border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Jóreggelt :)

Asszem megnézem ezt az új MASZ-t ... az az igazság hogy anno mikor én játszottam még nem nagyon volt MASZ ... igaz, volt valami kezdemény, VIS-ék dolgoztak anno rajta, kaptam is valami nyomtatványt, de ettől függetlenül az alapvető dolgok mindig működtek ... a legfontosabb szabályok a direkt fejövést hanyagolni kellett, épületben SZIGORÚAN 1-es lövés és ilyenek mindenhol működtek ... bár Szlovákiában játszottunk Nagyarcokkal, ők nem értették meg az istennek sem, pedig elmondták nekik magyarul, szlovákul, németül és angolul is ... :(

A tavalyit olvasgattam, és háááát ... volt benne pár olyan dolog amin kamilláztam ... lehet hogy kell a vérpistikék ellen, de kellene egy vérpistikés MASZ és egy komoly játékos MASZ is külön asszem :)

FPS mizériára ... épületbe felesleges a sok FPS ... anno mikor még csak MARUI és ICS fegyók voltak a maguk kezdő 280FPS-ével, még érthető volt hogy erdőbe kellett kicsit több, de M120-as fegyverek voltak max ... és nem volt mindenkinek, mert azért elég drága hobbi volt ...

Elég gáz ám úgy játszani, hogy mindenki 400FPS-es fegyóval szaladgál, lényegesen több esélyük van mint az alafegyós játékosnak ...

Játszottunk srácok ellen akiknél mindendkinek alapfegyvere volt ... nállunk pedig minden fegyó M120-as ... szűk tereken, kisebb távolságokon semmi előnyünk nem volt jóformán, de ahogy nőtt a táv, úgy jött elő az FPS előnye ... volt olyan hogy egy épületet kellett bevenni ... még épphogy elkezdtük, elkezdtek a srácok lőni az épületből kifelé ... de pont olyan távol voltunk, hogy erősen locsolniuk kellett, mi meg simán kiszedtük az ablakból az emberkéket ...

Szóval jó is meg rosz is az erős fegyver ... de inkább akkor a rossz, ha rossz ember kezében van ...

Ja és a P90-es témához :) Az tény hogy sok embernek nem tetszik, de osztom azt a vélemény hogy épületbe námberván! :)

Ha lenne kínaiban, asszem én is vennék :)