Fenti ket lap a tema
  • Robbb
    Sziasztok!Visszaolvasva se tiszta nekem,hogy milyen drivereket,utilitykat,álligató programokat,biost kell nekem azért majd felraknom hogy normálisan működjön a most vásárolt NF7 V2.0 alaplapom.Folyamatosan jelennek meg új verziók,de a hozzászólásokból úgy látom hogy mindeggyikkel van valami gubanc.Valaki esetleg letudná írni hogy miket kellene majd telepítenem?Most a netről ezeket szedttem le:
    Bios:nf7d23.exe Bios ID:2.3 2004.03.24
    Nforce chipset driver:NF7 win98me.exe/ez 2003.03.27-es,ez lehet hogy megvan a gyári cédén,még nem néztem ennél frissebbet nem találtam/
    Nvidia system utility:1.08.5 2004.03.31
    Vagy pedig ne is foglalkozzak ezekkel,rakjam fel a cd-ről ami rajta van azt kész?Mire kell még gépösszerakáskor figyelnem?Ez tudom "láma" kérdés,de nem minden nap szerelgetek össze ilyen dolgokat.A mostani gép egy KX7,1600XP,512DDR 333mhz Kingston,SB Live 5.1,60 és 80G vinyó,Teac író,Acorp 300W táp,4200TI 128M.Ebbe jön az NF7,2500Bari,360W Chieftech,SilentBreeze III.A procit szeretném húzni,ha bírja 3200-ig.Legyetek oly szívesek és pár ide vonatkozó bios állítást írni,főleg a ramra nézve./Szinkron,asszinkron ilyesmi/Ilyenkor az oprendszert,hang-videodrivert újra kell telepíteni,és ha igen akkor van valamilyen sorrend?Ez a sorrend kérdés a többi felrakandó drivernél is érdekelne.Ez most kicsit sok egyszerre,de bízom benne hogy tudttok majd segíteni a legtöbb kérdésben.Bocs hogy ilyen hosszú voltam,de eddig még sosem volt stabil,franyó gépem.Talán majd most.Köszi!