The Movies & Stunt Effects
-
Na felébredtem, tegnap esti élményekről beszámoló (bocs Kandur, hogy csak most):
Először is annyit, hogy a Black and White 2 összes hibáját el lehet felejteni. Ha az az ára, hogy ezt a játékot megkapjuk, hogy elrontanak egy BnW-t, akkor azt mondom: bőven megérte.
Ha a kreativitás minimális szikrája is megtalálható benned, akkor kötelező darab. Amint sikerült felépíteni a Custome Script Office-t, azonnal belevetheti magát az ember a saját forgatókönyvírásba, erre a Post production office csak rátesz még egy lapátal. Ha valaki hosszú filmet akar csinálni akkor az nagyon pepecselős meló, de a végeredmény megéri (feltéve, hogy van érzéke hozzá). Azonban egyvalamit fontos kikötni:
Story módban felesleges saját filmekkel foglalkozni. A story módban mindenki koncentráljon arra, hogy minél előbb meglegyenek a technológiák, amit aztán szabadon fel lehet használni a Sandboxban, ami egyértelműen arra jó, hogy leforgassuk a saját ötleteinket.
A grafika fenomenális. Bevallom kicsit rosszabbra számítottam ezen a téren. És ami a legjobb, hogy az ajánlott konfig tényleg megfelel az "ajánlott konfignak". Nekem éppenhogycsak megüti az ajánlott konfigot (kivéve a CPU-t, mert az pont a minimum és ajánlott között van), de még így is hihetetlenül folyamatos élményt biztosít még úgy is, hogy driver oldalon rá van eröltetnve a 6xAA és 16xAF, ami nagy nagy szó manapság.
A Tycoon részét mindenki szapulja, de nekem nagyon tetszik. Mindenki úgy viszonyul a sztárokhoz, hogy ha valami gond van velük, akkor csak visszaráncigálják őket a forgatásra, ami sokkal frusztrálóbb lehet és unalmasabb, mint valóban kigyógyítani őket a bajaikból. Talán annyi az egyetlen probléma velük, hogy túlontúl gyorsan romlik a kedvük, de ez apró nüansz. Este még csak 1960 körülig jutottam el, de máris nagyon megszaporodtak az építhető cuccok száma.
No nem is fosom tovább a szót, vár Hollywood!