• viizo
    egy kis élménybeszámoló a tegnapi EOL-ról, ahogy én láttam:

10 körül érkeztünk a Syma elé (vonat miatt érkeztünk ebben az időben), ahol kb KÉT órát vártunk a bejutásra, egyik kapun be, a másikon ki, míg végül vagy 4 kapun átvergődve csak sikerült a bejutás.
    Természetesen nagyon örültünk neki, hogy nemhogy JES-ről, de Tiesto kezdéséről is lemaradtunk...
    Első utunk az italpulthoz vezetett, ahol a kb 10 méter hosszú pultban NÉGY fős kiszolgálószemélyzet repkedett ide-oda, kb fél órás sorbanállás után sorra is kerültünk. Az italárakat nem is említem, sztem enyhén szólva sem voltak fair árak, főleg hogy a belépő egyszeri belépésre jogosít és nem lehetett bevinni semmit: ergo ha valaki nem akart szomjanhalni, akkor simán otthagyott jópár ezrest a pultoknál, ahol visszadni szinte nem is nagyon tudtak vagy nem akartak.
    A ruhatár teljesen korrekt volt, gyors és zökkenőmentes, hely is volt.

Tehát a szervezés erőteljesen megbukott nálam.

A buliról: ESZMÉLETLEN VOLT :)

Sajnos pár Live Act-et nem láttunk (köszönhetően a sorbanállásnál és az italpultnál eltöltött óráknak), de amit leművelt Tiesto és a látványeffektes stáb, az nagyon tetszett. Több trance-nek, és kevesebb techno beütésű lemeznek picit jobban örültem volna, de így is nagyon odavágott a buli, és a látvány... huh, még most sem térek magamhoz, annyira frenetikus volt az egész. Legjobban talán a Saltwater-t élveztem, de nem is tudok kiemelni igazából ezen kívül semmit (a végefelé az Airbase - Medusa azért nagyon kellemes meglepi volt :)), mert hatalmasat ütött nálam a buli.

Sajnos a fent említett szervezési hiányosságok beárnyékolták az party elejét, de mikor már bent zúztunk ezerrel, akkor elhalványult a dolog, és rettenetesen élveztük az idei év legnagyobb party-ját.