border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Azaz :)

Épp most olvasgatom az új MASZ topikját, nekem tetszik, hogy semmivel nem lehetne épületben sorozni ... szvsz 2-5 méterről inkább 1 pötty mint 30 ...

Az az igazság, hogy nagyon jó lenne visszamenni játszani, de sajna lakás ,meg kocsi, meg minden mellett nem akarok megint többszázezret rákölteni ... Ráadásul a régi komáromi brigádot nagyon bírtam, nagyon jó csapat volt, az újban is vannak nagyon jó arcok (Pár játékra kimentem nézőnek még nyáron ...), de sok a fiatal, félek hogy pistikésedik a mezőny :) ... de most egy nagyon jó barátom tervezgeti, hogy kipróbálja, és vele azért szivesen eljárnék ...

Én nem tekintek olyan vérkomolyan az AS-re, imádom, nagyon jó dolog és a katonai jellege mellett a társaság miatt szerettem ... na most ha egy olyan társaságot találnék, akikkel nem szeretek igazán együtt lenni, asszem felesleges pénzkidobás lenne megint a bevásárlás ...

Most viszont átestem a ló túloldalára ... Annyi jó minőségű kínai AEG van mostmár, hogy egyszerűen nem tudok dönteni :)