The Movies & Stunt Effects
-
Ja kicsit bővítem a kolléga infóit:
Közös vállalat: Olyan lenne mint a Universal Pictures vagy a 20th Century Fox. Mindkettőnek vannak alvállalatai amik külön is csinálnak filmeket, csak a filmek elején mindnek ott a megfelelő fő-fő logó és utána az alcég logója. Arra gondoltam, hogy lenne egy ugyanilyen minőségű filmstudió, ami amolyan anyacégként összefogná a magyarokat, úgy funkcionálna mint pl egy CS-s klán csak épp a Movies-hoz kötve. Igazából azt kellene megoldani hogy ne adjon mindenki "...studios", "...pictures", "...stb" neveket a cégüknek, hogy ne legyen azonos utóneve mint a fő cégnek. Pl most eldönthetjük mi legyen a fő cég utóneve és ezek után senki nem használná azt akinek meg már alapból az van, akkor próbálja meg átírni. Én személy szerint a "...Pictures" cégnévre szavazok, mivel az illene a most IRL cégek sorába is (Universal Pictures, Tri-Star Pictures, stb) és ezek után mindenki megváltoztatja olyanra a cégnevét amire akarja, csak Picturesre ne (de ez a véleményetek után még változhat). Lehet akár Studios, Presentation, Entertainment, stb. Majd megkérnénk egy ütősebb 3D animátort a csapatból, hogy csinálja meg ezt a logót és akkor azt bárki berakhatja a filmjei elejére plusz a saját logóját. Irnánk külön bevezető zenét is (vagy mindenki saját maga filmhez illő muzsikával kezd mint a Universal, én ezutóbbira szavazok)). Akkor msot meg is kérnék mindenkit, hogy irja be ide, hogy milyen utónevet szeretne a fő fő cégnek és hogy esetleg milyen főnevet.
Az én szavazatom:
Charpatian Pictures (majd a Kárpátok nevét pontosítani fogom csak most hirtelen így tudom visszaidézni)
Emögé irtóra illene egy nagy hófödte csúcsokkal csipkézett hegylánc pl. Várom az ötleteket.