border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    Gondolom ua. mint a többi JG M-16 széria. Ez a front railes ugye? Nem rossz fegyók, alapból erősek, pontosak - a célzóka kivitelezése például kifejezetten tetszett - és súlyra relatíve könnyű is.

Ami nem szimpi bennük :

- műanyag test, pusztán esztétikai szempontból : RANDA szürke MŰANYAG
    - kicsit lötyögős elülső borítás, a railes nemtom milyen
    - nagyon hosszú, susnyásban, épületben szenvedés egy ekkora puska, viszont jobban is néz ki mint a kicsi karabély

Ami necces lehet ezeknél a fegyóknál és amire jó figyelni, ha itton veszed, hogy a cső nagyon hosszú és láttam már olyat ami gyárilag kicsit görbe volt, oldalra vitt, és az irányzék állítgatásával sem lehetett kompenzálni. Nem tudom mennyire jellemző, mert 1 JG M-16 és 3 M-4 lett véve eddig ismerősi körbe, abból az egyik M-4 ilyen volt.

Nem tudom az ilyennel mit lehet csinálni, azonkívűl hogy vásárlás előtt megnézed alaposan.

Egyébként ha nem fogsz ki pont egy rossz darabot, és egyébként is tetszik a fegyó, a JG M-16 szériát csak ajánlani tudom, jó, erős, pontos darabok, a műanyag testet (amit ha akarsz később cserélhetsz fémtestre, nem is olyan drágán, mi pl. lefújtuk Tamiya Gunmetal modellfestékkel) és elülső borítás mozgását-ropogását leszámítva. Viszont ha Red Dotot akarsz rá rakni, kell majd egy magasító is mert egyébként belelóg az elülső irányzék.