29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #7328 Korabban kellett volna igy kezdened. En elso alkalommal kivittem a kerti partyra a puskakat. Mindenki sorosdobozokra lovoldozott, es mindenkinek tetszett :) -
#7327 "aksi-motor.fogaskerekek.tuningcső stb. sorolhatnám, és miért? hogy jobb legyen a többinél? egyenlő/hasonló feltételeket kéne szabni,"
és
"de amíg egy játékon egyre több a kínai 300körüli fegyver"
Na ezaz. Az egyenlő feltételek. Inkább az a helyzet, hogy a dobozból kivett kínai cuccok jó 20%-kal erősebbek a szintén gyári CA-mnál. Aztán nemár ívben kelljen locsolnom, hogy esélyem legyen visszalőni...
Épületben már nem is akarom használni egyébként, még így ~310FPSsel sem. Túl hosszú. Most vettem egy Cyma Glock-ot CQBre. Bele is szerettem rögtön... :)
Ezzel kapcsolatban: Családi összejöveteleken (nagyszülők, unokatesók, nagybácsik/nénik) meséltem már erről a hobbimról, aztán kaptam a "jólvan, hülyegyerek" jellegű elnéző mosolyokat. 13éves unokatesómék járnak még rugós pisztolyokkal lődözni egymásra, be is lettem sorolva kb az ő szintjére... :P Nade persze nem látta még senki élőben a fegyvert.
Nem úgy karácsonykor. Glock pici, az M16hoz képest azért könnyen szállítható, hazavittem.
Na, a család nagyjából nem is tudott lekattanni róla. Ellőtték a maradék 1000BBmet, aztán amit össze tudtak szedni belőle, azt mégegyszer.... Nagyjából kézről kézre járt, mindenki lövöldözni akart.... :P :D
Azóta kicsit másképp állnak a dologhoz. Legközelebb vinnem "kell" a puskát is, látni akarják... :) -
#7326 DannyL már válaszolt..ledarálódott(spiáter vagy mi a szar volt az egyik része a fogaskerekeknek..a másik meg acél..)..sőt a vadi új ak47 tactical fegyverben el voltak kopva a csapágyak(műanyag), ezt is cserélni kell..
egyébként én is ezt terveztem (zsírzás,hézagolás,tuningcső,hopupgumi), nem áll szándékomban agyontuningolni a fegyvert...nincs értelme a számomra. -
#7325 ledarálódott :) -
MuldR #7324 Ezt nem ertem. Ha nem akarsz tuningoli (erosebb rugo) nem kell erosebb fogaskerek! Ha ledaralodik, majd megveszed. Valoszinu alapbol is birja.
Kinait csak at kell hezagolni, atzsirozni, kell hozza egy tuningcso, meg egy hopup gumi. Ez 5-15 FPSt dob az egeszen es a tartossagat nem csokkenti, sot noveli. -
praksi #7323 tényleg szép fegyver
(Punker, ha az adósok börtönébe kerülsz, viszünk majd kaját :-DD) -
Megvan. :) -
#7321 Hune lehet megtekinteni azt a 417-est? Nem is hallottam még róla.
A Luger valóban szép darab, láttam airsoftnews-on. :) -
#7320 nekem még nincs is tuningom..pedig van jópár fegyverem..(igazából nem értem ezt az őrületet..)
sajnos van 1-2 amibe fogaskerékszettet kell vennem, meg új hopupgumit rakni..stb..ez sajna már "tuningolni" fogja a fegyvert valamilyen szinten..
nekem ezzel semmi más célom minthogy aránylag minőségi alkatrészekből álljon a belseje, tartós ill pontos legyen a fegyver ahhoz képest hogy ócsó kínai..
a szabályokhoz csak annyit hogy a RAT-on belül ill másokkal sem játszunk úgy CQB-t, hogy sorozatot lövünk egymásra...szigorúan 1-es lövés(természetesen ha az ellen ragaszkodik a sorozathoz akkor ezt meg lehet beszélni, vagy nem játszunk együtt túl erős fegyverek esetén..)
a legerősebb fegyver amivel épületben játszottunk az 400fps.
aki viszont CQB-n nem használ teljes arcvédelmet(maszk) az magára vessen(sőt nagyon jól jön a sisak is!)..saját magával baszik ki..ott már nem elég a szemcsi..(én szabadban és épüéetben is maszkot használok...drága a fogorvos..) -
#7319 és még hajókürtöt is kapna? :) -
#7318 hát én most nézegettem Torquemada csúzlijáról a képeket, és elég pofás azért. -
praksi #7317 amúgy vicces lenne, még ha az ICQ is támogatná őket, akkor rózsaszín alapon virágos autó lenne :-DD -
praksi #7316 a 416 az egy bazironda M4 :-) (már elnézést)
amúgy szerdán voltam a Keleti Frontban M16 tárat venni, és egy 416-os tárat adtak, h ez jó lesz o_O
én meg a JG G3-asra várok (feltéve, ha a januári pénzemet megkapom végre...) -
#7315 én most a HK 417-esbe szerettem bele kicsit (pedig a 416-ost hogy utáltam :)
na mindegy várok a 21-esre gyüjtögetem rá a lóvét, aztán jön a fa szett a G3-asra, aztán majd jöhet az adósok börtöne -
MuldR #7314 Az "okoson" tudod mit kapnal ezert. :)
Lattatok a Lugert? Aaaa, kesz vagyok. Vajon mennyi lesz? -
#7313 :DDD -
#7312 kötetlen beszélgetés, vagy fogjuk rá hogy játék ötlet, kapd el a lopott dokomentumokkal menekülő csapatot :) -
#7311 annyi baj legyen, engem spec. zavarna ha egy rózsaszín kocsi rohangásza előttem :D -
MuldR #7310 airsoftos forma1?:) -
#7309 lehet rózsaszín lesz a festés ha az új szponzor a német t-com lesz. -
praksi #7308 ez részletezd pls :-))
(amúgy hajár Heidfeld ) -
MuldR #7307 Valamit felreolvastal.
Nem Trasher irta, hanem en. Amugy 7,5 joule alatt lehet szabadon tartani a legfegyvereket. De ezen a mondaton nem kell lovagolni, csak peldamondat volt Trasher szamara. :) -
MuldR #7306 Mer a zusanak is az van :) -
#7305 rakhatnának a kocsi tetjére füleket:D vagy egy halokittis plüscicát -
#7304 abból úgyis csak a fikázás van, de a BMW megoldja hogy pártatlanul lehessen röhögni :) -
#7303 Remélem, bár nem érint mert úgyis Kimit nézzük majd ahogy megszerzi a 2. vb. címét. :)) -
#7302 beszélhetünk arról is hogy hello kitty-s lesz-e a BMW márciusban az idény nyitón? :) -
#7301 jaj ne már itt is... -
#7300 ez még normális lehetőség. vagy legalább egy kisebb 300magassági smg, bár nem fogják cipelni. szóval igen, megoldható lenne. -
#7299 én úgy vagyok vele ha volt pénze 400 fölé tuningolni a fegyverét akkor legyen pénze egy aep-re is, érdekes nekem hamarabb volt lowcap táram és másodlagos stukkerem mint tuningom, mégis tudtam hónapokig nyugodtan játszani..... -
#7298 egyértelmű...
magamat nem akarom ismételni de mégis.
nem kéne tuning, nem kéne a májerkedés hogy az enyém ilyen, tied meg csak olyan. és akkor mindenki vígan lőhetné a highcap-et fullauto-ba ahol csak akarja... és attól sem kéne tartani hogy maradandó sérülést szerzek.
valaki felvetette OTT hogy, "kötelező teljes arc, és kézvédelem"
jaja, legyek bádogdoboz meg michelin bábu... -_-
nem lenne buziskodás a hatalmas fps-ekkel, nem lenne az egész vita.
az meg hogy valaki 370vagy,300 már szinte mindegy... 2méternél közelebbről ne lőjön rám, ennyi. -
praksi #7297 az épületben rálövési távolság is egy nagy marhaság. rossz fényviszonyok, a szemüveg vagy a rács torzít, felfokozott állapot - majd pont nekiáll centizni, h ez most 10 méter, vagy csak 9,9. lézeres távolságmérőt meg kizárt hogy valaki vegyen.
(cégnél van egy, én marha jókat szórakoztam vele :-D) -
#7296 ja és ez hogy " csak egyes, vagy csak sorozat, magas fps fölött épületben ". szerintem marhaság, ha az az egy lövés talál reflexből pofán, és szakad fel a bőröm... épületben - és arra való rálövést egyszerűen tiltani kéne. a magas (400körül) fps mellett... -
praksi #7295 affene, duplapost :-) -
praksi #7294 elkezdtem olvasni a CQB-s részt, nekem az jött le, h van egy nagy darab kutyasz@r a földön, amit mindenki oda-vissza rugdos. alig van építő jellegű ötlet (megj: kvityának sztem jó javaslatai voltak); a hsz-ek 90%-a arról szól, hogy ki mit vásárolt magának, és azt szeretné berakatni a szabályba.
nem új szabály kell, a meglévőt kéne betartani és betartatni. szerintem. -
#7293 softair forum. " Trasher "
valami nagy guru nem? már ahogy én láttam.
nomármost idézem!
"Torvenyek. Hmm, nezzuk csak mi is az airsoft puska hivatalosan. Legfegyver. Mit mond ki a torveny a legfegyverrel egymasra lovoldozesrol?"
őőő a törvény alapján ha jól rémlik 6joule-ig nincs szabályozva a tartása. javítsatok ki ha tévedek.
A nagy vita, az FPS-ről meg,
Szvsz annyi lenne, hablatyolnak erre arra hogy nem lehet játszani erdőbe 300fps-el. HA MINDENKINEK ANNYI LENNE, ÉS CSAK ILYEN FEGYVER LENNE, NEM LENNE TUNING, egyből egyenlőek lennének az esélyek,
az egész mégtöbb fps buziság onnan fakad hogy jól megkopasztjuk a játékost, vesz egy fegyvert, akkor a tuninghoz, erősebb.aksi-motor.fogaskerekek.tuningcső stb. sorolhatnám, és miért? hogy jobb legyen a többinél? egyenlő/hasonló feltételeket kéne szabni, nem pedig "kötelezni" a játékost hogy tuningoljon.
eddig csak 330as fegyverrel játszottam, és nem éreztem hatalmas hátrányként a lőtávomat, ha kevésnek bizonyult kénytelen voltam közelíteni. ez hogy 400-450-500 és leszedi az arcomat hát nekem nem hiányzik.
Vagy akkor legyenek 400-500-550fps es fegyverek, csak akkor tudjak róluk, mindenkinek olyanja legyen, és készülhessek rá, és ne egy szál pólóba rohangásszak nyáron sem, (amit megszoktam 300fps melett) mert nem hiányzik hogy egy olyan szórjon meg.
hosszútávon csatlakzom a fórumon többször elhangzottakhoz, hogy a több fps nem eredményez jobb játékot, inkább be kéne tartani/tartatni és egyből mindenki jobban örülne.
és még egy szösszenet a nagy fps "kedvelőinek" vagy akiket mellette, szólnak, hogy " nem érzi meg a ruhán-mellényen-thermozsákon-batyun-táskán stb-n keresztül.
elhiszem hogy militari mánia, meg hangulatosabb úgy játszani, de amíg egy játékon egyre több a kínai 300körüli fegyver, addig nem érzi meg, mindenki játszhatna kényére kedvére sokkal kevesebb ruházatban (ahogy csapatban szokás. pedig lenne lehetőség a beöltözésre nyakig), és kevesebb fps mellett, se sérülésveszély, se 10kilót leizzadok stb.stb.
személyes tapasztalatom nem volt még hatalmas fps-ekkel, de mikor már a 330is fogakat tör ki, nem értem MINEK növelni? vagy nyakig 10centis ruhába öltözött bábuként akarunk rohangászni, mert veszélyes a játék? ... röhej. -
#7292 mindenkinek vannak perverziói :) -
#7291 De most komolyan! Neked mi a repedt répáért van M szériás fegyvered? :))) -
MuldR #7290 Elad, nem M szeria megvesz :) -
#7289 ne mvarjuk meg mig hazaer, ott helyben parazs folott megsutjuk...:D