border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Hehe :)

Repülőnapon mikor voltunk volt kiállítva pár katonai járgány, meg volt is ilyen rendezvény valahol, csak pont melóztam, nem tudtam elmenni ...

Nyáron viszont barátaimmal angliában voltunk a War and Peace show-n ...

Nnnna, aki katonai dolgokban érdkelt, annak el kell mennie oda ... a világ legnagyobb katonai járműsója ... eszméletlen ... (pár kép van a galériámban is :) )

Arról nem is beszélve, hogy nem csak kiállítás, hanem vásár is ...

Elég szar volt az idő, ezért vettem egy angol BDU-t, meg egy thinsulate betétes bőrbakancsot ... 12 fontért :) Nem a keletre jellemző, ittmindendrágább felfogás volt, hanem fillérekért vehettél BÁRMIT (Jó, voltak drága cuccok is, de olcsóbban mint a táboron kívül!)
    Csak azért nem vettem meg egy komplett orosz egyenruhát, mert nem volt a méretemben (Asszem az afganisztáni cucc, amilyet a "9-ik század"-ban is viseltek ...)

Rengeteg AS cucc volt, az Airsoft International magazinnak volt felálított AS pályája is (Játszottunk is ellenük, pisztolyharc volt igaz, de qrva jó volt ...)

Szóval nagyon komoly volt :)

Nnnna, csak azt akartam kihámozni belőlle, hogy Angliában nagy hagyománya van ezeknek a járműves sóknak, és nem olyan mint itthon, hogy lelőnek, ha valamihez hozzáérsz :) Összeismerkedtünk egy fickóval, aki az ottani járműgyűjtők egyesületének valami főnöke, és mesélte, hogy kisebb rendezvények havi rendszerességgel vannak, van aki jobban is szereti őket, mert családiasabb a hangulatuk :)

Ergo nem hinném, hogy ha pár nagyobb Angol AS pálya összefogna, nem tudna komplett háborút megszervezni, komoly harcijárműállománnyal ...