The Movies & Stunt Effects
-
zizzenet #4484 Megnéztem, hogy hogyan is állunk jelenetekkel (scene, ahogy a "szaknyelv" mondja). 1930 körül jártam, volt néhány díszletem. Készítettem egy saját forgatókönyvet, amelynek fő színhelye a Starship Bridge 1 volt, de volt benne még Western Bank is (gondolhatjátok, jó film lett :)) Támadt egy ötletem, kikapcsoltam minden szűrőt, és az előbbi "set"-hez megszámoltam a scene-eket. Nyilván vannak átfedések az egyes helyszínekhez választható liták között, találtam néhány olyat, ami mind a bankhoz mind a sci-fi díszlethez választható volt. De például nem emlékszem olyanra, hogy fegyverben kúszás a földön, ami, ugye, háborús filmeknél népszerű. Szóval nem tudom, hogy minden helyszínhez ugyanaz a lista van-e, ez esetben ugyanis a játékban 189 különböző jelenet (scene) választható, ami alapjában véve jó dolog. Amennyiben vannak specifikus jelenetek is, akkor ennél több.
Mik a tapasztalataitok a scene-ek elosztásáról, mennyire nagy az átfedés, egy lista van csak, avagy eléggé eltérőek a helyszínek szerint?