The Movies & Stunt Effects
-
donpedro #5483 Üdv, pár napja én is elkezdtem nyomni a játékot, de eddig még csak a tory módot nyúzom, saját filmbe még nem nagyon akartam belevágni.
Elsőre volt pár problémám, de második nekifutásra már nagyon jól megy. A sztárjaim 1930 óta folyamatosan lefoglalják az első 2-3 helyet a toplistán, a filmjeimnek pedig nincs ellenfele. 1965-re meglett az első 5 csillagos film is.
Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a Studio prestige megvalósítása. Egyrészt azért, mert a valóságban a kutyát nem érdekli, hogy milyen a stúdió, ha jó a film, (nincs is olyan díjkiosztó, ahol ezt díjaznák), másrészt pedig elég igénytelen megoldás, hogy attól is magas lesz a prestige, ha simán telerakod az összes üres területet magas pálmafákkal, vagy olyan csillagos oszlopokkal...
Egyébként szerintem az az ideális megoldás, ha két nagyjából két filmre elegendő stábod van, és őket specializálod egy-egy műfajra, amit esetleg később lehet bővíteni kettő-kettőre.
Jut eszembe, van valami hátránya annak, ha egy színésszel rendezek és vice versa? Mert én eddig semmi problémát nem tapasztaltam, az ötcsillagos filmemet is egy színésznő rendezte, de nincs összehasonlítási alapom.