6506
The Movies & Stunt Effects
  • Nyiri
    Szedd a picsaba es menjel fraget gyujteni a cod2ben. Nah annak a jateknak nincs igazan ertelme. A multi engem kb. 1 orat kotott le.
  • VRSDM
    24C on van, szoval ez nem gond.
  • Rip
    No, olvasgatva a postokat, kedvet kaptam én is a nagy filmgyártásról, úgyhogy éjszaka én is leszedtem a játékot, és a saját szememmel fogok meggyőződni, hogy a gagyi review-nak nem volt igaza :D

bye
  • VRSDM
    megnézem bár nemhiszem hogy itt melegedne tul a FEAR-t tele effektekkel nyomom, és ott meg semmi gond, COD2 ue... szoval, de azért megnézem
  • zizzenet
    Egy jelentés: a 16 ezer forintos ár egyre biztosabb. Már a PC Dome is korrigálta erre az összegre a maga kis webboltjának kirakatában a megfelelő virtuális árcetlit.

Egy kérdés: ATI kártyákkal is jól megy? Egészen pontosan egy Radeon 9800 Pro 128 MB kártyával nem fog akadni? Mármint összeakadni? Azt olvastam, hogy általában jól fut, de érdekelnének a hardverspecifikus tapasztalatok.
  • Since
    Nekem az volt anno hogy túlmelegedett a vidkártya...Csekkold le mennyire melegszik a kártya
  • VRSDM
    asus radeon 9550 gamer's editon (gyárilag huzott+nagyobban hütött), amugy a driver-ek atinál lassaban de megfontoltabban kevesebb hibával jönnek, bár igyis kirpóbáltam a legujabbat meg 2 régebbit is, de semmi :(
  • cenobite
    Milyen vidkártyád van? Nekem a sims2-vel volt anno olyan gondom, hogy 2-3 percig ment, utána fagyott. Nvidia kártyám van, úgy oldottam meg a gondot, hogy raktam fel egy régebbi drivert. Utána folyamatosan ment.

Szerintem próbálj ki 2-3 régebbi drivert, ha Neked is Nvidia-d van.
  • cenobite
    Vazze, nem tudod, mit-hogyan kell csinálni a játékban és még a tutorialt is kikapcsolnád? Gratulálok!
  • VRSDM
    HA BÁRKINEK VAN MEGOLDÁSA HOGY HOGYAN TUDNÁM NE CSAK " PERCIG MÜKÖDÉSRE BIRNI AZ IRJA BE KÉREM NAGY PIROS BETÜVEL...
  • abonyitomz
    igen ? és csesszek el 20 órát hogy a tutorialt nézegessem ( kutya nem kiváncsi a tutorialra , ki is kapcsolnám ha lehetne )... közbe meg tycoonozzak.... ez igy nem fair
  • VRSDM
    amugy van egy ijen gond szinte az összes, lionhead termékkel: hogy az emberek nem értik, ez nem leszolas azoknak akiknek nem tetszik, de hidjétel el elég ha csak megnézitek a régebbi játékaikat (pl. magic carpet - bnw - theme hospital - dungen kepper ...ezek is mind egy ideologiát egy eszmét visznek tovabb, amit vagy átérzel és g*cijo t játszol, vagy nem és nem tetszik, nekem elsem indul, mégis tudom hogy nagyon jo... :)
  • cenobite
    Uninstalláld és kész. Nem kell vele játszani, ennyi. Azért az furcsa, hogy szerinted "semmi értelme sincs a játéknak". LOL!

Az elején még nem tudsz beleszólni a filmkészítésbe, de később igen. Másrészt van külön filmkészítő opció is, ha csak arra kattansz. Ehhez a játékhoz idő kell, a The Movies nem kétperces popcorn szar.
  • Thanatos
    tőled spec nemhiszem hogy valaki is mást várt volna :)
  • cenobite
    Most néztem meg vagy 10 új filmet a TMO-ról.

Hááááááát, 90%-ában benne van a klasszikus "kinyírom a gonoszt, pihenek, de a gonosz hirtelen felül a hátam mögül és elkapja a nyakamat" jelenet. És mindig ugyanabból a kamera-beállításból. Vagy ezt a jelenetet nem is lehet más szögből felvenni?

Nagyon unalmas... :( Persze van 1-2 kreatívabb alkotás is, de az átlag a gyilkolós, meg a háborús kategória.

Tudom, még csak most jött ki a játék, és ezeknek a kisfilmeknek a nyagyrésze egyfajta szárnypróbálgatás.
  • abonyitomz
    nem ér ez a játék semmit
    órák mennek el csak azzal hogy megtanítsa a tutorialt , arról nem beszélve hogy az épületek előtt ugyanolyan emberek állnak ( klónok... ) az embernek dolga sincs csak húzogatni ide oda az embereket , arról nem is beszélve hogy a filmkészítésbe semmi beleszólás nincs , érdekes az amikor egy romantikus jelenetet ugy forgattak le hogy egy férfi vitt virágot a férfinek, meg a rádió tök idegesító a zenéről nem is beszélve , ki is kapcsoltam sőt letörlöm a fájlokat ha nem lehet őket valamivel felülirni... átláthatatlan az egész pálya , eddigi tapasztalataim 3 óra játék után hogy semmi értelme sincs a játéknak , többet vártam a játéktól eddig csalódás , majd meglátom folytassam e ....
  • VRSDM
    /bocs a rosz képért és a sok üziért...
  • VRSDM
    remek, a sndbox az megy de kb. 1 perc után megis kidob, függetlenül hogy nyomok e bármit is... :( itt vártam hozzá sem nyultam az egérhez, erre mégis kifagy egyszerúen nem értem, miért van
  • savafan
    köszi!
  • VRSDM
    /aki nem bnw2 zött annak egy kis moka ( a lionhead ikon mozgathato az intro-nál :D)
  • VRSDM
    egyszerűen nem hiszem el, hogy pont ezek nem mennek :( pedig más játékkal sosem volt gond... :S
  • VRSDM
    mármint a gémet raktam ujra codec ek nlkül
  • VRSDM
    semmi, mindet leszedtem... és ujraraktam
  • rage at work
    Ugye, nincs a gépeden semmilyen codec pack?
    (ACE Mega és társai)
  • rage at work
    Az egyikhez crack van, a másikat mountolhatod
    Ennyi
  • VRSDM
    at 5letet kössz, de már megcsináltam aztis, MINDENT ami a README ben van... ): remélem legalább vmi patch.kijön hamar, ami orvosolja a hibát de ez igy nem koser... amugy minden megy faszán kivéve amikor a betöltés után megjlenekik a helyszin ahol lehetnék, bejön a welcome albka, lentőrl, és kész, hang beakad, és winablak: hibát észlelt ezért leállt :( 3cd-s torrent-es verio...
  • savafan
    Van valami különbség a sima The Movies és a The Movies Alchololclone verziók között?
    Mindkettő 3 lemezes.
  • cenobite
    Először nekem sem indult - start után fehér képernyő és egy hibaüzenet fogadott. Feltelepítettem az 1. cd-n lévő Media Playert és ment.

Nem tudom, Neked milyen jellegű a hiba, de esetleg megpróbálhatod.
  • VRSDM
    mindent megcsináltam amit ir a readme -hgy mik miatt nem futhat, a gépe is megfelel, de ez vmi káosz hogy nem indul el :'( bnw2nek még a menüje se jött be, vmi nem tetszhet a gépemben nekik :'( ...
  • Nyiri
    A forgatokonyv iras hogy mukodik? Tele vagyok otletekkel es remelem nincs nagy megkotes. :)
  • Help17
    És később a filmeknek a a menedzselése jobb? Reklámkampány? Ilyenek? DVD? VHS?
  • Hmuda
    Amint képes leszek kicsit huzamosabb időre elszakadni tőle, akkor elkezdem szervezni a HunWorks-öt, de nagyon leköt a cucc. :P
  • Nyiri
    De jo neked... En meg rohadok a meloban.
  • Hmuda
    Na felébredtem, tegnap esti élményekről beszámoló (bocs Kandur, hogy csak most):

Először is annyit, hogy a Black and White 2 összes hibáját el lehet felejteni. Ha az az ára, hogy ezt a játékot megkapjuk, hogy elrontanak egy BnW-t, akkor azt mondom: bőven megérte.

Ha a kreativitás minimális szikrája is megtalálható benned, akkor kötelező darab. Amint sikerült felépíteni a Custome Script Office-t, azonnal belevetheti magát az ember a saját forgatókönyvírásba, erre a Post production office csak rátesz még egy lapátal. Ha valaki hosszú filmet akar csinálni akkor az nagyon pepecselős meló, de a végeredmény megéri (feltéve, hogy van érzéke hozzá). Azonban egyvalamit fontos kikötni:

Story módban felesleges saját filmekkel foglalkozni. A story módban mindenki koncentráljon arra, hogy minél előbb meglegyenek a technológiák, amit aztán szabadon fel lehet használni a Sandboxban, ami egyértelműen arra jó, hogy leforgassuk a saját ötleteinket.

A grafika fenomenális. Bevallom kicsit rosszabbra számítottam ezen a téren. És ami a legjobb, hogy az ajánlott konfig tényleg megfelel az "ajánlott konfignak". Nekem éppenhogycsak megüti az ajánlott konfigot (kivéve a CPU-t, mert az pont a minimum és ajánlott között van), de még így is hihetetlenül folyamatos élményt biztosít még úgy is, hogy driver oldalon rá van eröltetnve a 6xAA és 16xAF, ami nagy nagy szó manapság.

A Tycoon részét mindenki szapulja, de nekem nagyon tetszik. Mindenki úgy viszonyul a sztárokhoz, hogy ha valami gond van velük, akkor csak visszaráncigálják őket a forgatásra, ami sokkal frusztrálóbb lehet és unalmasabb, mint valóban kigyógyítani őket a bajaikból. Talán annyi az egyetlen probléma velük, hogy túlontúl gyorsan romlik a kedvük, de ez apró nüansz. Este még csak 1960 körülig jutottam el, de máris nagyon megszaporodtak az építhető cuccok száma.

No nem is fosom tovább a szót, vár Hollywood!
  • cenobite
    Atomjó a játék! Tegnap este már nem volt időm írni ide, mert más dolgom volt. :)
    Eddig még a filmkészítésbe nem mélyedtem bele, de a tycoon része tuti lett. Most forgatom a 3. filmem.

Nektek is csak 3 színészetek lehet az elején? Később gondolom lehet majd több is.

Arra leszek még kíváncsi, hogy a stílusok keverését hogyan lehet megoldani... Mert írták még régebben, hogy lehet action/comedy és hasonló mixeket is forgatni.
    Ma este belekóstolok a filmkészítésbe is.
  • AnuluWork #2547
    Én pl. nem találkoztam ilyennel ...
  • AnuluWork #2546
    Jaja. Erősen ajánlott a tutorial, és a játék könyvtárában lévő tutorial videók megnézése kaja közben. :)
  • VRSDM
    ennyire alapokat ne kédezz már, mellesleg sztem bennevan a kiképzőben (balegér + egérmozgás) de, nekem van egy gondom, a játékfolyton kifagy amikor meglátom a területet ahova épithetnék, és nem csak a tutorbol, mindig kivéve a sandbox-ot, ott csak uigy néha, ha ugy tartja a kedve... na erre mondjatok vmit, várom már a patch-et + crack-et, mert ez igy elszomorito
  • rage at work
    Nyomva tartod a bal gombot, s forgatod az egérrel
  • magus
    ize, epuletet h lehet forgatni?