F1 2002 + GTR 2002
  • CSOCSO
    #1
    Hi ho remélem mostmár kapok kézzel fogható segítséget mert nevetséges amit ez a progi művel.. réges régen leirták hogy mit hogyan kell áétnevezni és melyik filba kell belenyulni hogymenjen de nemvágom amugy sem miért szar alapbol az Install.szal ez már unfrankó és megalol!!!!!!
    mindegy..frissen felteszem az f1 2002-t fullba!! nem compact meg stb be..
    majd felteszem gtr-tugy hogy megmutatom neki az f1 2002.exe-t majd a config.ini-t ugy ahogy ő kéri... mivel patchet nemtok még feltenni csak akkor ha van már gtr 2002config ini ezért el kell inditani a gemzt hogy cisnáljon configot..
    ( nem találtam rákerestem az egész gépen addig nincs config mig nem inditom el a gamezt...)
    elindítom elindul nevem beír majd szo nélkl kilép..semmi hiba vagy valami.. elözöleg ugyan ez volt csak kilépett hibával hogy valami type mismatch baja van.. de most semmi!!!!!!!!oké.. van gtr 2002 config szal jöhet az 1.2 es patch..oké..felteszem ugy ahogy kéri..elöjön egy DOS ablak..irogatja mit ir felül éppen.. vagy 10 file nem találhato számára.. hm ez aranyos...kurva aranyos..
    oké feltette... elindítom de már csak feka képernyő és csak az egér látszik és megy azene... semmi több... akkor pls valaki irja már le hogy mit tegyek mert nevetséges.. mást nemtok tenni leszedem ujra az eredeti oldalrol a gtr 2002-t...