The Movies & Stunt Effects
-
juharfalvi #4647 "Ati Radeon 9600-at.RAM meg 767 Mb "
Valószínűleg elég lesz, csak a grafikát lejjebb kell venni a max-ról.
CPU = ?
Nekem 1 GB RAM és AMD 2500+ CPU, Ati X800 és ennek ellenére időnként beszaggat... :(
Idén ez az első olyan játékom, ami ilyen csúnyán szaggat... (pedig kipróbáltam elég sokat, és mindegyik szaggatás nélkül ment max-on). Lejjebb fogom venni a grafikai beállításokat és megírom, hogy használt-e.
Van 5 évente(?) egy gála, amikor díjakat osztanak, ezek is rész-célok, pl. Legjobb Rendező, Legtöbbet Dolgozó Színész, Legjobb Stúdió, stb. Nagyon sokféle díj van, minden alkalommal több.
Másrészt a célok összefüggnek, én pl. most próbálom jobban összehozni egymással a rendezőt és a szereplőket, azt vettem észre ugyanis, hogy ez is számít a színész (és végső soron a film) értékelésénél. Tehát ha a rendező és a főszereplő nagyon jól kijönnek egymással, akkor a film megítélése is jobb lesz.
Szerintem végső soron a filmkészítés folyamata az érdekes, amibe különböző szinteken bele tudsz avatkozni. Meg tudod változtatni a forgatókönyvet, a szereplőket, képezheted őket, kiválaszthatod a stílust, a világítást, a kellékeket, ... ráállhatsz egy-két műfajra, hogy abban legyél a legjobb, vagy mindegyikben csinálhatsz sorozatban közepes színvonalú filmeket... (még nem tudom, hogy melyik a jövedelmezőbb, de valószínűleg az utóbbi).