Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
megjött a fegyverem, de nem tudtam menni játszani 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
up!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Kell a gyíknak még egy M4, P90-re hajtok. 😊))

Punker
akkor vedd megy gyorsan az enyémet, megjött a SAR Taktik Rifle-m csak ki kéne fizetni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Én nem nézem le õket a mi csapatunkban is van egy R7-es. Tolj bele egy Guarder SP90-et (M100+) és máris 40m fölötti lõtávod lesz ~320 FPS-el. 3000 Ft-ból megvagy.

DannyL
Akkor ezek szerint a 0,2g-os BB volt csak igaz abból amit odaírtak. 😄

Punker
ilyenem van nincs az 0,8J a ahtásos értelems lõtáv 20-25 méter, utána már ballisztikus ívet kell adni neki, persze a komoly fegyverrel játszó emberek mindi glenézik az olcsó kínai fegyókat, így meg lehet lepni õket 😊

Punker
na most az egyértelmûen a tuning berakó hibája volt, el lett b@szva összegányolva a vezetékek leégtek és kinyírtak mindent.

Glpetyus
húú,köszönöm ! 😊

Mersant
valóban, e-shock, cybergun (vagy nevezzek ahogy akarjak)eleg furcsa dolgokat muvel. most is ep jo kis vita kerekedett 1 ujonan bevezetett termekukkel kapcsolatban, valaki szovatette hogy kamu amit irnak valamint photoshopoltak a kepek, egybol kivettek a hozza tartozo kepet, valamint a hozzaszolo kommentjet, most megy az anyazas oda-vissza....furcsa uzletpolitika<#hehe>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
Egyébként egy erõs 270 FPS-t tud az a fegyver és akkor lehet hogy túloztam. Az alap CAM15-ösök lõnek 320-at 0,2-vel, nem a Well.

DannyL
A fegyver nem gáz, de a JG ezerszer jobb. Az E-Shock-ról meg annyit, hogy ha már széthazudják az arcukat az adatokkal kapcsolatban, legalább arra figyelhetnének, hogy ne komplett faszságokat írjanak a fegyver tulajdonságaiba. Ez esetben az erejét leíró rész egy merev faszság, ugyanis:

Ha 0,8J-t mértek 0,2g-os BB-vel akkor az nem 320 FPS, hanem 294.
Ha meg 320 FPS-t mértek volna 0,2g-os BB-vel, az 0,95J lenne nem 0,8.

Egyszerû egyenlet, ami az általuk leírt 3 adattal soha sem teljesül.

Komplett hülyének nézik a vevõket. Tele van hazugsággal az egész oldaluk. Szánalmas!

DannyL
Ez egy eset volt, amit ezer más dolog is okozhatott. Ez karcsú kifogás egy elfogadott ténnyel szemben. Nem én találtam ki.

Mhosah Myth
Ezt meg kell cáfolnom hogy a CA jobban bírja a tuningot... Egyik csapattársam vett egy CA SLR-105öt... Vett bele 120as rugót meg aluminium dugattyút meg rugóvezetõt... Játszott 1 hónapot és a full kábelezés meg a motor is leégett alatta! Aztán vehetett új kábelt meg motort is...
Ezzel szemben a marui kibír egy 120as rugót minden különösebb gond nélkül...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

ColdFire
inkább JG ak47 beta szvsz nem? :\
bár ugyse veszek szval 😄
várom a kecskemétiek válaszát, hátha beállhatok tanulonak😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nezelodtem ezen a lapon...
ez nagyon gagyi? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

k8bal
kösz a segítséget!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DannyL
Gyûjts még egy kicsit és vegyél ezek közül egyet. A Tokyo maruival nem lesz gondod, nagyon jók, saját tapasztalat. Amit belinkeltél, ád egy gagyi, másrészt az a cég egy rablóbanda. Ja és ezek közül is csak a Hop up-osokat ajánlom. Gari nélkül még a 9e-be is belefér. 😊 Itt a link:

TM pisztolyok

k8bal
Egy ilyen fegyver beszerzésén gondolkozok: LINK
Most ismerkednék az Airsofttal, eddig csak ilyen gagyi 1-2 ezer forintos pisztolyaim voltak, ez lenne az elsõ komolyabb fegyverem. Egyáltalán ez a fegyver komolynak mondható?
Vagy esetleg, ha tudnátok más kezdõ fegyvert ajánlani megköszönném, 9ezer forintig bezárólag..

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Punker
úgy játszottuk hogy telepítés után 5 perccel robban és 2 perc a hatástalanítási idõ, a többi már vágás kérdése, kellett volna 1 liter éghetõ anyag + petárda, és abból vágni késõbb robbanásokat, vagy ennél jobb effekt de most ennyire voltam képes 😊

ColdFire
<#eljen>
füstgránát be alá nagyon jol mutatott volna😊

Punker

DannyL

Punker
katt a banner-ra és megtalálod.

ColdFire
Kecskeméten van vmilyen Airsoft club? <#vigyor5>

DannyL
jogos, félreértettelek, megkövetlek 😊

Punker
én M14-rõl beszéltem nem M4-rõl, hagy döntsem már el mit fogtam a kezembe és mivel lõttek rám 😊

DannyL
De lehet, itt: Forces

DannyL
A Jong Gong (én csak KingKong-nak hívom) kiváló vákasztás. Olyan minõségû mint a Marui béta.

DannyL
20.000 Ft van köztük kb. 50.000 lenne a kutyának se kéne. És M4 nem M14 az M15A2. Egyébként a CA mellett áll még az is, hogy ha tuningolod, simán beletolod a nagyobb rugót és bírja. A Maruiban meg cserélni kell a rugóvezetõt meg a dugattyúfejet is egy nagyobb rugóhoz. Szvsz egy CA M15-ös elbírja az M130-at bármiféle módosítás nélkül. És ezen ismét kb 20.000 Ft-ot nyertél és be is jött a különbség.

ColdFire

Mhosah Myth
Hol nézted hogy 50$ból itt van a cucc? Mert én azzal a kalkulátorral ami a honlapon van 200dollár felé kaptam csak a szállítást :S!
Ha 50 dolcsi akkor még megéri onnan rendelni...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Glpetyus
😊

Punker
hát nem tom, nekem inkább 1 MP5 akkor 😊

Glpetyus
Jézusom,ezek nagyon dúrvák 😊)
Ilyet lehet itthon kapni ? (költõi kérdés = gondolom :NEM) :C
Nagyon szépek :/

Punker
tévedtem a Manufacturer: Jing Gong China kínálata 😊

JG 0509 AK Beta (Metal gearbox):

JG 0510 Krinkov:

AKS74U:

AKS74U-STD:

AKMS:

Glpetyus
AKS-74U,ha így pontosabb :o)
Ez a szépség 😊
Láttam vhol,az teljesen fém,fúúú ha egy olyanom lehetne...

Mersant
köszi, ezeket az oldalakat még nem ismertem, elolvasom ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
Cyma specnaz Beta #1752-ös kép felsõ részén van ezenkívül van AK47 (fatusos) és AK47S (a behajtható fémtusos) ugyanezeket gyártja a TM is (vajon honnan koppintották a sárgák?😊 AK74-est gyárt a CA az ICS és a Cyma

AKSU alatt a tus nélküli beta specnaz-ra gondolsz? valahol láttam 1 olyat de nem tom ki gyártja, bár mivel azon egyáltalán nincs semmilyen tus szerintem nem a legjobb választás.

Glpetyus
AKSU,"Beta" ,mezei AK,illetve a behajthatós (ezek cymában jók lennének),74-es is tetszik.
De AKSU az a legjobb 😊
+ mintha olyat olvastam volna,hogy a cyma-nak is jön /jött ki Beta-ja (?)

Punker
döntsd el melyik AK verziót akarod és utána kérdezz mert kicist megzavarsz 😊

azért azt nem kell elfelejteni hogy az M14-ben 7-es gearbox van az M15-ben meg 2-es, stb.

Glpetyus
Hát az a +50K,...na az a fájó.
Maruinak abszolút nincs fémtokos AK-ja ?
Mondjuk akkor már a Cyma...mégiscsak 1/3 ár...ráadásúl jól is néz ki.

Punker
aláírom a CA M15A2 tapintásra sokkal jobb mint a TM M14 és a 2 fegyver között van vagy 50 ezer forint külöbség árban, ennyi pénzért már lehetne a mûanyag kidolgozása is jobb.

Glpetyus
Ejha,köszi.
Õszintén szólva a ca termékei jobban tetszenek,mint a marui,HA eljön az ideje hogy a kínaiak mellé veszek egy komolyabb fegyvert,szerintem CA gyártmány lesz (ez nem idén lesz,az tuti 😄 )
Haver rám akart sózni egy Marui Mp5 pdw-t,hát nagyon szép,meg minden,de komolyan mondom: Punkertõl átvett Cyma Cm.023-asom nem sokban marad el tõle. (külalak terén -.- ) Sõt már recsegett, "izgett" rajta egy csomó minden,mint vmi kínai gagyin,pedig sok megpróbáltatás nem érte még...

DannyL
Az M16 és M4, az M15A4 Rifle, Tactical Carbine és Carbine néven futnak. Ez a 3 típusa van, szép Armalite lézer gravír van az oldalukon és full fémek, kivéve természetesen a markolatot és a tust. Azonban ellentétben a többi gyártó mûanyag alkatrészeivel, ezeken a típusokon üvegszálas mûanyag van, ami sokkal jobb tapintású mint az ABS és kinézetre is olyan mint az igazi fegyveré.

DannyL
nem

Glpetyus
Nem csak az ak-ra,pl egy M16 / M4 és társaik.

Punker
mire gondolsz? az AK-n aminek fémnek kell lennie az fém általában, a tár az mûanyag szokott lenni.

Glpetyus
Áz ! 😊
...minden CA gyártmánynak fém a külseje? <#fejvakaras>

DannyL
Gunner
Ez meg egy olcsó külföldi bolt. Légipostával cirka 50$-ból itt van a cucc. +28% vámáfa. De van hogy így is olcsóbb mint itthon.