Fenti ket lap a tema
  • vadmotoros
    Halihó!

"Amúgy a 2200+-ost felhúzhatod 2800+-ig is akár, méghozzá feszültség emelés nélkül (ugyanezt a procit adják 2800+ ként is, nagyobb szorzóval) mondjuk szorzólockos de az fsb-t emelheted 400 ig, és így a memóiáid is kihajthatod :)."

Namármost nekem is ilyen alaplap és processzorom van,(2*512MB Samsung memóriával) és ha tuningolni akarom, akkor a memóriát át kell raknom singel chanell-be, mert különben 1 MHZ-sem tudok húzni rajta. A max tuningig ameddig sikerült eljutnim az 1750 MHz környéke volt alapfeszen, de ott már fagyott rendesen a proci. Ha emeltem a feszültségen 6%-ot akkor is ugyanezt csinálta. KB 1600 ig megy rendesen, de én alapfrekin használom.
    Régebben voltak olyan problémák hogy állandóan újraindult a gép(semmi tuning meg ilyenek) de mára már kigyógyult ebből a betegségből. A mai napig nem tudni mi lehetett. A hangkártya meg tényleg csinál elég érdekes dolgokat!

Én is gondolkodtam egy erősebb procin, mert ezzel nem tudok felvenni videókat, csak gyenge minőségben. Kinéztem magamnak egy 2600+os bartont, de még meggondolom. A64-et egyenlőre nem akarok, majd ha lesznek hozzá progik amik ki is használják.