The Movies & Stunt Effects
  • Bolch
    Én már egyszer felraktam a filmemet, de viszonylag gyér volt az érdeklődés, úgyhogy teszek még egy próbát. :)

Ez egy két részes, James Bond-szerű akciómozi. A főszereplője Jane Adder, az a csajszi, aki a Sexy and Deadly-ben is szerepelt. A különbség az, hogy ez most egy sokkal hosszabb és komolyabb alkotás, kidolgozott történettel és szereplőkkel. Az akciójelenetekkel nagyon sokat szenvedtem, főleg a film második felében lévő autós üldözéssel (egy napig szöszöltem vele), meg a végső összecsapással Jane és a főellenség között (ezzel meg csaknem három napot, mert azt akartam, hogy folyamatos harcnak tűnjön az egész, ne látszódjon, hogy csak egymás után rakott elemekből van összerakva). Sajnos ezt is angol feliratokkal csináltam meg, de remélem, az nem akadály!
    Nagyon örülnék neki, ha megnéznétek és - ha tetszik - szavaznátok rájuk! Előre is köszi, és jó szórakozást! (És ha előbb egy kis ízelítőt akartok, felraktam belőle egy trailert is, a linkje szintén itt van lentebb.) Jó szórakozást!

Eye of Cerberus (1. rész)
    Eye of Cerberus (2. rész)
    Eye of Cerberus trailer