29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    na ja az AK tár b@szott nagy.
  • Punker
    jó hát ezt te tudod, én tudom milyen a 8 kilós csúzlit végig húzni az erdőn 5 órán át, mindig 1 karácsony mikor 5 percre letámaszhatom a bipodra :)
  • kiskorúbézoltán #7806
    Úgy-úgy! :D Mindamellett hogy alacsonyabb mint a szekrénytár és jól felfekszik az alkaron.
  • kiskorúbézoltán #7805
    Egyetértek, hogy jobb az eredeti mint a "hasonló" de terepre a civil hegymászó/túra motyók sokkal jobbak mint bármelyik hadsereg ruhája...
    Persze kinek a pap, kinek a papné. ;)
  • bardocz
    nem hiszem én azt:) valamit valamiért,hogy egy előttem szólót idézzek:P még a 4kg-t is meg kell szokni sztem:D azért 6-8 órán át esetleg kézben tartani,ha azt kivánja áték,végére megerőltető,ez olyan mint 2kg-al tárogatni,2kg lófasz,csak a 150.:D
  • Punker
    ja hát valamit valamiért.....

amúgy ne hidd ha rádobsz az AK-ra egy jó 1,5 kilós (vagy több) tárat az olyan rohadt kényelmes lesz assaultkodni :)
  • bardocz
    nade azzal nem lehet közelharcolni:)
  • Punker
    hát én se találok tekergetőst, vegyél RPK-t és akkor mehetsz a motorossal :)
  • Punker
    az életben nem fog az neked 100-at feltekerni, ellenben mondjuk ha 2000-esből ellövöldözöl 500-at olyan leszel mint a cirkuszban a csörgős bohóc, ami assault-ként kicsit zavaróbb mint támogatóként.
  • bardocz
    ak47 jól néz ki vele:D
  • bardocz
    hát pl ak-47-hez szép nagy dobtár ami életben 100 töltény fér,vagy menyi,és akkor a dobtárat mg lehet pakolni x töltényel,és egyszerre felad 100 töltényt felhúzás nélkül,motorost műár találtam dögivel,de azt nem lehet használni nem?
  • Punker
    ja értem magyarul neked a qrvanagy highcap kell, MP5-höz láttam már tekergetős csigatárat, lehet máshoz is van, de hogy mi értelme azt nem tom.
  • Punker
    pontosan mire gondolsz?
  • bardocz
    feltekerős dobtárak vannak,amikor lehet használni játékon?mert motoros tárat csak támogató használhat
  • Punker
    évnyitó tingli
  • Caterpillar
    Hmm és olvasni lehet róla valahol vagy esetleg te tudsz véleményt mondani? Megköszönném :)
  • MuldR
    Boyi/Dboys SPRA-t is meggondolnam a helyedbe. Szenzacios, es harmadaron van. Csapatban van ketto, nagyon zsir!
  • Caterpillar
    Köszi!
  • Punker
    Adi én Egerből nem fogom megmondnai neked hol mit vegyél Pesten ez biztos!

GP SPR/A teszt!
  • MuldR
    Ehobbyhoz bankkartya/paypal kell.

Ruha: Javaslom meg a legiost. Jo cuccok vannak es normalis aron. Nekem spec onnan van a bakancsom, anno 3 eve 17 000 volt, es jol birja.
    http://legiosmilitary.hu/

Terepruha: Meg lehet probalni a SIK-SIK-et is. Blaha-astoria kozott van, a blahahoz kozelebbi reszen. Az 5ik emeleten vannak a katonai cuccok. kilora adjak, megvan, melyik napon mennyibe kerul. Erdemes megnezni, mert valami 500 ft/kg a kulonbseg.
    Van ott hasznalt angol DPM terep also, folso, pulcsi, acel rohamsisak, malhazsak minden.
  • Caterpillar
    Sziasztok!

Sry hogy megint én kérdezősködöm...

A kérdés a következő: Van e valakinek tapasztalata CA25 (Sr-25) -vel vagy netán esetleg GP SPR-A -val? Ha van teszt az is jó lenne.

Köszi
  • Kurfürst
    Figyu, ha elmész a 44-es bázisba, vagy a többi military boltban, úgyis az lesz hogy van egy csomó ruha a polcon, megnézed őket, és reménykedsz hogy ami tetszik az lesz méretedben.. ezt pólusos cuccot láttam már és *kmmm* nem ajánlom. Ami a 44-esben, többi helyen van, az használt, levetett, eredeti US Army, Bundeswehr stb. cucc. Jól meg vannak csinálva, és bírják a gyűrődést, csak egy Coccolino maci kell nekik használat előtt. Uccsó általános tánácsom, ne vegyél utángyártott "militaris" ruhát, mert 1, Szar minőségű 2, 2-3x drágább.

Na, mek alunni. :)
  • Adi
    Azt mondod, h ami a pólusba van gatya az nem jó?
    Azt hittem 44 bázis nadrág
    Meg a pólusos nadrág egy és ugyanaz?
    Ezek szerint nem?:D
  • Xing
    M134 Minigun :)
  • Kurfürst
    Kabát, Naci. Utángyártott, mocskos drága terepszarokat FELEJTSÜK EL. SZAROK. DRÁGÁK. Nem nagyon látok játékon embert aki használná, vajon miért? Mondom, Jászai Mari térnél túrkálós military bolt, 44 bázis, ill. úgy látom Nowarban is van és lehet a Rothbartban is próbálkozni. Én elsőre a Jászai Mari téri gázmaszkosflekctarn boltot ajánlom.

Bakancs ízlés dolga. Én amondó vagyok, hogy inkább várj vele amíg megtalálod az igazit, vagy vegyél egy rendes, magyar zsír új katonai (honvédségi) bakancsot, gondolom vannak ellátó boltok ahol lehet. Állítólag elég jók. Ugyanaz mint a ruha esetében, a piacon sok gagyi termék megél, a katonai cuccok azért minőségben vannak megcsinálva. Ti. azt nem csak belvárosban divatpunkoskoskodásra fogják használni, hanem élesben. Én személy szerint ledöbbentem hogy a Rothbartban lévő, 6000-es használt Bundeswehres bakancs hogy meg van csinálva és milyen minőségi anyagokból.. Sajnos kicsi volt a lábamra.. :/

Acélbetétes bakancsot ne vegyél mert nem terepre való. Az veszélyes munkahelyre/környékre lett kitalálva, ha ráesik a lábadra valami láda vagy etnikum.

Szemüvegnél csekkold a jelöléseket hogy fog-e védeni becsapódás ellen. A Veszprémi airsoft oldalon vannak infók erről. Perspecta FL-250 egy nagyon jó darab, nekem is az van, a tesztek és saját tapasztalat szerint mindent kibír, nem karcolódik, mégfontosabb, NEM TORZÍT, ja és azon az oldalon ahonnan a hubluxot belinkelted 250 Ft és nem 1250 mint a Keleti Frontban, tökua. a szemcsi.. http://www.depiend.hu/progress.php?php_session=find&php_state=details&immovable_id=1368

Sál kb. 2-3000 Ft, nem rossz és melegen tart, védi a nyakad. Opcionális.

Széles Sensei maszk nagyon szép, csak a rácstól meg fog kergülni a szemed, és olyan széles az alja hogy nem fogsz tudni ráhajolni a fegyverre célozni. Inkább vegyél egy keskenypofájú Sensei maszkot, szedd le a rácsot, használj egy védszemüveet és a maszk alsó részét a pofid elé. Nagyszerűen bevált ismerősöknek, véd, kényelmes és rá lehet hajolni a fegyverre. Apropos ha kell van egy eladó JG AUGom. :D
  • Adi
    kb. 42-50ezer lesz ez a mutatvány!:D Plusz benya:D aahhhh
  • Adi
    Na akkor vennék egy ilyen nadrágot: Nadrág
    Ahoz egy ilyen kabátot: Kabát vagy vegyek inkább zubonyt?? Az alá is tudok öltözködni?
    Aztán jönne vmi bakancs.: Ez
    vagy ez
    Ezek után fejvédelem: Maszk
    szemüveg: erről jókat hallottam: hublux
    de lehet veszek idéglenesen Perfectaszemüveget.
    És a fejem bubjára és fülemre meg egy PASGT sisakot.
    megkénne vennem a nyakamra ilyen sál szerüséget? Necc vagy mi az??
  • Adi
    Mutass egyet pls Punker ami budapesten van és oda lehet menni megvenni.
    Mert én nem igazán találok. Pólusba van, meg az Erzsébet krt 21 -nél az OBSIT
  • Punker
    gyerekek miért nem ruházati boltban kerestek bakancsot?
  • bardocz
    és ez milyen?
  • praksi
    olyasmi, mint a swat-os bakancs, nagyon kényelmes, de erdős terepre nem való.
  • kiskorúbézoltán #7777
    Könnyű, puha, de max fél év alatt szétrúgod... Terepre nem való, szvsz. A Hi-Tech Magnum néven forgalmazott változatból 3 párat tapostam szét...
  • Adi
    bakancs: ez jó fajta? így tavasz-ra nyárra?
  • Kurfürst
    Az ehobbys változat milyen, használható..?
  • Adi
    ehobby-ra bank kártya kell nem?
  • VRSDM
    44esbe asszem 6000
    nekem ehobby-ból 4300-ért jött meg. (szállítással mindennel)
  • MuldR
    PASGTbol ABS replikat kell venni (az eredeti draga es nehez)
    www.ehobbyasia.com
    de asszem a 44es bazisba is van.
  • degenerator
    jó, nem vitatkozom, én eddig csak paintballoztam, airsoftról tapasztalataim nincsenek.
  • VRSDM
    főleg ha csapatban mész, és aztmondják fogj egy szöget, és CSAK azt nézheted semmi mást, különben veszélyben van mindenki "élete" akkor nincs mese, csak azt nézeg, és úgy kell kénytelen mozogni, énsem hülye vagyok, ja a vakon hátrafelé lépcsőzést is mire folttul betanultam :P
  • dronkZero
    Ja, mert amikor csak szaladgálsz, akkor más dolgod sincs, mint a környezetedre figyelni. Ellenben amikor célzol és mozogsz, vagy lőnek rád, akkor kurvára nem ezt figyeled.