Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lásd #1236 + nekem is! és én végigökörködtem az összes variációt.
Épp az hogy a registry-bõl kitörlöd akkor megy minden idióta daemonos emuláció nélkül is! :-))) Tapasztalat!
Na jó ez faszság. Megy website nékül is.kiprobáltam Mind 1, próbálgassátok....
Úgy tünik. Meg fel kell menni a hivatalos websitera. És play-al indítani. Hogy mi benne a logika, ne kérdezd, de mûksz....
szoval mindkét cd-t fel kell rakni imageba?
Vazzeg ! Megagames forumon találtam. 15* +próbáltam, és 15* mûködött : ) Érti ezt vki ?
1) I use Win XP sp1, DX 9, Sacred GER
2) Install Sacred and patch to 1.5
3) Install Daemon 3.46
4) Set number of devices to 2 on
5) Mount the images of both cds (if u dont have the images - create them with Winiso)
6) Now run the virtual drive of cd 1
7) Click "Official sacred website" when autorun-menu is loaded
8) use ALT+Tab to go to sacred autorun
9) Play WITHOUT ANY CD
Angolgyengélkedõknek, nem szó szerint :
Mountold mindkét imagét, indítsd az elsõt. Klikk az officiale sacred website linkre. Ha bejött, indítsd a gammát.....
1) I use Win XP sp1, DX 9, Sacred GER
2) Install Sacred and patch to 1.5
3) Install Daemon 3.46
4) Set number of devices to 2 on
5) Mount the images of both cds (if u dont have the images - create them with Winiso)
6) Now run the virtual drive of cd 1
7) Click "Official sacred website" when autorun-menu is loaded
8) use ALT+Tab to go to sacred autorun
9) Play WITHOUT ANY CD
Angolgyengélkedõknek, nem szó szerint :
Mountold mindkét imagét, indítsd az elsõt. Klikk az officiale sacred website linkre. Ha bejött, indítsd a gammát.....
nekem nem megy. igy csináltam egész eddig, csak nekem 3.41-es damonom van.
de ezt a dc szimulálást nem értem tisztán, imageba rakjam és onnan? vagy nem tom, hüle vagyok az ilyenekhez. nekem nem futtat le semmi updchecket sem a progi😞
de ezt a dc szimulálást nem értem tisztán, imageba rakjam és onnan? vagy nem tom, hüle vagyok az ilyenekhez. nekem nem futtat le semmi updchecket sem a progi😞
nem jo ugy sem😞
- sacred újratelepít+1.5 patch.
- nem kell átmásolni sacred.exe-t sem se a dll-t sem
- Deamon 3.46-al 1.cd szimulálás
- Deamon beállítása eõször! : emulation RMPS + optionsaba Lock DLL és Autolock!! Ezzel elindult különben nem.
Utána updccheck.exe futtatta le a progi, majd elindult a jaték és 1.5.25-öt ír ki.
Így megy. semmiféle registry meg ilyenolyan mountolás nem kell....
- nem kell átmásolni sacred.exe-t sem se a dll-t sem
- Deamon 3.46-al 1.cd szimulálás
- Deamon beállítása eõször! : emulation RMPS + optionsaba Lock DLL és Autolock!! Ezzel elindult különben nem.
Utána updccheck.exe futtatta le a progi, majd elindult a jaték és 1.5.25-öt ír ki.
Így megy. semmiféle registry meg ilyenolyan mountolás nem kell....
Nálam nincs ott ezen logikát követve, csak ha elindítom a gémet!
Próbáld: kitörlöd, bezárod, sacred!
Próbáld: kitörlöd, bezárod, sacred!
na figy. kitörlöm a vob-ot, bezárom a regedit ablakot, ujra elinditom a regeditet és megint ott van bazz!!!!!!!
plz tippet😊
plz tippet😊
igen. de setek már megvoltak elõtte is.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Igazad van! Tényleg ott van. Nade felraktad ugye a játékot+a patchet, utána kitörlöd a vobot a registrybõl, majd nem restart hanem sacred indít! Én nem restartoltam és mûködik akárhányszor indítom!! Egyébként a játék futása során írja be oda!
Még van egy tippem mér nem mehet neked, ha így sem megy.
Még van egy tippem mér nem mehet neked, ha így sem megy.
te az 1.5-el jáccol?
sehogy 😊)) mindig visszanõ 😄DD
megalol..amugy érdekes
megalol..amugy érdekes
hogyan lehet azt a vob-ot kitörölni véglegesen?
22-es a vámpir macám és 4 setes cucca is van.
lanon keresztül kéne jaccani !
vki aki ért hozzá álljon rá témára hogy lehet állannak feltüntetni a netet !!! és akkor tök jól lehetne csereberélni meg minden !!!
lanon keresztül kéne jaccani !
vki aki ért hozzá álljon rá témára hogy lehet állannak feltüntetni a netet !!! és akkor tök jól lehetne csereberélni meg minden !!!
már 3x ujrainditottam és még mindig ott van!!!!! vááááá...
kitörlöm az egész vob-ot! erre ujrainditom és megint ott van!!!!!!!!
A második cd-t meg feleslegesen teszed le iso-ba, nem is kéri a progi, a protection az 1.cd-n van. Itt csak az kavarhat be.
majd most kiváncsi vagyok mi lesz a wasser-nél (no crack no dll)én még nem tartok ott.
sajna legtöbb program uninstalálása után is :-)))
nincsmit, ez valami másolásvédelmi hiba, hogy nincs ott a viz a földön.
a registrybe (start/futtatás/beírod regedit) pedig ott van: kövesd az utat amit lentebb írtam és én a alkönyvtártõl letöröltem! Ahogy látod ez másnak is bejött! Ne add fell menni fog :-)
Kössz a segítséget már jó ideje szenvedtem ezzel a résszel,
ennek lehet hogy csak holnap állok neki mer kicsit ideg vagyok, áhhhh.... frászt!! várok a crackre ha nem jön be a daemonos verzio. (milyen jol elvagyok magammal😊
jaja azt irja állandoan.
a viznél konzolt lehivod (nekem "û" betü) és beirod hogy "wasser". ott lesz a vizes kancso a földön.
szivesen
szivesen
Mit ír ki neked? Disk verifycation error?
!! egyébként mielõtt felrakjátok a patch-et azelõtt a régi melléküldetéseket amit felvettetek csináljátok meg,(különben #1194 hiab nálam, sorry ha másnál nincs ilyen hiba). A patch után felvett küldik mennek + a fõküldik is.
!! egyébként mielõtt felrakjátok a patch-et azelõtt a régi melléküldetéseket amit felvettetek csináljátok meg,(különben #1194 hiab nálam, sorry ha másnál nincs ilyen hiba). A patch után felvett küldik mennek + a fõküldik is.
megprobálom felinstallálni a daemonbol. az image fileokbol, felrakom a 2-es cd-t is imageba. lehet hogy hogy menni fog, mer elvileg nem a daemonosrol lett instalállva (nekem G meghajto) de akko nem értem nektek miért jo. na mindegy, lehet hogy megvárom a cracket.😞
Hi
Egy kis segítség kéne.
Még az elején a sivatagban vagyok. Hogy kell a katonának vizet adni? Kijelõl egy részt ahol van víz csak sehogy sem jövök rá.
elõre is kösz.
Egy kis segítség kéne.
Még az elején a sivatagban vagyok. Hogy kell a katonának vizet adni? Kijelõl egy részt ahol van víz csak sehogy sem jövök rá.
elõre is kösz.
easy cleaner-el már mindent kipucoltam a regisryböl, még rá is kerestem minden vob-ra, de semmi.😞
Próbáld a registry-set!!!
hát ez marha jo! ennyire béna nem lehetek má bazz!!! de qrva ideges vagyok már!!
Ha valakinek van kedvee netten együtt játszani szóljon. Az icq számom: 175343239
ok, azt megnyitottam, semmi más progi nincs fent,sem alkohol sem clone cd, de igy sem indul el.😞
a dameonban az optionsban mindent ki kell pipálni?
a dameonban az optionsban mindent ki kell pipálni?
A clonecd image tipusát. Igen nyisd meg a daemonnal azt!
Most találtam még egy apróságot!!
Ha valakinek nem menne még akkor gyomlálja ki a registrybõl a
HKEY_CURRENT_USER\Software\Vob\Protectcd\PID00000602
HKEY_CURRENT_USER\Software\Vob\Protectcd
bejegyzéseket! Én a Vobtól kinyírtam, mostmár mindíg elindul! :-)))
Most találtam még egy apróságot!!
Ha valakinek nem menne még akkor gyomlálja ki a registrybõl a
HKEY_CURRENT_USER\Software\Vob\Protectcd\PID00000602
HKEY_CURRENT_USER\Software\Vob\Protectcd
bejegyzéseket! Én a Vobtól kinyírtam, mostmár mindíg elindul! :-)))
na felraktam, most csinálom az egészet.
mit ismer a daemon? imageban van fent az elsö cd. azt izéljam be daemonnal?
mit ismer a daemon? imageban van fent az elsö cd. azt izéljam be daemonnal?
Ezt, hogy nem lehet benne másik cd, vagy mountolt fájl én is csak olvastam valahol. Nem próbáltam. Igazad lehet!:-)
Nekem is megy mostmár rendesen, nem kell cseszegetni abszolút.
Sõt, kontrázzak rá? 😊 Van még egy másik image file is bemountolva mellé, és a rendes cd-meghajtómban is van cd =D
Csak az az idegesítõ amikor indulna a game és icq-n beszól vki. Na akkor borult az egész😊
Sõt, kontrázzak rá? 😊 Van még egy másik image file is bemountolva mellé, és a rendes cd-meghajtómban is van cd =D
Csak az az idegesítõ amikor indulna a game és icq-n beszól vki. Na akkor borult az egész😊
Ha továbbra nem fog szórakozni a questekkel nem fogom felrakni az 1.5 cracket sem! Az cd-n lévõ is "kóbor" volt sztem.
szólj ha jó!
Én már kis millió 1X :-))
Daemon ismeri nem? Ha nem látja, akkor image fájl megnyitásakor "all files-t" válaszd! Én úgy emlékszem "viszi".
nem irt eddig xp-t a szörnyek megdöglésekor. de hogyan szimuláljam be az 1-es cd-t? plz segits mer ilyet még eccer sem csináltam.
én az elõzõ karimmal lvl 18 magier egy settes cuccott se találtam! Most meg lvl 12-nél raktam fel a patchet és lám árusoknál lehet venni (sajna egyik sem felel meg a karakteremnek, seraphim *2+vampire)
A küldetések könyvei meg kékek, ha sikeresen befejezed u.u. zöldek lesznek.
A 1.5.25 verziószámot írja ki nekem ha a save menüpont vagy az options menü alatt vagyok.
A dll az sztem az erdeti crack-hez volt csak jó.
Nektek eddig jelezte az leölt ellenfeleknél a xp-t? Pl: "120 EXPERIENCE"
A küldetések könyvei meg kékek, ha sikeresen befejezed u.u. zöldek lesznek.
A 1.5.25 verziószámot írja ki nekem ha a save menüpont vagy az options menü alatt vagyok.
A dll az sztem az erdeti crack-hez volt csak jó.
Nektek eddig jelezte az leölt ellenfeleknél a xp-t? Pl: "120 EXPERIENCE"
köszi, már csak azt szeretném megkérdezni hogy hogyan szimuláljam be a daemonnal az 1-es cd-t? mer én clone cdvel raktam image fájlba és onnan probáltam eddig futtatni.