29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9728 és a lényeg ismételten pofavédelem emberek!!!
a nagy épület 3. emeletére beszorultunk a 3 PMC védett minket mikor a lépcsőnél az egyikük orrát úgy ellőtték hogy a felszakadt seb perceikig vérzett amíg nem tudtam leragasztani neki. -
#9727 oksa
nincs ötleted honnan tudnék a legolcsóbban MSG tust rendelni? :) -
#9726 Én leszarom... :) -
#9725 -
#9724 nem hiszem, tavalyi év elején több játékon is találkoztam vele ahol teljesen normális segítőkész volt mindenben, mikor most elöször mondták mi volt csak pislogtam én is hogy mivan.
valamin az elején behergelte magát aztán volt 1 kétes szitu, utána meg a vox miatt ordított (mondjuk a vox miatt mindenki ordít tapasztalatom szerint) és akkor jött a Marshall.
de mondom szerintem nem tartozik ránk mivel nem voltunk ott, nem? -
#9723 Neki mindig rossz napja van. :) -
#9722 nem a mi dolgunk, én Abu el Borz kávézójában voltam mikor ez történt a pálya másik felén nem láttam nem hallottam, rossz napja volt ordibált elküldték legyen ez mindenkinek tanulság. -
#9721 en azt tapasztaltam hogy ahanyszor Regis megjelenik 1 jatekon, ott mindig hisztizik, ordibal. tavaly pl. platoonon legszivesebben pofan toroltem volna, pedig semmi kozom nem volt a sztorihoz, csak negyed oran keresztul hallgattam hogy uvolt 1 sraccal igazsagtalanul, mert szerinte nem a megfelelo ruhazat volt rajta, hiaba magyarazta a srac hogy WD rabolintott a cuccara. mar isten tudja miota ott hasaltam, a fo csapasra keszulve az amcsi bazis ellen, erre jon ez a majom es levag 1 15 perces monologot, ezzel mindenkit az oruletbe kergetve. elotte a sajat csapattarsaival uvoltott, mert szerinte miattuk lottek le ot, pedig o volt a balek, mert elkolbaszolt es frontalisan belenkfutott...na mind1...en rosszul vagyok a stilusatol...
most meg valami olyasmi volt hogy nem lehetett rola eldonteni hogy sebesult e vagy sem ,ezert lottek tovabb. se kez a magasban, se feher kendo, aztan termeszetesen neki allt feljebb...de tobb panasz erkezet ra, nem csak ez az 1 szitu, es akkor dontottek ugy hogy hazakuldik. -
#9720 qrvagyorsan megtelt, és azt a 35 US-t aki ott volt olyan szinte alázták az arabok már rossz volt nézzni -
#9719 falludzsaba mentem volma ha mem telik meg es nincs craladi program:) -
#9718 jó hát nem a mi dolgunk minket nem érintett. -
#9717 az hogy valaki vezeti a rajt, nem gond, miután meglátott az ellen és tudja hol vagyunk, már lehet kiabálni, csak addig maradjon csendben az illető amíg ez bekövetkezik. -
#9716 Szerintem ő már mindenkire ordított egyszer legalább. :) Mondjuk én pont arcon szoktam vigyorogni az ilyen embereket. Olyankor persze még jobban ordít. Vicces szokott lenni. Kifejezett konfliktusom nem volt vele, de hallottam már kiabálni és olyankor elég bután néztem. :) -
praksi #9715 ezt mondjuk nem értem, mert nem egy helyen olvastam már, hogy az találat, amit a másik ember bevall. főleg hogy a MASZ-ban is benne van (ha már a "túl komolyan" vevőkről van szó...) -
Kurfürst #9714 Nekem is leüvöltötte egyszer a fejemet (állitólag nem vállaltam be valami találatot), egy másik játék előtt viszont teljesen jól elbeszélgettünk, ha összetalálkoztunk a csatatéren akkor is kifejezetten jó hangulatban apritottuk egymást.
Asszem annyi van hogy alapjáraton csendes, teljesen normális és nyugodt, minden 3ik játékoin viszont elönti a fejét a szent berzerker düh, átvált vörösbe a világ és robban. Monnyuk, ezt a rossz szokását abbahagyhatná, mert egyébként úgy látom hogy ő talán egy kicsit komolyabban veszi az egészet, mint az átlag, aztán ebből lesz a konflikt. -
#9713 hát én nem sokszor láttam Regis-t tavaly 2x-3x akkor mindig normális és segítőkész volt, nem tom most mi gondja lehetett nem voltam ott.
az meg hogy hangosan irányít a saját és a raja problémája max, én igénylem azt hogy Rommel folyamatosan zengjen és 110%-osan kontrolálja a rajt, max pofánlőnek mert hallja az ellen is. -
#9712 Magából csinál hülyét... :) -
#9711 média voltam végig, csináltam több mint 200 fotót és jó 30 perc nyers videt, remélem jó klippet lehet vágni belőle, valami hihetetlen módon csak 2x lőttek le, abból egy ment szemüvegre, meg 1 sorozat mellre, a cuccnak így nem lett baja. -
praksi #9710 végül maradtál médiásnak, vagy átnyergeltél US katonának? -
#9709 idelye volt, folyton ugat. a szomoru hogy ebbol sem fog tanulni... -
#9708 az, kivancsi vagyok a videokra. jatek elotti kozos imadsag stb. biztos jol mutat :) -
#9707 Ja hallottam, hogy Regis-t hazaküldte a game marshall kiabálás miatt. :))) -
#9706 fúú gyerekek hihetetlen hangulat volt Falludzsan!! :) -
#9705 En is annal vettem a cymamat majd ha nem telorol irok leirom milyen -
Kurfürst #9704 ahogy mész a kőbányai út felől, be az első kapun (asszem 3-as kapu van kiírva), bemész, balra az első sorban elindulsz, ott lesz nem messze; arról lehet megismerni, hogy tonnaszám állnak ott a fegyverdobozok :-)
Nah voltam kinnt héten, találtam is egy fegyverdobozos helyet, ott volt a roncstelepes bejárat és a 3-as kapu között, de ott csak vmi fiatal kinai srác volt, sok CYMA cuccal (25 ért mennek az új cuccok, Cyma 31 meg vmi Cyma behajthatós, fekete AK tactical), JG nem volt - "2, 7", azaz két hét múlva :) - ez ugyanaz a hely csak épp nincs JG-jük? -
#9703 nem de nem is kéne mert ez rohadt alacsony, nekem ilyen volt de nem vált be az ACOG-hoz úgyhogy ilyenre cseréltem -
praksi #9702 Punker, ilyen G3/MP5 reddotot láttál már?
-
#9701 igen a low/dic-cap lényege hogy a rugó nyomja ki , nem kell felhúzzni stb. -
#9700 hát jó, köszi. de amúgy hogy működik ez? a rugót nyomom össze, mikor beletologatom a bb-ket? -
#9699 kézzel is lehet csak úg ykicist nehezebb, aszem a 70-es CA fém lowcap-be 8 vagy 10 darabot sikerült kisujjal beletuszkolnom mikor megvettem :) -
#9698 aha....akkor a kulcsszó a gyorstöltő.... -
#9697 mi van? gyorstöltővel felül ahol ki is jön beadagolod. -
#9696 az ak mid-cap tárakat hogy kell tölteni?
odáig eljutottam, hogy az alján elhuztam egy lapot, de ott megállt a tudomány. -
praksi #9695 lehet érezni; ha meg van feszítve, és úgy nyomod be a csőbe a pálcát, olyan mintha egy kicsit szorulna. csak simán engedd le (aka. ne legyen megfeszítve) és nem lesz gond
SG rock: lehet kapni speciális hopupállító műszert, én házilag megcsinálom neked 2000+postaköltségért :-)) -
#9694 Hopup gumit , hogy lehet állítgatni? -
#9693 az kb ott van,ahol a tár feladja a golyót ugye?vagyis picit előrébb -
#9692 csak arra figyelj a hopup-ot ki ne nyírd vele! -
#9691 a fegyver csövét minden játék után érdemes tisztítani?é ugye úgy,hogy a tisztitópálcába belehúzok egy textildarabot,és azt megforgatom a csőben? -
#9690 jaja minden játék után 2-3 egyeslövéssel fesztelenítsd mindig a fegyvert! -
#9689 jaja,azt olvastam és ki is lövöm a fegyverben maradtakat