• shaba23 #2640
    Megint két érdekes bug.

Éppen egyik városból rohantam a másikba, amikor megáltam egy paraszt mellett és néztem mit csinál. Akkor vettem észre, hogy egy íjjon állok. Ránagyítottam és télleg ott volt a földön a lábam alatt. Kezemben a sajátom, azt meg nem lehetett felvenni és ha mentem, jött velem :) Ott a földön :)

A másik, hogy vettem egy aránylag normális, egy socketes sapit. Gondoltam megnézem a kovácsnál, hogy mi lesz az eredménye, akkor, ha belerakom a ringet emit bele akartam, vagy ha a kovács valami saját izéjét üti bele. Beraktam a sapit és a ringet a kovácshoz amikor eszembe jutott a közeli boltos, gondoltam hátha van valami jobb ring nála. Elmentem megnézni (nem volt) ekkor vettem észre, hogy nincs nálam a sapi és a ring...eddig ha bezártam a kovácsot, automatikusan inventoryba került a cucc...most nem. Vissza mentem hozzá és ott volt a földön a sapi, de a ring sehol. Megnyitottam a kovácsot és érdekes módon ott is ott volt a sapi és nála volt a ring is :) És ami még érdekesebb, amikor a ringet beleüttettem a sapi socketébe, akkor a lemásolt sapiba is megjelent a ring...