• PiszkosFred
    Joe: ket kerdesem lenne:

1. Elso varosbol elindultam a "Crown...akarmi" fele kveszt alapjan keletnek. Ott volt egy varos - kozel az elso kis telepuleshez - melynek a hataraban talalkoztam egy minotaurnak latszo targgyal/lennyel. Na most ez az akarmi, ellentetben a tobbi eddig ellenfellel, piros, haromszogekkel csipkezett kis karikaval volt megjelenitve (a lenyek alatt a hp es egyeb jelzesre gondolok;]). Es akarmit csinaltam, nemtudtam megutni. Ez mi? Talalkoztam hasonloval egy-egy magus es shaman eseteben is, de o aloluk idovel eltunt. Valami magikus vedelem amikor nem tudom megutni kozben? Plz help ;]

2. Masik dolog, a kombo. Na errol kellene par mondat. Ott az elozo helyszin kornyeken egy oreg magusnak visszahoztam par idiota goblin es ork karmai kozul egy konyvet. Erre o megorult, es szolt hogy segit megtanitani par combot, de mivel o ebbol el, nem ingyen. Na adott ket ilyen kombo szimbolumot, amire jobbklikk es elvielg beirta volna. De nem. Vagy megis? Vagy hogy is van ez? Az oke hogy nala hoyg lehet varialni a dolgokat - penzert persze. De ezek a kombok - nem harci es egyeb skillek - az istennek sem jelentek meg az inventory megfelelo reszen. (ahol 4db olyan szep kis rune jellegu szimbolum van). De ha valaki ad - francia kiveletelevel - barmilyen nyelvu linket erre a problemara, akkor megkoszonnem.