595
avagy mekkora cipőt hordasz?
-
itt -
Legalább megnézted, merre is van az a topik??? Vagy csak beszélsz össze-vissza???
-
Akkor mi a fenének van a topik ???
Egyáltalán minek kell beleszólni ? Téged a lapozgatás miatti háborgás zavar, engem meg ha egy értelmes beszélgetést valaki szétcsesz az offolásával. Ennyi. -
a minitársaságok saját kis magánbeszélgetésit folytassák a sajátban -
jaja, tuvoknak leesett a pcic keze, mert két oldalt vissza kellett lapozni
javaslom a Ctrl+F és a Tuvok varázsszó haszbnálatát, és jé milyen egyszerű
szal én azt nem szeretem, amikor valakik azon háborognak, hogy lapozniuk kellett
ennél fikább semmibe bele sem tudtál volna kötni -
Igen, vagy nem ?!! -
mert? -
Sajnáljalak ??? -
Jedi....te kötöttél belém mikor az "ismerőseidet" rámküldted....tudod., onnan indult az egész...úyghogy ne mond nekem hoyg milyen geci vagyok te meg a bárány...
még nem írtad le melyik az a topic amit én teleoffolok...
mhm..léássuk csak..esetleg mivel vinyl is szóbajött, talán az ismerkedős? hát kérlek szépen az főleg 3 emberre van fentartva...borcsa, vinyl meg én...meg akárki aki normális és lehet vele beszélgetni a mindennapokról.
a másik talán az SG miskolc connection ami szintén egy kis társaság számára van fenntartva...amit észre is lehetett venni szerntem.
látom legalább van pár ember aki a petíciót poénnak találta...és nem 3.
ennek örülök.
"Floodnak, szpemnek legnagyobb ellenzője vagyok, a chat bármilyen formáját meg egyenesen gyűlölöm."
ezzekl értesz te egyet? na hát ez nevetséges...
én leszarom hoyg offolsz amíg nem olyan topicba amelyikbe esetleg érdekelt vagyok, de ez akkor is nevetséges.
és a lábam 44es. -
43 -
-
Én már megadtam, csak itt off-olnak a lázadó tűntetők énfőméltóságom ellen ! -
Szóval hányas a lábad ? :DDDDDDDDD -
1-ez még így magánügy
2-előfordul másokkal, máshol is, de sry
3-asban igazad van, nálad nem is vitatom !
4-legyen
5-mondjuk
6-akár, de szépen kell ám kérni ! :DDD -
1. Nem beszéltünk össze, hogy téged meg kéne regulázni, vagy hasonlók, csak 3 embernek kicsit baffa a csőrét, hogy teleoffolod ezeket a topikokat.
2. Engem még nem is igazán érdekelt, csak akkor cseszte fel az agyam, amikor egyik este beszélgettünk a Bnősben vmiről, másnap meló után meg 2 oldalt kellett visszaolvasnom, hogy hol hagytuk abba, de folytatás meg nem lett emiatt...
3. Floodnak, szpemnek legnagyobb ellenzője vagyok, a chat bármilyen formáját meg egyenesen gyűlölöm.
4. Nem kenyerem a kötekedés, a flém, semmi ilyesmi. Akivel lehet, és vevő rá, elpoénkodok.
5. Petíciózni se szokásom, semmi haszna, egyesek a poén kedvéért csinálják, mert lehet, arra pedig tökéletes, csak érteni kell a viccet.
6. Választ, ha akarsz, ide plz, nem akarok tovább offolni.
Uff. -
Nos, elég érdekesen viselkedtél odaát. Nem hiszem, hogy jobban ismered nálam az ST univerzumot, de ha igen akkor sem zavar, hogy te nem vagy kíváncsi a véleményemre. Mégis kinek képzeled magad ??? Ha csak ezt sikerült megtanulnod az ST-ből, akkor sajnálni tudlak, élj így tovább, szíved joga. -
Elmehetnél karikaturistának, azok élnek meg a túlzásokból. Mondtam én, hogy CSAK az enyém ? :D -
Másrészt vegyük figyelemben, NEM én támadtam rád, Vinyl-re vagy esetleg Match-re. TI szeretnétek engem megregulázni, ti szóltok be nekem és ti támadtok rám, így nagyon harmatos a felháborodásotok nem gondolod ?!! Tőlem békében flood-olhattok, szpemmelhettek, chat-elhettek, fórumozgathattok, de úgy tűnik ti nem vagytok hajlandóak tisztességesen meglenni a seggeteken ! Feltétlen kell valaki akibe beleköthettek, hát csak tessék, én ráérek ! Nem én nyitok petíciókat, nem én anyázok, ez azt hiszem titeket minősít...
Peace ! :DDD -
Ééértem mester. Szal. az ST a te asztalod, csakis a tiéd, csak te érted és mások hülyék hozzá...Hmmm...Ha én vagyok nagyképű, te minek neveznéd magad ??? -
Hú de morci vki, és még a gumiban nem is jártál. 
Ha te így, én is így: sztem keresd fel a Starwars topikot és ott szpammelj, az ST meg legyen az én asztalom te is csak azokat láthattad belőle, amit bárki más, a véleményed, hogy miért útálod meg nem érdekel. Haldoklana ? Azért ezt nem mondanám így ki...
De nem akarok veled tovább offolni itt, ha tovább akarsz velem mókázni, csak szólj, mutatok egy alkalmas topikot ! :) -
Mosolyogni lehet, de van pár topic amit szemetelésre tartotok fel, vak nem vagyok. Az igazságnak tudod több oldala van, dehát úgy látszik visszafelé már nem műxik az a brutális érzékenység, ami felém megnyilvánul ! :DDD -
Erről kár vitázni, nem vagy partner a saját témádban, nem véletlen haldoklik, de ez másik ügy. -
wwwwhehehehehheeh...te beszélsz flood-ról :))
Csak mosolygom rajtad...ennyi. Több időt nem pazarlom rád. -
Mellesleg az én fő topikomban 0 db üzenet van.
-
Nem vagy arra méltó, hogy velem flémelj porszívókám ! :DDDDDDDDDDDDD -
Velem személyeskedsz. Ez esetben (ha nincsenek nevek), kénytelen vagyok csupán TÉGED figyelembe venni. AZ pedig ugye nyilvánvaló, hogy egy ember véleménye... -
Ja, ha szerinted nem használjátok chat-nek a topicokat, akkor nincs gond. De ezután ha szpemmernek neveznél, max. enyhe mosolyra késztetsz... -
mi a saját topicunk?
mert én nem tudom....
név szerint nem említhetem őket sajnos, mivel nem személyeskedhetek...
ha erre járnak és nagyon egyetértenek, akkor esetleg beírnak.
Őszintén sajnálom.
fogalmam sincs hogy hol flúdolunk....tudatlanságomért elnézésedet kérem... -
Amúgy név szerint kérném, csak hogy tudjam, kiket kell kímélnem a jövőben !
Eddig megvan:
Tuvok (aki, amikor a saját fő topicjában vitázni kellett, akkor érdekes mód visszavonul a tények elől, és annyit sem mond fapapucs)
Vinyl (kit izgat őkelme, mikor a saját topicotokban flood-ol)
Match (rád ugyanez igaz)
Szép dolog általánosságban beszélni, legyünk konkrétak ! -
vigyázz! maradj szerény, különben nem lennél tökéletes! -
Rendkívül megértő vagyok (ez egyik fő hibám), de igyexem rendezni a problémát. :DDD -
a lehető legnyugodtabb vagyok jelenleg...
ennél bnyugodtabban csak akkor bezséltem veled, mielőtt arcoskodtál volna.
akkor így fejezném ki: számomra nagyon nyomasztó de nem egy embertől hallottam már, hogy egyetért velem (nem soktól vagy 10-től) .
Megkérném uraságodat hogy tanítgassa a ************ és nem engem!
megértését köszönöm.
-
Nyugodtabban jobban menne, de nem adok tanácsokat, mert még azt is féreértenéd... :DDD -
"mindenki számára nyomasztó", már megint ugyanabba a hibába esel, beszélj a saját nevedben, ez az első dolog amit meg kell tanulni az életben fiam ! :DDD -
jajj hogy is felejthettem el a nagyszerű és értelmekben bővelkedő haramdik bekezdést...
reaklciód a tényekre melyeket mondtam egyszerüen remek! Nem is tudom hogy elhetne kultúráltabban reagálni..egyszerűen hihetetlen miylen mesterien és gyönyörűen fejezted ki véleményedet!
Frappáns válaszairól híres józsibácsi párbeszéde:
Bohóc: -te szamár vagy?
Józsibácsi: -nem
Bohóc: -pedig te egy nagy szamár vagy HAHAHAHAHAHA
józsibácsi: - figyelj bohóc...............................A kurva anyádat! -
Észrevetted már hoyg állandóan a koroddal jössz?
de igen...én a felhőtlen fiatalság IQ hiányát élvezem...sajnos még fiatal vagyok ahhoz hogy ognolkodjk, a billentyűzetet is csak reflexből ütögetem és szavak is köjönnek belőle néha...
de mindez nem számít mert én egy szenny ember vagyok mert cska 2k hozzászólásom van és nem értek semmihez és egy senki vagyok és nem is szólhatnék egy ilyen nagy ember ellen aki egy jövőböl érkezett mosógépnek hiszi magát ami már mindenki zsmára nyomaszto de nem is tudom minek írom ezt le mikor úgyis csak elszáll mintha szó lenne mivel a nagy mester hamarosan egetrengető válaszokkal fog elkápráztatni és a nyomába sem érhetek soha többé és nem is voltam még soaha a nyomába...
sajnálom hogy nem ismertem fel isteni kilétedet hamarabb, és nem lettem alázatos híved rögtön, amint megláttam tartalmas és elmémet gyönyörködtető írásaidat.
Elnézést is kéte k azért mert poénjaimat félreértve téveszméidet leírtad belekeverve hatalmas arcodat, amire reagállásomat később teljesen másra vezetted vissza mint amire kellett volna....
téveszmék...téveszmék...téveszmék...sajnálom komolyan hogy ekkora válságot okoztam életedben, hogy ennyire összekuszáltam agyadban lévő komoly és érett és nagyszerű és értéket és mindennél szebb jobb gondolataidat, hogy már az elhangzott szócsatákra sem tudsz visszaemlékezni pontosan...
remléem egyszer defragmentálod magadat és összeálénak a képek előre is sok sikert kívánok. -
beszélek,. de csak arról és ott, ahol úgy érzem hoyg mondanivalóm is van. -
Amíg mulattat a "kis csóka nem érti miről szól valójában a nagyok mondadója" vergődésed, addig nem hiszem, hogy gondom lenne veled, vagy bárkivel. A petíció jó ötet, magam is kevdelem, kiváló arra, hogy az én népszerűségemet, ismertségemet növeld és egy füst alatt porig égesd magad ! :DDD
Na nem mintha ez itt népszerűségi vetélkedő lenne, mivel engem az sem zavar, ha mindannyian útáltok, és az sem izgat fel, hogy bárki szeressen (főleg az ilyen kisfiúk mint te). Én nem keresek önigazolást, nincs szükségem támogatókra, bandára, vagy együttérző farizeusokra ! Ebből már kinőttem egy jó ideje. Nem bújok mások háta mögé, nem takarózom a többiek vélményével, vagy szimpátiájával és nem támaszkodom a segítségükre. Egyszer talán neked is sikerül...
Ja és ha Vinyl istenség ennyire felizgat, hát légy a tanítvány, a jó öreg Platóni éretlemben és élvezzd ki mennyei bölcsességét közvetlenül a forrásból (bár nem valószínű, hogy érted mire célzok) ! :DDD -
beszeljel, ne pattogjal meg szervezkedjel -
ha a hozzászólások szmától lesz valaki VALAKI akkor éninkább megmaradok senki, és csak ahhoz szólok, amihez tényleg van valami közlendőm...