Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol?😊
Jónak jó megfogott a serious sam szerü hangulat de hogy semmi para nincsbenne az tuti..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
wehheheheeWar, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
1. Nagyon örülök hogy kiválóan szórakozol, mi is azt tesszük, hiszen jó.
2. Itt le vagyok maradva, mert csak 13 éve égetem a szememet
3. Tudom mit jelent a Painkiller, de a pain jelenthet kínt, a killer gyilkost, így a megszokott lökött magyarsággal simán nevezhetjük kínosgyilkosnak. Na. Aki nem veszi, ill. magára veszi a poént, az vessen magára is...
[merlinw.org]
35 éves, nõs, családos, üzleti életbe dolgozom, is király dolog leülni néha, és irtani az ellent! Erre a Painkiller a legjobb választás mostanában.
aki ezt elítéli kapja be a faxomat!
bye....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A mocskos mocsári szörnyet, hogy lehet könnyen megölni, mert mikor már repkednek a gázbuborékok, akkor már elig tudom sebezni, ráadásul veszett okos, mert elsodorja a markával a tüzet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. Rengeteg barátommal egyetemben imádom a szgépes játékokat, és kiválóan szórakozok.
2. Koromból adódóan 16! éve játszok mindenféle game-ekkel.
3. A Painkiller fájdalomcsillapítót jelent, nem "kínosgyilkos"-t.
But no offence!
Insomnia:1156-nál elpatkoltam,a nagydarab f..szt lövöm mint állat,de mintha nem is sebzõdne

Na de 1100-at??? És még mindig nem elég?Ezt nem értem,és ez milyen fokozaton van?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tököm televanmá robotos-osonkodós-agyonbonyolított taktikai shooterekkel...
Azok nem GAME-k
.
Láda mögé bújok, oszt hajítom a gránátot.... LOL
HENT RULLA!!

De semmi trükk nincs,csak gyilkolj nyugodtan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azért írtam, amit írtam, hogy az ilyenek ne verjék feleslegesen kalandba magukat, ugyanis a Játék NEM MAGYARÍTHATÓ! (S nem azért, mert "csak" FPS, hanem azért, mert jelenleg nincs olyan kitömörítés algoritmusunk, amivel a Painkiller speciális *.pak fájljait kibonthatnánk, majd visszacsomizhatnánk... Painkiller *.pak fájlok nem egyenlõk Quake-motor *.pak fájlokkal!)
Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudod.. ez ilyen..😄
Mellesleg mit kell csinálni azokon a pályákon ahol az van írva hogy disztroj all obdzsekt?😄DDDD
(remélem a fenti példa kielégítette emberfeletti tudásvágyadat..😄)
Szép napot, jókedv rullz

[merlinw.org]
Nekem még 45.23-as van fenn, de semmi bajom vele.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nekem 1000Cel, FX5600, és 512rammal full grafon teljesen jól megy, csak mikor nagy a tömeg, lassul le kicsit. De nem baj, könnyebb célozni

[merlinw.org]
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
OST-Painkiller-2004-ALDi
ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Û Û
S Û Ripper.: Team ALDi Grabber: Cdrwin 3.9d Û
C Û Source.: CDDA Encoder: LAME v3.91 Û
H Û Style..: Game Quality: 192kbps/44,1kHz Û
A Û Catnr..: n/a Label..: n/a Û
P Û Date...: 15/04/2004 Size...: 57,2 MB Û
1 Û Û
Û Û
ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß
ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Û Û
Û 01 The Painkiller 01:56 Û
Û 02 Morph In 03:04 Û
Û 03 Banshee 02:47 Û
Û 04 Playing Tarot 03:25 Û
Û 05 Lokhi 02:27 Û
S Û 06 Switch 02:44 Û
C Û 07 Corpus Dei 03:37 Û
H Û 08 Voosh 02:52 Û
A Û 09 Bear Me The Light 02:46 Û
P Û 10 Me Versus The Underworld 02:03 Û
2 Û 11 Kill My Boss 03:18 Û
Û 12 Fire In The Hole 02:54 Û
Û 13 Power It Up 02:52 Û
Û 14 X E Qt R 02:29 Û
Û 15 Electrodriving 02:16
Persze van úgy hogy jól megy, de általában 25fps-nél nincs több. Amikor meg valakit szétdarabolok megáll pár mp-re hogy kiszámolja merre essenek a cuccok 😊))
IGAZ ez a játék nem úgy szaggat mint az ut2k3 példának okáért, mert ez, ha lassan is, de megjelenít minden framet folyékonyan egymás után, és nem darabosan szaggat. Egyszerûen belassul az egész 😊
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

PSN ID.: Beegabor