border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• VRSDM
    softair forum. " Trasher "
    valami nagy guru nem? már ahogy én láttam.

nomármost idézem!
    "Torvenyek. Hmm, nezzuk csak mi is az airsoft puska hivatalosan. Legfegyver. Mit mond ki a torveny a legfegyverrel egymasra lovoldozesrol?"

őőő a törvény alapján ha jól rémlik 6joule-ig nincs szabályozva a tartása. javítsatok ki ha tévedek.

A nagy vita, az FPS-ről meg,
    Szvsz annyi lenne, hablatyolnak erre arra hogy nem lehet játszani erdőbe 300fps-el. HA MINDENKINEK ANNYI LENNE, ÉS CSAK ILYEN FEGYVER LENNE, NEM LENNE TUNING, egyből egyenlőek lennének az esélyek,

az egész mégtöbb fps buziság onnan fakad hogy jól megkopasztjuk a játékost, vesz egy fegyvert, akkor a tuninghoz, erősebb.aksi-motor.fogaskerekek.tuningcső stb. sorolhatnám, és miért? hogy jobb legyen a többinél? egyenlő/hasonló feltételeket kéne szabni, nem pedig "kötelezni" a játékost hogy tuningoljon.

eddig csak 330as fegyverrel játszottam, és nem éreztem hatalmas hátrányként a lőtávomat, ha kevésnek bizonyult kénytelen voltam közelíteni. ez hogy 400-450-500 és leszedi az arcomat hát nekem nem hiányzik.

Vagy akkor legyenek 400-500-550fps es fegyverek, csak akkor tudjak róluk, mindenkinek olyanja legyen, és készülhessek rá, és ne egy szál pólóba rohangásszak nyáron sem, (amit megszoktam 300fps melett) mert nem hiányzik hogy egy olyan szórjon meg.

hosszútávon csatlakzom a fórumon többször elhangzottakhoz, hogy a több fps nem eredményez jobb játékot, inkább be kéne tartani/tartatni és egyből mindenki jobban örülne.

és még egy szösszenet a nagy fps "kedvelőinek" vagy akiket mellette, szólnak, hogy " nem érzi meg a ruhán-mellényen-thermozsákon-batyun-táskán stb-n keresztül.
    elhiszem hogy militari mánia, meg hangulatosabb úgy játszani, de amíg egy játékon egyre több a kínai 300körüli fegyver, addig nem érzi meg, mindenki játszhatna kényére kedvére sokkal kevesebb ruházatban (ahogy csapatban szokás. pedig lenne lehetőség a beöltözésre nyakig), és kevesebb fps mellett, se sérülésveszély, se 10kilót leizzadok stb.stb.

személyes tapasztalatom nem volt még hatalmas fps-ekkel, de mikor már a 330is fogakat tör ki, nem értem MINEK növelni? vagy nyakig 10centis ruhába öltözött bábuként akarunk rohangászni, mert veszélyes a játék? ... röhej.