2502
  • DarkJedi
    Ahol a kártyákat lehet berakosgatni, ott mutatja.
    Más: ki tudta nyírni valaki az első főmonsztát 2 perc alatt? Nekem 4:12 alatt jött össze az előbb, ez is elég kínkeserves volt, nemhogy 2 perc.. Vagy ha később visszajövünk erre a pályára akkor esetleg lehet majd erősebb fegyvereket is használni?
  • TrollBalint
    a narancssárga kis izé -> pénz Ebből veszed meg a pályák végén a kártyákat, hogy hol mutataja, hogí éppen mennyit gyűjtottél össze, ne kérdezd még én sem találtam meg :)

2. tudtommal minden nehézségen 66 lélek után jön elő az a mod
  • Gabe18
    1:-Valószínűleg energiákat találsz,de ha 100 ponton,vagy felette van az aktuális életerőd,nem lehet őket felvenni.
    2:-nem lehet szabályozni,66 lélek után átalakulsz és kész /legalábbis nightmare fokozaton ennyi után/,taktikázni lehet hogy mondjuk 64 léleknél már vigyázol hogy addig ne vegyél fel ujabb lelket amíg 2-3 figura lézeng előtted.
    3-4:passz,valószínű a megszerzett extra kártyákkal olyan képességekre tehetsz szert amivel felszedhetsz most még lehetetlennek tűnő dolgokat is,illetve aktiválhatod a rocket jump-ot is.De ez csak tipp,én ezek nélkül vittem végig...
  • steweee
    van pár dolog amire még nem jöttem rá. seth-hez hasonló segítőkész emberek válaszát várom, én is mindig segítek olyan játékban amiben én vagyok otthon.
    1.mik azok a narancssárga kis lidércfények itt-ott a földön, egy pályán akár több is. jelentenek vmit? hiába állok rájuk, nem történik semmi
    2.amikor elegendően sok lelket összegyűjtök, aktiválódik a szürkelátás/szupergyilok mód. lehetne ezt szabályozni vhogy? mert eddig mindig olyankorra jött elő, amikor már csak magányosan rohangáltam a szint adott részén, semmi hentelnivaló, vagyis értelmetlen volt az egész
    3.a rocket jump és rocket jump forward : hogyan kell aktiválni őket? be vannak állítva nekik gombok, de hiába nyomom be, nem reagál.mi kell még az előhíváshoz?
    4.secret:már találtam egy pár olyat, ahová ugrással kéne felmenni, vagy éppen a hasadékből rocket ugrással kijönni, amiről az előbb írtam hogy nem megy. DE:hogy a fenében van a többi secret???? egy csomót nem találok meg, igazából csak pályánként 1-2őt, hol a többi? mert aztán elég alaposan végignyálazom a pályákat!van vmi speciális módja a secret megtalálásának?vagy csak a rocketugrás? falbontás, vagy ilyesmi?
  • steweee
    köszi a segítséget! frank, magányos vagy? nincs kivel társalognod? sokkal több és hosszabb lett a topic, hogy vitatkoztál seth-el, hogy miért segített nekem, mindezt egy hozzászólás erejéig. ja bocs, az enyémmel együtt már kettő. különben tényleg nem lenne rossz ha vki leírná egybe hogyan lehet megölni a főszörnyeket, aztán elég lenne csak arra az egy hozzászólásra hivatkozni, bárkinek bármelyik monstrával gyűlik meg a baja.
  • TrollBalint
    Sziasztok, nem tudom megölni a második főszörnyet segítsetek. Az elején, mikor még össze-vissza jönnek fel a buborékok, akkor tudom sebezni, de utánna már nem :(
    Felrobbantom az összes buborékot, utánna elkezdenek repkedni buborékok (vagy mik) de azokkal nem sikerül sebeznem :(( Mit csinálok rosszul?
  • zoo32
    EmThor köszi!!Próbálkozok.
  • artschi
    Sajnos...
  • Seth
    Csak a haja nem kapott a Havok engine-ből
  • artschi
    Egyébként szerintem az átvezető animokban Éva mellét nagyon jóra csinálták...
  • Esrohnoil
    Megyek is és nekiállok a 3. fejezetnek.
  • Esrohnoil
    Engem már a szívroham kerülget az ilyen kérdésektől...
  • Nefasturris
    Jó csak vicceltem enm kell megijedni :DD
  • Nefasturris
    Hogyan ölöm meg az első főszörnyet, a katakombás pályán? Sztem a tűzbe kéne belőkni kis segítséget tudtok adni hogyaN???
  • Seth
    Hol---hol...hol...mi???
  • artschi
    Bezzeg, ha a női mellekről beszéltünk volna eddig, mindenki visszaolvasna...
  • Seth
    Jaaa.. de steweee komolyan kérdezte nem? Én meg csak leírtam ne kelljen szegénynek visszaolvasni egy egész oldalt :)
  • Frank99
    csak 1527-ig...
  • Frank99
    tegnap este ezen röhögtünk... olvass egy kicsit vissza te is......

:-())))
  • Seth
    Mi bajod?
  • Frank99
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
  • artschi
    Elrontottam... :)
    Szóval: nem neked írtam, hanem azoknak, akik a single résznél elakadtak és nem akarnak/lusták visszaolvasni. Mért olyan nehéz visszalapozni egy picit?
  • artschi
    Nem neked írtam, hanem azoknak, akik a single résznél elakadtak és nem akarnak/lusták visszaolvasni. Mért olyan nehéz visszalapozni egy picit?
  • IMYke2.0.0.0
    Ja,írtam a Moderátor topikba is ezügyben - valami FAQ-ot linkelhessünk már oda is...!!!!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Seth
    tűz fölött plafonon csillag kilő-fény bejön-csóka belecsal-vége
    Szerintem a banner alá be kéne linkelni a "hogy nyírjuk ki a főellenségeket" módszereket
  • IMYke2.0.0.0
    Csak néhány hozzászólást kellene lefelé elolvasnod!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • steweee
    hogyan kell megölni az első főmonstrát az első fejezet harmadik pályán a katakombák végén? gondolom a pokoltűzbe kelleken betaszítani vhogy, de hogy?
  • big
    Köszönöm szépen!!!
  • Gabe18
    Még a kezdeti időkben volt próbálkozás a multival,de hamar lecsengett,mert nem az a játék erőssége.
  • big
    Szia!
    Eszt nekem írtad??
  • artschi
    Skacok! Olvassatok már vissza lécci pls!
  • big
    Sziasztok!
    Multiba probálta már valaki???
    Van magyar szerver?
    Ha igen írjatokróla valamit!
    Köszi
  • steweee
    na, rájöttem hogy lehet megnézni egy pályán hogy mit kell teljesíteni a kártyárt. mondjuk nem volt nehéz, de azért rá kellett jönni a pályaválasztó panelon.

mik azok a kis narancssárga lidércfények a talajon? nem jöttem rá a rendeltetésükre.

az arany ládákban, vázákban, koporsókban van amiket szét lehet lőni, de van másban is?

a szürke kőajtók maguktól nyitódnak/csukódnak, törhetetlenek. de a második pályán egy emeleten találtam olyat ami rozsdabarna volt, és mögötte hörgő beszélgetés. de nem lehetett sehogyan sem kiynitni, vagy más úton bejutni. a pálya végén a statisztikában kiirja hogy találta 1/4 secretet. pedig nagyon alaposan végigjártam a levelt. van vmi módja a titkos rejtekhelyek felfedezésének? nem arra gondolok hogy mindenüve benézni, ráugrani stb, hanem hogy falat meglőni vagy az elsődleges fegyverrel kaszabolni, mert így első ránézésre úgy tűnik, hogy alaposan végigjártam az első két pályát, mégis maradt egy csomó felderítetlen rész
  • Gabe18
    Köszi a forditást!
  • Gabe18
    A kis kártyára kattints rá,akkor tudod mozgatni,huzd le az egyik nagy üres helyre,és oda tedd be.Akkor azt magaddal viszed a következő pályára.Játék közben az "E" billentyűvel aktiválod /alapesetben/.
    A lelkeket pont az energiáért érdemes gyűjteni,illetve lesz olyan pálya ahol bizonyos mennyiség után kapunk új kártyát.Mondjuk olyan is ahol a kártyáért nem szabad felvenni egyet sem.
  • steweee
    most kezdtem csak a játékot. úgyhogy bocs a láma kérdésekért. 1.a legelején kapunk egy tarot kártyát:haste. miért nem lehet aktiválni, illetve miért nem jelenik meg a pakliban? van nem kapjuk meg? érdemes a lelkeket gyűjteni menet közben? azon kívül van vmi haszna, hogy +1 életerő és egy bizonyos mennyiség után vmilyen szürke/szupergyilok módba átmegy egy időre a faszi?
  • EmThor
    csá hallod tegnap toltam be legkönnyebben, taktika a következő: úgy 65 megölt szörny után kerülsz át luciferhez, majd legyél tőle mindig távol, hogy felszabadítsa a sziklákat a földből majd amikor azok rád zuhannak nyomd a támadás gombot, így az izzó szikladarabokat visszalőheted luciferre, hát pontosan kell célozni, meg úgy négy ötszáz monszta és ennyi luciferhez való átkerülés után (oszd le 65el nem tom mennyi) tudtam beverni, végvideóhoz jó szórakozást!

EmThor
  • zoo32
    HalihÓ!A Luciferrel küszködök,hogyan lehet az izzó testét megsebezni???Help!
  • artschi
    Hidd el, lustábbak az embörkék annál, hogy visszaolvassanak...
  • Frank99
    Te tudod ugye, hogy ezeket nem komolyan kérdeztem???

:-)))

Csak fenntartom a topic tetjén, hogy a lámáknak ne kelljen olvasni lefele, csak az első két sort...