916
-
Ricco87 #315 asszem break my falltól he's a pirate -ig videozott folyamatosan:D -
Ricco87 #314 haver 1giga videot csinált:D holnap kapom meg:P -
#313 Asszem ez mindent elárul mekkora buli volt... a legjobb volt...jó lenne végig hallgatni újra minimum ezt a rész, szal ha valakinek meg van, ne szégyelje közkincsé tenni :D -
Ricco87 #312 hát jah...odabazos lehetett...én majd külföldön élvezkedem rajta:D (ballagási ajándék:D) -
#311 Nekem a break my fall tett be nagyon!
Még két napig ez ment a fejemben utánna...
videó -
#310 Hát ezzel szerintem még pluszban kiütött mindenkit. :D
Wáááááááááá, imádom, hatalmas buli volt!!!!!!!!
Egyetlen negatívum: VÉGE LETT :( -
Ricco87 #309 jah itt Platinum közbe köszönöm,egészségedre:P ááááááááááááá -
OPM #308 én erre voksolok ;) -
ryhdeksan #307 jún 29 bécs:P -
viizo #306 ilyen videók linkelgetésével csak csínján, mert a végén infarktust kapok :)
az hangulat azért rendesen átjön, eszméletlen jó volt :)
visszaaa akaroook menniii :) -
ryhdeksan #305 még a "nempartyarcok" is táncoltak vmit -
ryhdeksan #304 legnagyobb videó -
#303 A haverom is elővette a PDA-ját, és netezgetett rajta. :) -
#302 Jó kis buli volt! Sikerült jól kitombolni magam... -
#301 Az 1-1,5óra sorban állás tényleg gáz volt!
De a buli fergeteges volt!Tiësto odatette rendessen -
#300 hoztak technikát bőven
-
#299 -
Ricco87 #298 Palaceba ,,csak" 2,5 órát játszott:( -
#297 sajnos vizsgázok holnap így nem fért bele -
#296 Palaceban volt valaki? -
ryhdeksan #295 jah én is kinnt voltam -
ozgid #294 Nem tudjátok honann lehetne leszedni a mixet amit játszott? -
Ricco87 #293 teljes joggal...ennek nem lett volna szabad megtörténnie...de hát ez MO.... -
#292 amúgy pont kinn voltam cigizni mikor jött ki a faszi szétvágott nyakkal. Szép látvány volt, folyt a vér az ingén végig, de a saját lábán ment úgyhogy komolyabb baja nem lett szerencsére. Szegény ott anyázta a biztonsági őröket a kapuknál hogy hogy engedtek be kést... -
#291 loál 3 mondatos cikk -
öregember #290 késelés -
ryhdeksan #289 :D -
#288 Ami még durva volt az az,hogy a bejárat előtt volt pár jegyüzér de volt ott egy atomrészeg szakadt csöves aki 5.000-ért kínálgatta a jegyet.
Olyan részeg volt kb állni se bírt.Honnan a túróból szedte azt nem tudom... -
ryhdeksan #287 kurva nagy buli volt
de durva volt szegény csávót nyakon késelték -
képek -
#285 én sem vagyok pesti de szerencsére kocsival voltunk... -
#284 Hát jah, csak mi pl. 200 km utazás után értünk oda a csarnokhoz. És aki nem pesti és ilyen messziről jön, az ilyennel nem nagyon tud kalkulálni, hogy akkor wtf-et is csináljon, hogy a legjobb. :( -
#283 A bejutásra visszatérve:
Az elmúlt években volt szerencsém nem kevés sorban állni ezért ez volt a technika:
9-körül érkezés és a jegy beváltása kb 10 perc alatt karszallagra majd irány a fogarasi tesco:) hétvégi bevásárlás rulez
Ezután irány a Hungária meki kajálás majd autókázás zenehallgatás,piálgatás (eközben a nagy sorra való gondolás)
fél 12-kor értünk vissza a Symához mert én azt hittem,hogy éjfélkor kezd Tiesto. 25 ! perc sorbanállás és aztán fellógás a fórum VIPhez és ott partyztunk:)
szal lehet ügyesen is csinálni a bejutást.
Jópár éve az Events Hallban szilveztereztünk és épphogy sikerült bejutni éjfél előtt a buliba több órás sorbanállás után.
A durva az volt,hogy több százan éjfélkor még kint voltak és be se jutottak:( -
blackgamer #282 mi volt az a verekedés, késelés? -
viizo #281 egy kis élménybeszámoló a tegnapi EOL-ról, ahogy én láttam:
10 körül érkeztünk a Syma elé (vonat miatt érkeztünk ebben az időben), ahol kb KÉT órát vártunk a bejutásra, egyik kapun be, a másikon ki, míg végül vagy 4 kapun átvergődve csak sikerült a bejutás.
Természetesen nagyon örültünk neki, hogy nemhogy JES-ről, de Tiesto kezdéséről is lemaradtunk...
Első utunk az italpulthoz vezetett, ahol a kb 10 méter hosszú pultban NÉGY fős kiszolgálószemélyzet repkedett ide-oda, kb fél órás sorbanállás után sorra is kerültünk. Az italárakat nem is említem, sztem enyhén szólva sem voltak fair árak, főleg hogy a belépő egyszeri belépésre jogosít és nem lehetett bevinni semmit: ergo ha valaki nem akart szomjanhalni, akkor simán otthagyott jópár ezrest a pultoknál, ahol visszadni szinte nem is nagyon tudtak vagy nem akartak.
A ruhatár teljesen korrekt volt, gyors és zökkenőmentes, hely is volt.
Tehát a szervezés erőteljesen megbukott nálam.
A buliról: ESZMÉLETLEN VOLT :)
Sajnos pár Live Act-et nem láttunk (köszönhetően a sorbanállásnál és az italpultnál eltöltött óráknak), de amit leművelt Tiesto és a látványeffektes stáb, az nagyon tetszett. Több trance-nek, és kevesebb techno beütésű lemeznek picit jobban örültem volna, de így is nagyon odavágott a buli, és a látvány... huh, még most sem térek magamhoz, annyira frenetikus volt az egész. Legjobban talán a Saltwater-t élveztem, de nem is tudok kiemelni igazából ezen kívül semmit (a végefelé az Airbase - Medusa azért nagyon kellemes meglepi volt :)), mert hatalmasat ütött nálam a buli.
Sajnos a fent említett szervezési hiányosságok beárnyékolták az party elejét, de mikor már bent zúztunk ezerrel, akkor elhalványult a dolog, és rettenetesen élveztük az idei év legnagyobb party-ját.
-
#280 Elég kemény zúzdát nyomott Tijs bácsi, de egy biztos:
TIëSTO IS THE BEST!
Ez a buli nekem bebizonyította, hogy tényleg ő a legjobb. (legalábbis nekem :P:))
Ha ő nincs, mikor látunk, hallunk, (érzünk!) ekkora bulit itt, Magyarországon??? Váááá, kiba jó volt!!!
/me még mindig teljesen a buli hatása alatt van :) -
Ricco87 #279 én bánom h nem mentem... -
OPM #278 ez a tiesto slágeres óra várható volt, de tudtam hogy utána még rápakol egy lapáttal
nemgyege zúzdát csapott a srác, és a végén a bónusz... ááááh
zárásig maradtunk, nembántam meg hogy jegyet váltottam erre :) -
Ricco87 #277 nem én végig telefonon hallgattam Flight 643-ig:D
sajna nem tudtam menni:'( szal itthon tomboltam:D -
#276 Profi volt a szervezés a hang és a fénytechnika is.
Egész addig tetszett amíg nem váltott classic partyra 2:40-től.
Jó kis party volt.Nem bántam meg,hogy elmentem!