border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Beni521
    Sose hittem volna, de végül lett 2 AIRSOFT fegyverem. 1 rugós (Well MR-733 - Made in China) és 1 automata (SAR-U92B - Made in Germany, sztem műanyag Gearbox). Mindkettő külső borítása műanyag, belülről - a SAR-U92B-nél nemtom) meg fém. Sajna még egyiket sem tudtam éles bevetés közben kipróbálni, de verebeket attól még lehet velük lőni . Kivéve az automatával. Felfele jó a lőtávolsága, de vízszintesen 10 m se (és nagyon szór, vagyis nagyon pontatlan), ellenben a rugóssal. Kiváló lőtáv, jó pontosság. Az én pontozásom szerint (10 pontos skálán): SAR-U92B: Támadás: 2p Védekezés: 8p Well MR-733 Támadás 7,5p (ha jó a kezelője akár 8 is) Védekezés:3p. Ezek a fegyverek persze néha érik el a 0,5J-t, és az FPS-ük is igen kicsi (az MR-733-ról minden oldalon mást írtak, de ahonnan én vettem ott 280FPS-t írtak, de van ahol 300-t), de 18 év alatt sztem ezek is megteszik. Amúgy kínai gyártmányú 3 részre darabolható AK-47-t már 1500 Ft-ért lehet kapni. Én már csak tudom mert az volt az első fegyverem, már vagy 2 éves, gyakra használtam (többször sérült, pl a tár, a válltámasz) és most kapitulált. A felhúzóján tört el vmi, talán még javítható. Talán.