Fenti ket lap a tema
-
Hi All! Már kérdeztem más topicban is de választ még nem kaptam arra a kérdésemre, hogy hogyan tudnám letsztelni IDE vezérlőim működéset, mert ilyen jellegű gondjaim lennének, pl.: nem ismer fel néha vincsesztereket, vagy ha netán valamilyen módon (jumperolás jobbra balra) mégis akkor miután visszateszem a sajátomat azzal küszködik, CD, DVD olvasás közben többször is kifagyott már, fordult már elő olyan is, hogy gépbekapcsolás után nem akart feljönni a rendszer, különböző hibauzeneteket kaptam, nem találta a rendzer vimyót, majd egy pár óra mulva ismételt bekapcsolás után tökéletesen működött, néha BOOT-olásnál megáll és nem ismer fel semmilyen meghajtót, mostanában, minden bekapcsolás után azt írja, hogy a 2. IDE kábel nem 80 eres, pedig az és zsír újat raktam rá, partíció ellenőrző progi szerint (Easy Recovery Professional 6.01) mikor melyik partícióm hibás, és egyéb nyalánkságok. A másik gond pedig az, hogy lassan lejár garanciám :( , így minél hamarabb szeretnék választ találni kérdésemre.
A választ előre is köszönöm