border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mersant
    en azt tapasztaltam hogy ahanyszor Regis megjelenik 1 jatekon, ott mindig hisztizik, ordibal. tavaly pl. platoonon legszivesebben pofan toroltem volna, pedig semmi kozom nem volt a sztorihoz, csak negyed oran keresztul hallgattam hogy uvolt 1 sraccal igazsagtalanul, mert szerinte nem a megfelelo ruhazat volt rajta, hiaba magyarazta a srac hogy WD rabolintott a cuccara. mar isten tudja miota ott hasaltam, a fo csapasra keszulve az amcsi bazis ellen, erre jon ez a majom es levag 1 15 perces monologot, ezzel mindenkit az oruletbe kergetve. elotte a sajat csapattarsaival uvoltott, mert szerinte miattuk lottek le ot, pedig o volt a balek, mert elkolbaszolt es frontalisan belenkfutott...na mind1...en rosszul vagyok a stilusatol...
    most meg valami olyasmi volt hogy nem lehetett rola eldonteni hogy sebesult e vagy sem ,ezert lottek tovabb. se kez a magasban, se feher kendo, aztan termeszetesen neki allt feljebb...de tobb panasz erkezet ra, nem csak ez az 1 szitu, es akkor dontottek ugy hogy hazakuldik.