8224
-
#2141 Igen ok azok. De azota nyomtam egy reloadot, mert a reszeg oregtol kapott kincsesterkep barlangjaban agyonvertek ;] (ez viszont uj es marhara tetszik nekem - valahol biztam is benne - hogy sok-sok helyszin a fold alatt, vagy kulon mapon jatszodik/talalhato, megnyulva ezaltal a jatekterulet.) -
TANKboy #2140 Egy pirosruhás tolas sapkás csávó (a gyáva :)) és a testőre egy kopaszodó kékruhás fazon (THE BÁTOR) akiket Silver Creek-ből kell Porto Vallum-ba kisérni? XP-t kapsz érte asszem. Sajnos ez jellemző a jutalmakra: legrosszabb esetben pénzt adnak vagy vmi gagyi tárgyat, jobb esetben sok XP-t vagy Spell-t, nagyon jó esetben mindent egyszerre! :)
Sajnos bugos a játéknak a questes része sok helyen. Pl a következő Act-okban megkapod az alap questeket, csak nem mutatja hol mit és nem kapsz érte semmit! :(( -
#2139 megjelent az 1.5 patch crack. (info nforce.nl) -
#2138 Termeszetesen. De a nox elegge linearis volt, ellentetben ezzel. Mert habar itt is megvannak a vonulatok, lenyegeben odamegy ahova akarsz (es tudsz). Hogy eletben is maradsz e ott, az mar mas kerdes ;] -
TANKboy #2137 Igen ez én is elég béna dolognak tartom. Ilyet a NOX c. játékban láttam. Amúgy a SACRED kicsit hasonlít a NOX-ra is cerintem. Ti ismertétek azt a gémet? -
#2136 Volt ket ember, akit nagyonmessze kellett volna kiserni. Na ezek kozul az egyik - a batrabb, aki mindig jott harcolni, ellenben a tarsaval aki mindig menekult - meghalt. Igy mar csak 1 embert kiserek. Ha elviszem oda ahova kerte, kapok valamit a kvesztert, vagy buktam teljesen? -
#2135 Nekem meg az nemteccik, hogy ma is buktam egy küldit, mert nem jelezte ki a helyét és csak 1 nap volt rá, egy csapat fütyi nem akar kiszabadulni egy ketrecből pedig nyitva az ajtó, de nekik kulcs kell...ráadásul, mostmár a főküldit sem jelzi ki -
#2134 Egy valami nem tetszik, hogy barkitol el lehet lopni barmit akar az orra elott allva. Remelem ezt majd valahogy kijavitjak, mert ketsegtelen hogy igy konnyebb, de valahogy megis santit a dolog. BGben es tsaiban eleg jol bevalt ez a lopkodasos technologia.. -
#2133 pedig annak mekkel jelennie :) Gondolom a Kombók közt nézted -
#2132 Csinaltam egyet probakepen, a meglevo 3 skillemet osszegyurtam valami 1000penzert, de nem jelent meg. Ezert sem ertettem hogy akkor mire valo? -
#2131 Kombo
kiválasztod, hogy milyen skill legyen benne a kombóba és azt belepakolászod az öreg által felkínált 4 slotba. Ráklikk a fizetésre, oszt annyi. kombó menüdbe megjelenik a cucc amit lerax a helyére, mint a skilleket. -
#2130 Joe: ket kerdesem lenne:
1. Elso varosbol elindultam a "Crown...akarmi" fele kveszt alapjan keletnek. Ott volt egy varos - kozel az elso kis telepuleshez - melynek a hataraban talalkoztam egy minotaurnak latszo targgyal/lennyel. Na most ez az akarmi, ellentetben a tobbi eddig ellenfellel, piros, haromszogekkel csipkezett kis karikaval volt megjelenitve (a lenyek alatt a hp es egyeb jelzesre gondolok;]). Es akarmit csinaltam, nemtudtam megutni. Ez mi? Talalkoztam hasonloval egy-egy magus es shaman eseteben is, de o aloluk idovel eltunt. Valami magikus vedelem amikor nem tudom megutni kozben? Plz help ;]
2. Masik dolog, a kombo. Na errol kellene par mondat. Ott az elozo helyszin kornyeken egy oreg magusnak visszahoztam par idiota goblin es ork karmai kozul egy konyvet. Erre o megorult, es szolt hogy segit megtanitani par combot, de mivel o ebbol el, nem ingyen. Na adott ket ilyen kombo szimbolumot, amire jobbklikk es elvielg beirta volna. De nem. Vagy megis? Vagy hogy is van ez? Az oke hogy nala hoyg lehet varialni a dolgokat - penzert persze. De ezek a kombok - nem harci es egyeb skillek - az istennek sem jelentek meg az inventory megfelelo reszen. (ahol 4db olyan szep kis rune jellegu szimbolum van). De ha valaki ad - francia kiveletelevel - barmilyen nyelvu linket erre a problemara, akkor megkoszonnem. -
#2129 Mármint elloptam az elementet és megöltem a sárkányt :) -
#2128 Átteleportáltam a térkép másik felére, de kurvára nem jelez semmit :( -
TANKboy #2127 Gyerekek én sose találok és nem is kapok árusoktól kicsi gyógyitalokat. Csak Strong Healin Potion-ok vannak.
Egy barátom áthozta a kariját és nála volt kisebb potion és venni is lehetett az árusoknál is. Ezt baromira nem értem, dehát BUG-os kis játék ez.
A "Long Sight" mit jelent? Az mit csinál?
Tudtok egy normális ANGOL oldalt a játékról ami foglalkozik az ilyenekkel (németből rengeteg van), meg a képességekel? -
#2126 menny ki a barlangokbol es utanna jelezni fogja :) -
#2125 Megöltem a levegőelementet, de most nem jelez semmit a térképen, még a nyíl sincs...hol a következő getszi element? -
#2124 én vámpír vagyok de szerintem eléggé elbasztam :D -
#2123 huuuha úgylátszik eléggé gyengus vagyok a víz element utánni helyre. televan mérgező geci pókokkal ráadásul a felét nem látom olyan pici :D ráadásul kevés árus van akik fel vannak pakolva healingel :) -
3333 #2122 esetleg tud valaki valami tippet mondani ahoz hogy hogy kellene egy vampir karit fejleszteni??
előrre is thx -
KisKolok #2121 Használódik magától, ha portál közelébe érsz. -
#2120 és hogy kell használni őket? :) -
VGQ #2119 Nyitnak egy portal a közelben,csak magkell találni melyik az.De mindegyik csak azt az 1-et nyitja.Nekem valamitöl 2 végigjátszás után is maradt 2 a zsákomban,mert nem találtam meg az elvezetö utat:) -
#2118 izé mire jók a PORTAL RUNE-k? -
VGQ #2117 na hali.
Annyit gépeltetek,hogy semmi kedvem nem lett elolvasni az egészet:(
de azért a képek tetszenek. -
#2116 a vámpírok mindíg is gyorsak voltak :) -
KisKolok #2115 Most próbáltam ki Vampiressel... De hogy ENNYIVEL erősebb legyen a szerencsétlen seraphimnál az már röhej :)))
Hát 6. szintű és megüti néha a 200-at és gyorsabban is csapkod 150-es attack speeddel mint a szeráf 220-al. Nemtom jól van ez így? ... -
#2114 Ezek a jégóriásik geciek nagyon :) -
maxius #2113 Vannak koponyák, amelyeknek még sebzésük sincs és küldikért kaptam. Azok mire jók?
Hanyas kétfegyveres skillel tudok 2 nagy kardot használni? -
#2112 Lenne egy kérdésem Braverockban kaptam egy küldetést hogy írtsam ki a démonokat kinyírok ott mindenkit de semmi a bejárathoz mutat a nyíl ha kimegyek a barlangból és akkor is ha a barlangon kívül vagyok, valaki ha tud segíteni azt szivesen venném mivel csak így engednek be a városba:(
Még mindig nem tudom rá a választ így ha leehet segítsetek előre is köszke. -
#2111 -
#2110 Fut utanad, jol birja szusszal ;] -
gabi321 #2109 2-long day
Azt vettem észre, hogy hosszabbak lettek a nappalok.
(Bocs ezt előzőleg kihagytam)
1-experience of foes
Ez szerintem a kapott Xp mennyiségét növeli. -
gabi321 #2108 5-enables the attacking of animals
Az állatokat is megtámadhatod, bár sok értelmét nem láttam.
7-damage received reduced gold saving health
Ezzel elvileg a rád mért csapásokat csökkenti, aranytartalékod rovására(vagyis bizonyos százalékban az aranyat csökkenti az életerőd helyett), bár ezt szintén nem tapasztaltam.
Csak ezeket tudom (vagy sejtem), hogy mik lehetnek, a többire nem jöttem rá. -
#2107 De most tényleg...
Az tök gáz lenne.
Mondjon már vki vmit! -
#2106 Ööööö....
Szal nem tud? -
Braveheart #2105 Miért, a csicskás is tud lovagolni? :) -
#2104 Haliho!
Lehet hogy már volt de azért megkérdem:
hogy lehet rávenni a csapattársat, hogy lovagoljon? -
#2103 Nemjol gondolod kb. A koponya semmire nemjo, üthetsz vele kb :P -
#2102 gondolom a koponya úgy müxik mint a diablóban, próbáld beletenni a sockedes cuccokba :)