border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
"aksi-motor.fogaskerekek.tuningcső stb. sorolhatnám, és miért? hogy jobb legyen a többinél? egyenlő/hasonló feltételeket kéne szabni,"
és
"de amíg egy játékon egyre több a kínai 300körüli fegyver"
Na ezaz. Az egyenlő feltételek. Inkább az a helyzet, hogy a dobozból kivett kínai cuccok jó 20%-kal erősebbek a szintén gyári CA-mnál. Aztán nemár ívben kelljen locsolnom, hogy esélyem legyen visszalőni...
Épületben már nem is akarom használni egyébként, még így ~310FPSsel sem. Túl hosszú. Most vettem egy Cyma Glock-ot CQBre. Bele is szerettem rögtön... :)
Ezzel kapcsolatban: Családi összejöveteleken (nagyszülők, unokatesók, nagybácsik/nénik) meséltem már erről a hobbimról, aztán kaptam a "jólvan, hülyegyerek" jellegű elnéző mosolyokat. 13éves unokatesómék járnak még rugós pisztolyokkal lődözni egymásra, be is lettem sorolva kb az ő szintjére... :P Nade persze nem látta még senki élőben a fegyvert.
Nem úgy karácsonykor. Glock pici, az M16hoz képest azért könnyen szállítható, hazavittem.
Na, a család nagyjából nem is tudott lekattanni róla. Ellőtték a maradék 1000BBmet, aztán amit össze tudtak szedni belőle, azt mégegyszer.... Nagyjából kézről kézre járt, mindenki lövöldözni akart.... :P :D
Azóta kicsit másképp állnak a dologhoz. Legközelebb vinnem "kell" a puskát is, látni akarják... :)