border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    Jól néz ki és egy egység, tetszik. A szem/fog védelem elég nehéz kérdés, egyensúlyozni kell a védelem és a kényelem között. Az ilyen síszemüveges védőkkel másoknak a csapatban leginkább az volt a baja, hogy 1, Párásodik 2, Karcolódik, ezért szarul lehet kilátni belőle. Rajtam 1x volt egy kölcsönben, nem annyira tetszett a szemüveg után, persze 100% os védelmet nyújt. Az arc elé tett maszk egyébként is csak erősíti a párásodást.

Én maradok a saját magam által fabrikáltaknál, acélrácsból arc elé görbített-vagdosott maszk, bár ahogy elnézem a képeket van aki ezt vmi műanyag hálóból csinálja. Kombinálni kell egy védőszemüveggel. Gyakorlatilag a legjobb megoldás, mert szabadon kapsz levegőt, mások is értik amit mondasz, és nem gyűjti a lehellet párát sem. Hátránya hogy meg kell csinálni és a fülvédelem kérdése az elég nehézkes.. max veszel hozzá egy PASGT sisakot. Füllel amúgy is az a baj hogy vagy véded és akkor nem hallasz, vagy nem véded és fölkészülsz kellemetlenségekre.

Forrás : Milsim.hu
    Ja a képen nem én vagyok. ;)

Szal aki a fülvédelmet értelmesen meg tudta oldani, kíváncsi vok az ötletekre..