The Movies & Stunt Effects
-
Na üdv, régen jártam erre, még valamikor a megjelenés előtti időszakban. A fan site mint látom már nem él (sajnos), ezért gyors kérdeznék pár dolgot, és nem is rabolnám az időtöket tovább. (kell valami az Oblivionig mert megőrülök;])
1. - Játékkal ha egyszer elkezdem, és nem megyek csődbe vagy ilyesmi, akkor játszhatok bármeddig? Vagy mindenképpen lesz egy game over, you win felirat és újra kell kezdenem? Vagy addig játszok a stúdiómmal, amíg meg nem unom, akár több tíz/száz (nemtudom hogy van ez, csa kérdezem) éveket?
2. - Korábban láttam olyanokat, hogy az "én sztárom letölthető" meg miegymás. Na majd keresek a guglival ilyen oldalakat, de ha van valakinek tippje valami igazán frappáns kis oldalra, ahol megvan minden ami szem szájnak ingere, azt megköszönném. Hátha megspórolok sok vackot ezzel.
3. - A játék anno igencsak nagy dirrel-durral érkezett, addig követtem a dolgokat. De aztán lemaradtam. Szóval a játék tényleg játék és játszhatsz kedvedre, vagy a játék inkább egy házi filmstúdió, és mint olyan, a lényege a tényleges film (wmv) készítése? Vagyis ha én nem akarok sokat pepecselni azzal, hogy mások számára is letölthető mozik készítsek, csak jtászani akarok a magam csendességében (menedzselni, szervezkedni, amolyan tycoon módra) akkor megtehetem? Vagy nem lehet a filmkészítéssel járó macerát kihagyni, azon kötelező jelleggel át kell esni?
Kb hirtelen enyi ;]