steweee#1578
van pár dolog amire még nem jöttem rá. seth-hez hasonló segítőkész emberek válaszát várom, én is mindig segítek olyan játékban amiben én vagyok otthon.
1.mik azok a narancssárga kis lidércfények itt-ott a földön, egy pályán akár több is. jelentenek vmit? hiába állok rájuk, nem történik semmi
2.amikor elegendően sok lelket összegyűjtök, aktiválódik a szürkelátás/szupergyilok mód. lehetne ezt szabályozni vhogy? mert eddig mindig olyankorra jött elő, amikor már csak magányosan rohangáltam a szint adott részén, semmi hentelnivaló, vagyis értelmetlen volt az egész
3.a rocket jump és rocket jump forward : hogyan kell aktiválni őket? be vannak állítva nekik gombok, de hiába nyomom be, nem reagál.mi kell még az előhíváshoz?
4.secret:már találtam egy pár olyat, ahová ugrással kéne felmenni, vagy éppen a hasadékből rocket ugrással kijönni, amiről az előbb írtam hogy nem megy. DE:hogy a fenében van a többi secret???? egy csomót nem találok meg, igazából csak pályánként 1-2őt, hol a többi? mert aztán elég alaposan végignyálazom a pályákat!van vmi speciális módja a secret megtalálásának?vagy csak a rocketugrás? falbontás, vagy ilyesmi?