és meghaltam. Visszamentem és nem volt ott a kard.

grebber
az sok annyi helyme sajna nincs kiirok valamit azt felteszem

Next PC upgrade: 2022

Nekem volt olyan is amikor nem tünt el csak leverték rólam! Ott maradt a földön. De a legjobbakat én is "elvesztettem" anno.
:((

Egészen pontosan ennyit : 1,63 GB (1 760 157 899 bájt)

Ehh, pedig nagyon jó kard volt! :((((

Elég vakon vagy akkor! :-)) Nah ha megvan a víz akkor vidd vissza a faszinak, ha nincs akkor konzol le ("ü" betû) és írd be, hogy "wasser" ezután vidd vissza neki!!

Jonny87
3 oldalt néztél. figy kisgyerek. 20 hozzászóláson belül van 2 sivatagos kérdés és 1 sivatagos válasz. namost ha ennyit nem tudsz olvasni, akkor javaslom az iskolát. és ezek után már csak azért sem segítek, azt hiszem fél perc olvasás még senkit nem ölt meg.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

grebber
Mennyit telepit fel a game fullon??????
Mert kiprobálnám!

Next PC upgrade: 2022

Akkor mond el mit kell csinálni.Mert én már 3 oldalt néztem és nem írja mit kell csinálni a sívatagba.
pl #1400, vagy ezen az oldalon is le van írva (minden oldalon egyszer le van írva)! Nemigaz, hogy mindenki ezt kérdezi, és nem tud visszaolvasni kb 10 sort!

Ebben a forumban irták és már több százan szerintem minden oldalon.

Legalább azt mond meg ki írta le a megoldást a sívatagról.És azt is hogy melyik oldalon.Meg köszönném.
áááááááááá :-)

Nem tudom mi van mostanában az online réssze ..Egyfolytában ledobál a server..Talán a hétvége miatt és tul sokan lognak rajta?

shaba23
genya ha visszaolvasnál, akkor látnád, hogy 10 üzeneten belül le van írva a megoldás!
shaba23
Nincs sajnos. De az 1.6-ban lesznek +cuccok.
Azért a Diablo egy fokkal kiforrottabb játék. Ha meg 3-4 év múlva is nyomulunk a játékkal (esetleg lesz normális "Bnet" akkor tuti lesz itemdömping.
Valaki segítsen már elakadtam a sívatagba a 2. küldetésnél.Vízet kell vinni egy faszinak a sívatagba és amikor megtalálom a vízet nem tudom mit kell csinálni.Segítsetek!!!!Please.
ebben a játékban van olyan sok cucc mint a diabloban? mert nekem pl. a Dungeon Siege ezért nem tetszett.

BlackShadow
kosz! (amugy erre elég érdekesen jöttem volna rá h konzolozni kell :D)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Próbáld meg akkor a settings.cfg-ben levõvel! Szólj!
Bocs, hogy nem válaszoltam de jácottam.