29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#959 http://www.eshock.hu -ról rendelte (meg nekem a maszkot) -
Doma #958 neuro az m4et itthon vetted vagy külföldről rendelted? -
#957 látom én persze hogy látom, azt hittem ez is olyan manufaktúrás mint a G43 amit kinéztem :) -
#956 Nagyon sok..mivel egyedi...es nem lehet kapni VSS Vintorez-t airsoftban...meg atalakito keszlet sincs ha jol tudom...ha jol megnezed amit Petyus linkelt azt se "tokeletes" masolat..de ez az! -
#955 mennyi? :) -
#954 Ezt nezd meg!
-
#953 fúúúúúúúúúdekéne o.O -
#952 kösz -
neuro #951 hmm nem könnyű megtalálni ha még nem voltál, de majd rajzolok valamit és átküldöm emailben -
#950 valami térképet tudsz adni hol a császár erdő? :) -
neuro #949 black hawk down
m113-as és rpg :)) -
#948 a 4 óra lehet nekem korai (attól függ lesz e már építkezés nálunk szerdán) de max utánatok megyek Myth-tel. -
neuro #947 már azt hittem, hogy az egri sat csapat lesz... neeeem :)
de látom már, kiket kell megkeresni szeptembertől ha kint leszek franciaországban
punker - iratkozz fel szerdára! -
#946 ezt nézzétek meg -
#945 Kov kivansaglistas cuccos(G&G RK-103 azaz AK-103).....ez lesz a kovetkezo vetel, vagy az LR300...attol fugg hogy, hogy lesz penzem... (ez egy kiloval(€) olcsobb..) Minden fem rajta aminek annak kell lennie! (Alu es magnezium..)
-
Beni521 #944 Ez a hülyéknek szól. Aki bírja a találatot az hadd AIRSOFtozzon. Mellesleg szülő felügyeletével lehet. Ma a kertben végre teszteltük a fegyvereket harcközben, Apámmal. A Welltől szedett pár kék foltot (azaz tőlem). Amikor nála volt a Well, csak a védőszemüveget sikerült eltalálnia, a többinél én lőttem ki. Amikor a SAR volt nála többször talált el (pedig sokszor akadt el a golyó mert max 10m-re ha el lő ami azt jelenti h gyenege + nem sikerült minőségi BB-t szerezni csak Made in Chinasat. No meg nagyon szór. Hop Up-ot lehet külön venni? Illetve hogy lehet AIRSOFTba jobb rugót tenni? - mert ami most van a SAR-ban, az a max 10m (ha jó a golyó), hát, nekem kicsi. -
#943 Hat nem vagyok meggyozodve arrol hogy 14 alatt barminemu ilyen dolog valo egyaltalan a gyerek kezebe.... -
Beni521 #942 Sose hittem volna, de végül lett 2 AIRSOFT fegyverem. 1 rugós (Well MR-733 - Made in China) és 1 automata (SAR-U92B - Made in Germany, sztem műanyag Gearbox). Mindkettő külső borítása műanyag, belülről - a SAR-U92B-nél nemtom) meg fém. Sajna még egyiket sem tudtam éles bevetés közben kipróbálni, de verebeket attól még lehet velük lőni . Kivéve az automatával. Felfele jó a lőtávolsága, de vízszintesen 10 m se (és nagyon szór, vagyis nagyon pontatlan), ellenben a rugóssal. Kiváló lőtáv, jó pontosság. Az én pontozásom szerint (10 pontos skálán): SAR-U92B: Támadás: 2p Védekezés: 8p Well MR-733 Támadás 7,5p (ha jó a kezelője akár 8 is) Védekezés:3p. Ezek a fegyverek persze néha érik el a 0,5J-t, és az FPS-ük is igen kicsi (az MR-733-ról minden oldalon mást írtak, de ahonnan én vettem ott 280FPS-t írtak, de van ahol 300-t), de 18 év alatt sztem ezek is megteszik. Amúgy kínai gyártmányú 3 részre darabolható AK-47-t már 1500 Ft-ért lehet kapni. Én már csak tudom mert az volt az első fegyverem, már vagy 2 éves, gyakra használtam (többször sérült, pl a tár, a válltámasz) és most kapitulált. A felhúzóján tört el vmi, talán még javítható. Talán. -
#941 beavatásról kellett volna video amúgy :) csak nem volt eszemben :( -
neuro #940 kint vannak azok is, csak a végére kerültek -
#939 enyém is átment? -
neuro #938 szerintem igen...
ha van otthon szilikonspray, azzal még fújd be a csövet és a gearboxot
kint vannak a fotók -
#937 sűrített levegővel átfújtam a csúzlit az elég tisztítsnak? -
#936 elment -
neuro #935 jó lesz -
#934 800*600 -ra lenyomom az úgy jó? -
#933 ahoz lusta vagyok :) -
neuro #932 emailben dobd át őket -
#931 msn-en elküldjem az enyéim? -
neuro #930 jó kis meccs volt.
nemsokára felrakom a fotókat is... -
#929 meghalni sincs erőm bazzee :)
ja és jó tanács kesztyű kell mert a 2 méter magas csalánban gázolni anélkül nem a legjobb, és a jó maszk nagyon fontos, az 5. plexiről lepattanó golyó meggyőzött hogy nem volt hülyeség ugyanannyit adni a maszkért mint a csúzliért :) -
#928 mi az valami tobeszed stilus?! :D
"20 voltunk kint" ?! -
#927 hát túléltem, 20 voltunk kint :) -
#926 jah ok -
#925 Én tisztában vagyok vele :)
[figyel] -
#924 ha kicsit visszaolvasol lathatod hogy nekem meg mire faj a fogam ;)) -
#923 -
Jáj,rendeltem egy ilyet.
Régóta akartam egy ilyet,nekem nem sportolni kell,hanem "dísznek",+ ahogy olvasgattam egész jó minőségü -lowend "mivolta" ellenére-,úgyhogy elleszek vele,mint a befött :)
[második gyerekkorát éli ] -
#921 oppá,köszi szépen :)
[olvas 1000L] -
#920 loszer forgato, hogy a roppalya jobb legyen!
leiras itt