border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Kurfürst #7784 Kabát, Naci. Utángyártott, mocskos drága terepszarokat FELEJTSÜK EL. SZAROK. DRÁGÁK. Nem nagyon látok játékon embert aki használná, vajon miért? Mondom, Jászai Mari térnél túrkálós military bolt, 44 bázis, ill. úgy látom Nowarban is van és lehet a Rothbartban is próbálkozni. Én elsőre a Jászai Mari téri gázmaszkosflekctarn boltot ajánlom.
Bakancs ízlés dolga. Én amondó vagyok, hogy inkább várj vele amíg megtalálod az igazit, vagy vegyél egy rendes, magyar zsír új katonai (honvédségi) bakancsot, gondolom vannak ellátó boltok ahol lehet. Állítólag elég jók. Ugyanaz mint a ruha esetében, a piacon sok gagyi termék megél, a katonai cuccok azért minőségben vannak megcsinálva. Ti. azt nem csak belvárosban divatpunkoskoskodásra fogják használni, hanem élesben. Én személy szerint ledöbbentem hogy a Rothbartban lévő, 6000-es használt Bundeswehres bakancs hogy meg van csinálva és milyen minőségi anyagokból.. Sajnos kicsi volt a lábamra.. :/
Acélbetétes bakancsot ne vegyél mert nem terepre való. Az veszélyes munkahelyre/környékre lett kitalálva, ha ráesik a lábadra valami láda vagy etnikum.
Szemüvegnél csekkold a jelöléseket hogy fog-e védeni becsapódás ellen. A Veszprémi airsoft oldalon vannak infók erről. Perspecta FL-250 egy nagyon jó darab, nekem is az van, a tesztek és saját tapasztalat szerint mindent kibír, nem karcolódik, mégfontosabb, NEM TORZÍT, ja és azon az oldalon ahonnan a hubluxot belinkelted 250 Ft és nem 1250 mint a Keleti Frontban, tökua. a szemcsi.. http://www.depiend.hu/progress.php?php_session=find&php_state=details&immovable_id=1368
Sál kb. 2-3000 Ft, nem rossz és melegen tart, védi a nyakad. Opcionális.
Széles Sensei maszk nagyon szép, csak a rácstól meg fog kergülni a szemed, és olyan széles az alja hogy nem fogsz tudni ráhajolni a fegyverre célozni. Inkább vegyél egy keskenypofájú Sensei maszkot, szedd le a rácsot, használj egy védszemüveet és a maszk alsó részét a pofid elé. Nagyszerűen bevált ismerősöknek, véd, kényelmes és rá lehet hajolni a fegyverre. Apropos ha kell van egy eladó JG AUGom. :D