Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
OFF:
Seaweed ... te is éjszakás vagy? 😊
ON:

Nállunk majd minden fegyóban 6.03 volt, az enyémben 6.04 ... nem nagyon volt számottevõ különbség, csak az hogy dupla annyiba került és macerásabb volt ...

Na mind1 ... a mai estém projektje az lesz hogy kideritem mi is van ezekkel a CA M14-esekkel 😊 (Meg megint megmozgatta a fantáziámat a Star L85 ... )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
Marui-t ICS-t. Maruzen-t néztük eddig, most én is Extreme-t viszek miskolcra locsolni, mert támogató leszek, 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Vegyél Maruit, az tökéletesen megfelel a célnak. VIS is árul.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Az a fos kategóriát képviseli. 😉

Glpetyus
Maruzen APS Super Grand Master - 0.29g / 500 db - 5 980.- Ft - 11.96 Ft/db

Az szép <#wow2>

Glpetyus
Fasza <#wow2><#levele>
Mind1,..."sniperkedem" ,van idõ a takaritásra 😄
Melyik a legjobb ? (keleti front választékából pl.,az van közel 😊)

Punker
nem rossz, de nem is jó, közép kategória, 04-es csõvet többször kell pucolni utána mert az anyaga kopik már a csõben 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Thx.
Vmi Extreme precision vagy mi a rák márkájú lõszerem van egy dobozzal 0.25-ös,nem tudom az mennyire jó/rossz <#zavart1>

DannyL
Mi volt a gond a CA-ddal?

DannyL
Nekem 6.03-as van. 😊 Erõsebb nem, de pontosabb lesz. Szvsz 6.04 is elég, azt nem kell annyit takarítani. Viszont Maruinál szarabb lõszert elfelejtheted mert elakad.

Glpetyus

Szerintetek van értelme 6.08-as rézcsövet,6.04-esre cserélni,vagy felesleges pénzkidobás csak?
6.04-esnél nincs kisebb?

Mondjuk mindketto 😊
Ha M4est akarsz, GP tajekon nezelodj! (esetleg WGC custom)
M4 majdnem ugyanaz mint LR300. Folosleges.
Eloszor vegyel majd egy hosszabbat vagy rovidebbet.
Vedd meg a FAL-t, vagy az SR25ost. Majdnem azonos fegyvert szvsz hujeseg megvenni (nekem is volt egyszerre CA M4A1 es GP M4 Commando. Ca gyorsan "piacra" kerult) 😊
Itthon 2 ICS M4est lattam, mindketto feleven belul szervizben kotott ki. Jo otlet az az osztott gearbox, de ahogy elnezem, meg nem sikerult tokeletesre. 😊 AKjukrol pl nem hallottam panaszt.
Bar lehet csak en lattam a 2 legrosszabb ICS M4est. (mellesleg a fem testuk szvsz okadek. Muanyag feelingje van a festes miatt.)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Seaweed
OFF:
nah megyek dolgozni....<#szomoru2><#vigyor3>
ON:
Seaweed
Jujj ez csunyan hangzik....igaz hogy eddig igazi fegyverrel (MH) es az LR300-asommal volt fizikai kapcsolatom de a 300-assal is "embert lehetne olni" olyan massziv es nehez jol meg van epitve...ehhez kepest amit irsz az remalomba illo <#wow2>
Seaweed
Hat a kep alapjan nalam bolt action aka blow back-re tippelek nem csak ugy huzigalni...az LR300-asom felhuzo karjat is lehet "rancigalni" megse irtak sehol hogy ez ficsor lenne.
Az osztrak boltba srac megfogta a csovenel, es kicsit meglobalta. Hajlott! 😊
Csapattars meg akarta venni, es az osztrak elado lebeszelte rola 😊
Muanyag, gagyi, iszonyat penz a tuningja, es talan soha sem lesz tokeletes.
Remelem egyszer a CA csinal belole full femet, valami normalis belsovel 😊

Seaweed
"Vegyel M4est. fel ev mulva el fogod adni, mert rajossz, hogy fassag volt."

Ezt nem teljesen ertem mire erted! Hogy szar az ICS M4 vagy mert szerinted nem kell egy LR300 melle egy M4. (Tesztekben jokat irnak az ICS cuccokrol ugy altalaban)
Punker: Akkor most gondold el, amikor a Garand blow backje csapdosta a felhuzokart. Megaelvezet! 😊))
Eladtam 😞(((

Seaweed: NEm nezlek betegnek. Eddig 10 puskam es 5 pisztolyom volt (asszem, de nehez a historyt osszeszamolni 😊)
Vegyel M4est. fel ev mulva el fogod adni, mert rajossz, hogy fassag volt.
Ha javasolhatom, kategoriankent 1 fegyvert vegyel eloszor. Utana ha meg mindig van penzed, majd elkoltod olyanra, ami csak tetszik.
SR-25 bol GG-t felejtsd el. GP nem nagyon kaphato, csak a sima gearboxos. A long az ritka es draga. Varj egy picit es a CA SR-25ost vedd meg. Long gearbox, es allitolag mar az osszeszerelesre is figyeltek. Na meg a tuning alkatreszek is most fognak meg csak megjelenni hozza.

Gazos puska is van, de az 2x annyiba kerul, mint egy elektromos 😊

Ha keves penzed van, vegyel JG, Cyma vagy AGM gyartmanyu kinai AEGet. Lehet veluk wargamezni. Kesobb a legcsucsabb minosegu alkatreszekkel is tudod tuningolni (mas kerdes, hogy megeri-e egy 30 000 es csuzli tuningjara rakolteni tovabbi 100 000-et 😊

En is vegigtoltam mar 3 jatekot kinaival. Lott ugyanugy. Azzal is lottem le embert. (es most is tervbe van kinai MP40, ugy hogy mellette van 3 magas arkategorias fegyverem.) 😊

DummyBoy
Figyi ... ha komolyan érdekel, akkor menj el a 44-es bázisra, vagy softair.hu-n bérelj egy normál AEG-et, pár ezer forintból megúszod a hétvégét .. utánna döntsd el mit akarsz ...

70 ropiért már használtan kapsz normális AEG-et, Ha komolyan akarsz a játékkal foglalkozni késõbb akkor a 40 ropis fegyó nem biztos hogy jó választás ...

Qrva nehéz a döntés ... Tudom ... saját kárán megtanulja az ember ... én is inkább várok még 2 hónapot, hogy megkaphassam azt amit szeretnék ...

Mondjuk az én listám is hosszú ... AK-k , M14 (OD, Socom, Scout, Sopmod, mind jöhetne 😊 ), PKM 😊, AUG, Ha lenne 😊 L85A2, + pár támogató cucc 😊 na meg a pisztolyok ...

Sajnos elsõ körben egy allaround cuccot kell nézni, a többi meg már jön magától ... 😊

@Seaweed: A CA megoldás ... így a kép alapján nekem nem tiszta ... szvsz azt is jelentheti hogy hátrahúzható simán csak mint a Marui .. meg kellene kérdezni VIS-éket vagy valakit aki megtapizta õket a kiállításon nemrég (Mittoménmelyiken ...) hátha tudják ...

Na mind1 ... kiváncsian várok addig ...

Seaweed
PSG1 csak Maruinak van ha jol tudom es muanyag az egesz.(?) (Amugy tetszene nekem is..de muanyagot nem akarok)
Ehh, az már jobb ár, de még mindíg nem az...
Na mind1, akkor eladom a 32 k s légpityum...😞

Punker
nekem mindig a PSG1 volt a kedvenc csúzlim, aztán rájöttem hogy nem nekem való, most USP és MP5k van tervezve ha a G3 eléri azt a szintet amit kitaláltam 😊

Punker
JG fegyverek nem a sz@r kínai szint már, és 30-40 ezer között megkapod.

Seaweed
..jojo tudom huzzak SA-2-t epiteni....<#gonosz1>
(el van rakva...sot szep lassan kezdem becsomagolgatni az osszes makett cumom is..mert lakasfelujitas is lesz, es lehet el is koltozok...ki tudja meg.)
Ehh, 19 ért rugós Classic Army M15A4 Carbine-t?
Ezzel se fárasztom magam...😞

Seaweed
höhö...mert makettezes teren kispalyasan csinaltam mi?! megszokhattad volna mar hogy amit kinezek magamnak azt megveszem ha ehen doglok is 😉))
Köszönöm..
Ehh..70 nél kezdpdnek 😊..
De nekem csak 70 an lenne az egészre, mert csak hobbiszinten akrom, és 70 be fegyver, keszty, meg ruha azért jó lenne ha beleférne...
És kínai sz@rt meg nem akarok..Tartós legyen, de ne legyen drága..
Mert 2 gázos pisztoly nem helyettesít pl egy ak -t.(gondolom ebben egyetértünk.)

Gázos puska nincs??

Glpetyus
kezdesz belehülyülni

Seaweed
Sot meg azutan tervben van egy VFC HK 416D-L is...de ezt mar felve irom le...ez utan tuti lefordulsz a szekrol <#vigyor1>

..s ha mar igy belejottem kivansaglistamon ott fityeg egy SR-25(GG vagy GP) (vagy GP SPR/A) is, egy FN FNC, es AK-103 (ezzel meg varok...nem tetszik a GG-nel hogy nem behajthato a tus...viszont ICS 74Mje olyan lesz.....GG melett szol viszont a kidolgozott gazdugattyu...) vagy AK-74M/N...sooot a tavoli kodos albi....ize jovoben egy Inokatsu AMD-65 is ... <#gonosz1>..megy egyszer talan egy SVD is...(bar rugos nem kell..."majdnem olyan" megintcsak nem kell...nehez kerdes...)

<#hehe>
Seaweed
Mert beteg allat vagyok...es kell..kell ...KELLLLL.. 😊))
<#vigyor3>
Punker
tudom hogy CA kép, de szerintem ugyanaz az elv.

Seaweed
Nem a TM-rol beszelek hanem a CA-rol..a kep is a CA-tol van!!!!
Seaweed
Thx a hasznos infokat!

"Mondjuk nekem nem volt ilyen gontom, mert nem csapkodom idomacellal 😊"

<#nevetes1>

"Egyetlen szivfajdalmam, hogy amikor en vettem, meg nem volt colt logos rendes feliratos, csak sima szurke. Bar lehet meggondolnam, hogy egy konnyen lepattogo feliratert kifizessek-e +50 USDt 😞"

Detto szvsz sem er annyit egy festett logo es felirat...PGC-nek van Marui 1911-ehez fem cnc maratott szettje(es mas gyartok cuccaihoz is marha jo upgradejei!)...nah az franko mert olyan mint az igazin, belevan gravirozva a szoveg es a logo...de a WE araval es ket taraval ebben az arban nehezen fog versenyezni ...(legalabbis nalam tuti 😉)
Punker
a TM verzión a felhúzókar mozgása csak dísznek van megoldva.....szal csak arra jó hogy kézzel csattogtasd (kegyetlen jó hangja van az biztos😊

Seaweed
Erre gondoltam igen mikor a Star fele megoldast emlegettem.
Seaweed
"CA-ra meg gondolkodtam hogy várok, hiszen a vásárlás még úgyis odébb lesz, de nemtom érdemes lenne-e ...
Hogy Bolt-Action? Hmmm ... AEG lesz ... Most arra gondolsz hogy bolt action mint a Marui PSG-1 (gyk: fel kell húzni...) vagy arra hogy "blow-back"-es mint a pisztolyok ...
"

Igen arra! a linkelt oldalukon is latszik mirol van szo!

Punker
kezdõ szerintem inkább kéredzkedjen be 1 csapat kis játékára 😊

Ti meilyik "pályára" -jártok???
- Mindenki a hozza legkozelebbire.
Palyak

És annak mi a honlapcíme?
- Lasd font.

Ha kimegyek oda, akkor ott mennyit kell fizetni kb 2 óráért??
- 2 orara ki se gyere. Altalaban 9:00-15 oraig tart a jatek. Ez nem paintball. Fizetnei vagy semmit, vagy az adott regisztracios dijat kell (200-3000 ft)
Ot adnak fegyvert vagy csak saját cuccal lehet nyomulni?
- Sajat cucc, de lehet bizonyos jatekokra berelni.
Berles

Hol és mennyiért lehet ilyen fegyvereket venni???
- A legnagyobbak:
www.airsoft.hu
www.bullets.hu
www.nowar.hu

Meik a jobb a gázos vagy az elektromos ??
- Attol fugg mire. Elso fegyvernek elektromosat vegyel.
Mennyibe kerülnek??
- 30 000 - 500 000

Asszem mindenre valaszoltam 😊

Oks, megnéztem, én elég kezdõ lennék ebben a sportban, egy gázosból meik márkát az érdemes??És hol??

Mi a francnak 2 db M4es? Ok, a masik L300 de majdnem ugyanaz! 😊

WE M1911 nel azota egyik csapattarsnal kijottek meg problemak.
1. festest csak a lepkefing tartja rajta, ha odaverodik valami femhez, ott lepattan. Mondjuk nekem nem volt ilyen gontom, mert nem csapkodom idomacellal 😊
2. a hopup szerkezete hajlamos kilazulni. Eredmeny, atek kozben a sok futkarozastol egyszer csak elkezd csokkenni a lotav. (mondjuk pisztoly 10 meter folott ugysem hasznal az ember, szoval annyira nem problema) 😊 Javitas: szan lekap, hopup tekero bizbantyu lekap, valamit alaszorit (csapattars pl BB-s zacsibol egy darabot tett oda) osszerak, es maris szorul, es nem lotyog, nem allitodik el a razkodastol.

Amugy nagyon jo stuki! En pl az M9 Bercsit el is adtam, mert az M1911 utan nem akartam mar vele jatszani 😊
Egyetlen szivfajdalmam, hogy amikor en vettem, meg nem volt colt logos rendes feliratos, csak sima szurke. Bar lehet meggondolnam, hogy egy konnyen lepattogo feliratert kifizessek-e +50 USDt 😞

Punker
katt a banner-ra, olvasgassál kicsit és rögtön könnyebb lesz.....

Punker
ez egy álom nowar-ban ki van rakva, nagyon nézegettem multkor, lehet holnap elkunyizom megtapizni 😊

múlt héten az FN FAL teljesen lefoglalt 😊

???
Senki?

hi
eladó 3 kínai airsoft fegyver:
doble eagle m83
double eagle m82
cyma cm.023 mp5
egységár fix 7500 forint, érdeklõdni email-ben tudtuk
[email protected]
DummyBoy
Hmmm ... Frissült a Star SOPMOD oldala:

Star M14 ...

718 dodó ... hmmm ... ahogy néztem a GB valami ver 3-as szerû benne ...

Nemtom ... ezissok 😊

DummyBoy
Akadt közben egy kis dolgom 😊

Szóval ... nem rosz az az EBR stock, lehet már 5xx dodó körül is kapni, de szvsz annyit nem ér, az M14 szexi úgy ahogy van 😊 Ha 200USD lenne akkor talán gondokoznék rajta, így meg ráfogom hogy nem teccik 😊

G&G M14-esekrõl nem sok jót hallani ... sajna most most adták ki a 3. kedvencemet (L85A1 - A2 ...) de az se lett valami nagy eresztés ... szóval nemtom ... Inkább maradnék a bejáratott Marui - CA iránynál ... Egy G&G M14-es volt kint Game Wardenen az egyik srácnál, softair.hu ftp-n van is egy kis felvétel a srácról ... megnéztük élöben is ... a srác azt mondta hogy imádja mert gyönyörû fegyver, de a bele az szar 😊
mondjuk ez nem ma volt 😊

CA-ra meg gondolkodtam hogy várok, hiszen a vásárlás még úgyis odébb lesz, de nemtom érdemes lenne-e ...
Hogy Bolt-Action? Hmmm ... AEG lesz ... Most arra gondolsz hogy bolt action mint a Marui PSG-1 (gyk: fel kell húzni...) vagy arra hogy "blow-back"-es mint a pisztolyok ...

Nemtom jó lenne-e a Blow backes megoldás... pl: G&G L85 is "blóbekkes" de tuning esetén azonnal törik, ki is kell iktatni ezt a funkciót ... az egyik Airsoft International magazinban volt rólla teszt, abszolút lehúzták ... bár azért mert el sem indult a fegyver, azonnal tönkrement ... Pedig stock cucc volt ...

Meg AK-ban is van ilyen szett, de sokan félnek hogy gyengiti a gearboxot meg ilyenek ... Szóval nem tudom ...

Ráadásul amit irtál a Star SOPMOD ... asszem azt is kiadják újra, teljesen átdolgozott gearboxal meg mindennel ... de attól nem félek hogy low-cost megoldás lenne ...

Szóval most egyelõre fájditom a szivemet, majd felugrok kicsit szétnézni Pestre a bázisba, megtapizom a normál M14-est, utánna meg majd gondolkodom mi legyen ...

Ilyenkor mindig bánom egy kicsit hogy miért nem nõttem nagyobbra 😊

Seaweed
Ahogy nezem a CA M14-ese bolt-action-os lesz! <#smile>