29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    http://www.eshock.hu -ról rendelte (meg nekem a maszkot)
  • Doma #958
    neuro az m4et itthon vetted vagy külföldről rendelted?
  • Punker
    látom én persze hogy látom, azt hittem ez is olyan manufaktúrás mint a G43 amit kinéztem :)
  • Seaweed
    Nagyon sok..mivel egyedi...es nem lehet kapni VSS Vintorez-t airsoftban...meg atalakito keszlet sincs ha jol tudom...ha jol megnezed amit Petyus linkelt azt se "tokeletes" masolat..de ez az!
  • Punker
    mennyi? :)
  • Seaweed
    Ezt nezd meg!

• Glpetyus
    fúúúúúúúúúdekéne o.O
  • Punker
    kösz
  • neuro
    hmm nem könnyű megtalálni ha még nem voltál, de majd rajzolok valamit és átküldöm emailben
  • Punker
    valami térképet tudsz adni hol a császár erdő? :)
  • neuro
    black hawk down

m113-as és rpg :))
  • Punker
    a 4 óra lehet nekem korai (attól függ lesz e már építkezés nálunk szerdán) de max utánatok megyek Myth-tel.
  • neuro
    már azt hittem, hogy az egri sat csapat lesz... neeeem :)
    de látom már, kiket kell megkeresni szeptembertől ha kint leszek franciaországban

punker - iratkozz fel szerdára!
  • Punker
    ezt nézzétek meg
  • Seaweed
    Kov kivansaglistas cuccos(G&G RK-103 azaz AK-103).....ez lesz a kovetkezo vetel, vagy az LR300...attol fugg hogy, hogy lesz penzem... (ez egy kiloval(€) olcsobb..) Minden fem rajta aminek annak kell lennie! (Alu es magnezium..)

• Beni521
    Ez a hülyéknek szól. Aki bírja a találatot az hadd AIRSOFtozzon. Mellesleg szülő felügyeletével lehet. Ma a kertben végre teszteltük a fegyvereket harcközben, Apámmal. A Welltől szedett pár kék foltot (azaz tőlem). Amikor nála volt a Well, csak a védőszemüveget sikerült eltalálnia, a többinél én lőttem ki. Amikor a SAR volt nála többször talált el (pedig sokszor akadt el a golyó mert max 10m-re ha el lő ami azt jelenti h gyenege + nem sikerült minőségi BB-t szerezni csak Made in Chinasat. No meg nagyon szór. Hop Up-ot lehet külön venni? Illetve hogy lehet AIRSOFTba jobb rugót tenni? - mert ami most van a SAR-ban, az a max 10m (ha jó a golyó), hát, nekem kicsi.
  • Seaweed
    Hat nem vagyok meggyozodve arrol hogy 14 alatt barminemu ilyen dolog valo egyaltalan a gyerek kezebe....
  • Beni521
    Sose hittem volna, de végül lett 2 AIRSOFT fegyverem. 1 rugós (Well MR-733 - Made in China) és 1 automata (SAR-U92B - Made in Germany, sztem műanyag Gearbox). Mindkettő külső borítása műanyag, belülről - a SAR-U92B-nél nemtom) meg fém. Sajna még egyiket sem tudtam éles bevetés közben kipróbálni, de verebeket attól még lehet velük lőni . Kivéve az automatával. Felfele jó a lőtávolsága, de vízszintesen 10 m se (és nagyon szór, vagyis nagyon pontatlan), ellenben a rugóssal. Kiváló lőtáv, jó pontosság. Az én pontozásom szerint (10 pontos skálán): SAR-U92B: Támadás: 2p Védekezés: 8p Well MR-733 Támadás 7,5p (ha jó a kezelője akár 8 is) Védekezés:3p. Ezek a fegyverek persze néha érik el a 0,5J-t, és az FPS-ük is igen kicsi (az MR-733-ról minden oldalon mást írtak, de ahonnan én vettem ott 280FPS-t írtak, de van ahol 300-t), de 18 év alatt sztem ezek is megteszik. Amúgy kínai gyártmányú 3 részre darabolható AK-47-t már 1500 Ft-ért lehet kapni. Én már csak tudom mert az volt az első fegyverem, már vagy 2 éves, gyakra használtam (többször sérült, pl a tár, a válltámasz) és most kapitulált. A felhúzóján tört el vmi, talán még javítható. Talán.
  • Punker
    beavatásról kellett volna video amúgy :) csak nem volt eszemben :(
  • neuro
    kint vannak azok is, csak a végére kerültek
  • Punker
    enyém is átment?
  • neuro
    szerintem igen...
    ha van otthon szilikonspray, azzal még fújd be a csövet és a gearboxot

kint vannak a fotók
  • Punker
    sűrített levegővel átfújtam a csúzlit az elég tisztítsnak?
  • Punker
    elment
  • neuro
    jó lesz
  • Punker
    800*600 -ra lenyomom az úgy jó?
  • Punker
    ahoz lusta vagyok :)
  • neuro
    emailben dobd át őket
  • Punker
    msn-en elküldjem az enyéim?
  • neuro
    jó kis meccs volt.
    nemsokára felrakom a fotókat is...
  • Punker
    meghalni sincs erőm bazzee :)

ja és jó tanács kesztyű kell mert a 2 méter magas csalánban gázolni anélkül nem a legjobb, és a jó maszk nagyon fontos, az 5. plexiről lepattanó golyó meggyőzött hogy nem volt hülyeség ugyanannyit adni a maszkért mint a csúzliért :)
  • Seaweed
    mi az valami tobeszed stilus?! :D
    "20 voltunk kint" ?!
  • Punker
    hát túléltem, 20 voltunk kint :)
  • Seaweed
    jah ok
  • Glpetyus
    Én tisztában vagyok vele :)
    [figyel]
  • Seaweed
    ha kicsit visszaolvasol lathatod hogy nekem meg mire faj a fogam ;))
  • Seaweed
  • Glpetyus

Jáj,rendeltem egy ilyet.
    Régóta akartam egy ilyet,nekem nem sportolni kell,hanem "dísznek",+ ahogy olvasgattam egész jó minőségü -lowend "mivolta" ellenére-,úgyhogy elleszek vele,mint a befött :)
    [második gyerekkorát éli ]
  • Glpetyus
    oppá,köszi szépen :)
    [olvas 1000L]
  • Seaweed
    loszer forgato, hogy a roppalya jobb legyen!

leiras itt