29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7488 Külföldi rendelés? -
#7487 az a baj,hogy boyit sehol sem találtam leírással magyar oldalon eddig:S
amúgy én m4a1 ak-47 ak-74 esetleg mp5-be gondolkozok -
#7486 Hát én nem vennék műanyag CA-t. Gondolom azért dobták piacra ezt a sorozatot, hogy valahogyan megpróbáljanak versenyezni a kínai gyártókkal. Biztos jó, de nekem illúzióromboló. Én is inkább egy full fém Boyi-t vennék, ha már M4 vagy M16. -
#7485 Ennyi pénzért már akkor egy fém boyi-t -
#7484 A fix tusnak annyi előnye van, hogy lehet bele tenni nagy cellás akksit, amik azért sokkal jobban bírják a strapát. Viszont nekem nem tetszett, így carbine-t vettem. :) És külső akksitartóban van most a nagy cellás akksi rajta.
De osztom a többiek véleményét, hogy pénz összeszed, boltba bemegy, kipróbál, megölel, megszeretget és ha visszakacsint akkor megvesz. :))) -
#7483 ez milyen fegyver lehet?azon kívül,hogy műanyag testű :D mert nem egy drága darab -
#7482 azt tudom, hogy van, láttam, még mg42st is valahol. de m160as nehéz aknavetőt nem hiszem, hogy gyártanának:) -
#7481 helyileg ismerőstöl, de pl tudom, hogy szombathelyen, a belvárosi piacon lehet érdekességeket venni. -
praksi #7480 ööö, igaz :-)))
na, szóval tömeget lehet állítani rajta
-
#7479 :D
Gondolom csak elírtad, és a tömeget állítod be a műszeren, nem a sebességet... :)
Bár végülis, ha tényleg ilyen, és fénysebességhez közeli sebességet állítasz be, akkor a tömeg is változik... :D
Bocs, csak kötexem, de ezt nem tudtam kihagyni... :P
Egyébként nagyjából fölösleges pénzkidobás szerintem, hacsak nem fordul meg havonta nálad jónéhány fegyver... Tuning után, meg kb félévente egyszer van értelme kronózni egy fegyvert, arra meg nem éri meg az árát. -
praksi #7478 a sportlövők használnak olyan kronót, amin be kell állítani a lövedék sebességét, és az alapján mér energiát. asszem olyan 18 ezer pénz körül van, még gondoltam is rá, h veszek egyet privátba :-) -
#7477 meg ez a kinai is tudja... -
#7476 van ilyen... -
#7475 Hm, ja, annyira idétlennek tartom, hogy a fegyverek erősségét egy _sebesség_ értékkel jellemzik... Sokkal jobb képet adna egy jouleban lévő érték, nem hiszem, hogy olyan rohadt bonyolult lenne olyan kronókat gyártani, amin be lehet állítani a golyó súlyát is, és aztán energiát számoljon, írjon ki...
Na mindegy, sajnos nem fogom tudni megváltoztatni a világot... :) -
#7474 Ja, igen, és ha a típus megvan, _mindenképp_ menj ki játékra, vagy be egy boltba, hogy megtapizd, kipróbáld, hogy _tényleg_ azt akarod-e. -
#7473 Nagyon nyomatékosan javaslom, hogy _ne_ a mi javaslataink alapján válassz magadnak fegyvert.
Keresd meg azt a típust, ami _neked_ a legjobban tetszik, majd ezután keress egy olyan gyártót, ami ár/minőség alapján _neked_ a legjobban megfelel.
Én tuti, hogy meg is őrültem volna, ha hagyom magam rábeszélni valami fegyverre, ami aztán nem tetszik. Így legalább csak magamat hibáztathatom... :) (Mondom ezt úgy, hogy azért hagytam magam, hogy MuldR lebeszéljen a vietnámi M16 változatról :) )
Minden típusnak vannak előnyei is, hátrányai is, olyan fegyvert válassz, ami szerinted a legjobb lesz. A betolható válltámaszos rövidebb (tud lenni), de spec nekem kényelmetlen betolva, és nem lehet beletenni nagy akksit. Rövidebb a csöve, tehát maxra tuningolva nem fogsz belőle snipert építeni... :) (nem hiszem, hogy ez cél lenne, de ki tudja.) A fix tusosba belefér a nagy akksi, de szerintem ahhoz hosszú cső illik, nem túl szép. (Szigorúan szvsz)
Ha most rábeszélünk egy rövidcsövű, CQB fegyverre, ami aztán gyengének bizonyul kinn, akkor örülni fogsz? Vagy fordítva, ha hosszúcsövűre beszélünk rá, amivel aztán megszenvedsz épületben?
Válassz típust, mondj árat, amit rá akarsz szánni, aztán adunk tippet, hogy melyik gyártótól vedd.
Szerintem. -
#7472 teljesen rosszul közelíted meg a kérdést, első hogy neked melyik tetszik, melyik kényelmesebb, ha nem áll kézre akkor lehet bármilyen jó is szívni fogsz vele. -
#7471 legalábbis egy kezdőnek? illetve melyik használható jobban? -
#7470 meg az a 25 FPS eltérés se túl precíz dologra utal + a hangját furcsállom. -
#7469 hát szerintem ebben 12-es BB volt. -
praksi #7468 újabb őrült kínai fegyver: 500 fps..
link -
#7467 melyik a jobb? -
#7466 Inokatsu is gyárt M60-at, több félét is. -
praksi #7465 van M60-ból airsoft változat, asszem a TOP gyártja:
a spring fegyvereket minden lövés előtt fel kell húzni.
a drága egyenruha meg bolt és áru kérdése, nekem a BDU-m 7200 ft volt zubbony és nadrág együtt. magyar gyakorló esetén 10 ezer fölött lett vona -
praksi #7464 világos, már értem! köszi :-)
azért gondoltam először egy ilyen tuningra, mert a csapatban egy AK Betánál megcsinálta az egyik srác, és nála működik; bár lehet hogy nála valahol máshol szökik a levegő.
rugót nem szeretnék cserélni, mert az előagyban lévő akksi nem fogja tudni felhúzni, másrészt ezt hagyom majd épületharcra. majd a következőn húzok egy kicsit :-) -
#7463 köszi!
#7445:pl azok pont jók:) -
#7462 A Carbine betolható tussal van szerelve, az SR16-nak fix stockja van. -
#7461 Ez a lista a Systema rugókat tartalmazza M90-től M180-ig. Egy M4-esbe reális esetben max M120-at szoktak beletuszkolni és azzal cirak 400 FPS lesz a teljesítménye, ami a táblázatból is kiderül, hogy kb. 1.5J. -
#7460 a fegyvereket annor M90, M100-as rugoval szereltek, most a kinaiak mar M110-el nyomjak talan meg M120-al is. ez a rugo erosseget jelenti.tehat ha megnezed a tablazatot latod hogy AEGet max 430 Fps-ig hasznalhatsz sorozatlovessel, azaz max M130-as rugot tehetsz bele. de persze sokmindentol fugg miylen eros lesz a fegyvered, tomites, csoatmero stb. szal ne merdemes M130-as rugot betenni, meg gyartonkent valtozik a rugo ereje. sok-sok utanaolvasassal okosabbak lesztek... -
#7459 piacokon? pl? te helyileg hol vetted? -
#7458 a carbine a CQB(azt láttom, h kisebb vagy úgy nem is tom.. más) illetve az SR16 között mi a különbség? -
#7457 kérdés: a spring pisztolyokat minden lövés után fel kell húzni, vagy úgy működnek, mint a félautomaták? -
#7456 Classic Army AEG; SLR105 A1 Para (Steel Version)
pl ez 27ezerrel olcsóbb a nowar.hu-n -
#7455 egyébként a lista tényleg nem tudom micsoda. majd az itteni szakik megmondják. -
#7454 ruhákat vehetsz drága pénzér boltban, de ha szovjet/orosz jellegűt akarsz, piacokon, vagy turkálókban (bár ott nato szabványok is elő szoktak fordulni, 500-2000 ft-s összegekért)
egyébként én is most veszem meg a fegyverem, nowar.hu a legszimpatikusabb. -
#7453 akkor ez a lista nem tom mi!:)
viszont nem tudom, h most akkor vegyek e egy M4-est illetve hol vegyem? Ezt ezt az üzletet ajánlotta egyik oszt. társam azt mondja elég korrektek.[keleti front]
illetve ruhákat ti hol vesztek? mert itt a keleti fronton nem bővelkednek benne!:) -
#7452 az gondolom M60as akart lenni.
mert nem hiszem, hogy ilyenből gyártanak airsoftot:)
M90 pedig így néz ki. -
#7451 -
#7450 fenébe.. csak azt nem tom, h az M4-es hány Joule?!
mert softair-en van egy táblázat, abba benne van, h M160 pl. már csak kint használható! mondjuk ez a M160 fogalmam sincs mi?:) se a m90-ről:D:D -
#7449 nekem G3-SG1, MP5k-PDW, és USP van.