The Movies & Stunt Effects
-
cybert #3245 Rászántam magam, h írok. Nem igazán szoktam segítséget kérni játékokkal kapcsolatban, de ez most felidegesített. Szal komolyan mondom én nem értem..az elején még viszonylag oké minden a 2. újrakezdésnél a 2. gálán már 2 díjat is elvittem, a 30as években volt első helyezett filmem 2. 6. is, a 3 díjkiosztón még 1 díj. Aztán kész..Valószínűleg bennem van a hiba, de nekwm valahogy nem megy az, h jó kapcsolatban legyenek egymással. Mert ha le is rakom őket egymásmellé, akkor "huh, tök jól érzem magam vele itt" meg minden de ez kb tart 10 másodpercig, nekem meg nincs kedvem 100x egymásmellé dobálni őket..Nem értem, h miértnem csinálták meg, h mondjuk 20év ismerettség után ne úgy legyen mindenki mindenkivel mint az elején...Najó, ez egy dolog, aztán a gyakorlás, ha sokat gyakorolnak az a baj, akkor esetleg jót is alakíthatnak de stress az az egekbe szökik és alkesz lesz, vagy sokat zabál ááááá...ha keveset gyakorolnak akkor meg 0 siker...Aztán ezeket a forgatókönyveseket se értem, h 2, szinte már max skilles író miért tud csak alig 2 csillagos scriptet kipréselni magából, és pedig figyelembe veszem az épp aktuális érdeklődésüket, meg, h melyik kategória az épp plusszos..Az egy dolog, h csóró vagyok, de eddig mindent meg tudtam venni. Meghát az valami hihetetlen, h ilyen hullámokban elbaszódik az összes épület...Szal szerintem jó a játék meg minden, csak nem értem, nem szoktak pedig nehézségeim akadni a játékokkal, de mostmár nem bírtam tovább. Szal ez már röhej nekem, h az új stúdiók is lehagynak.
Hozzá kell tennem, h már az 50es években járok(!!!), szal már a filmek se jók, mert bár, olyan sztereplők vannk benne akik szinte max skillesek az adott stílusban, mégis ilyen 20-30. helyen végez a film. Kb ennyxi. Szal help, mert megőrülök...Mondjatok már valami jó taktikát, vagy vmit, mert nem igazán megy ez nekem úgytűnik