border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Nagyon nyomatékosan javaslom, hogy _ne_ a mi javaslataink alapján válassz magadnak fegyvert.
Keresd meg azt a típust, ami _neked_ a legjobban tetszik, majd ezután keress egy olyan gyártót, ami ár/minőség alapján _neked_ a legjobban megfelel.
Én tuti, hogy meg is őrültem volna, ha hagyom magam rábeszélni valami fegyverre, ami aztán nem tetszik. Így legalább csak magamat hibáztathatom... :) (Mondom ezt úgy, hogy azért hagytam magam, hogy MuldR lebeszéljen a vietnámi M16 változatról :) )
Minden típusnak vannak előnyei is, hátrányai is, olyan fegyvert válassz, ami szerinted a legjobb lesz. A betolható válltámaszos rövidebb (tud lenni), de spec nekem kényelmetlen betolva, és nem lehet beletenni nagy akksit. Rövidebb a csöve, tehát maxra tuningolva nem fogsz belőle snipert építeni... :) (nem hiszem, hogy ez cél lenne, de ki tudja.) A fix tusosba belefér a nagy akksi, de szerintem ahhoz hosszú cső illik, nem túl szép. (Szigorúan szvsz)
Ha most rábeszélünk egy rövidcsövű, CQB fegyverre, ami aztán gyengének bizonyul kinn, akkor örülni fogsz? Vagy fordítva, ha hosszúcsövűre beszélünk rá, amivel aztán megszenvedsz épületben?
Válassz típust, mondj árat, amit rá akarsz szánni, aztán adunk tippet, hogy melyik gyártótól vedd.
Szerintem.