avagy mekkora cipőt hordasz?
  • Match
    Észrevetted már hoyg állandóan a koroddal jössz?
    de igen...én a felhőtlen fiatalság IQ hiányát élvezem...sajnos még fiatal vagyok ahhoz hogy ognolkodjk, a billentyűzetet is csak reflexből ütögetem és szavak is köjönnek belőle néha...
    de mindez nem számít mert én egy szenny ember vagyok mert cska 2k hozzászólásom van és nem értek semmihez és egy senki vagyok és nem is szólhatnék egy ilyen nagy ember ellen aki egy jövőböl érkezett mosógépnek hiszi magát ami már mindenki zsmára nyomaszto de nem is tudom minek írom ezt le mikor úgyis csak elszáll mintha szó lenne mivel a nagy mester hamarosan egetrengető válaszokkal fog elkápráztatni és a nyomába sem érhetek soha többé és nem is voltam még soaha a nyomába...
    sajnálom hogy nem ismertem fel isteni kilétedet hamarabb, és nem lettem alázatos híved rögtön, amint megláttam tartalmas és elmémet gyönyörködtető írásaidat.
    Elnézést is kéte k azért mert poénjaimat félreértve téveszméidet leírtad belekeverve hatalmas arcodat, amire reagállásomat később teljesen másra vezetted vissza mint amire kellett volna....
    téveszmék...téveszmék...téveszmék...sajnálom komolyan hogy ekkora válságot okoztam életedben, hogy ennyire összekuszáltam agyadban lévő komoly és érett és nagyszerű és értéket és mindennél szebb jobb gondolataidat, hogy már az elhangzott szócsatákra sem tudsz visszaemlékezni pontosan...
    remléem egyszer defragmentálod magadat és összeálénak a képek előre is sok sikert kívánok.