border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• MuldR
    Erden voltak am nagyon jo jatekok. Amikor meg 40 fo osszehozasa alomnak minosult :)
    Akkoriban mindenki ismert mindenkit, igy nem volt rambo/terminator, mert nem lehetett elbujni a tomegbe. Most 150 fo kozul meg nem mondod ki volt.
    Videken is pont ezert jobbak a jatekok, mert kisebb letszam van. Ha ottis 150-200 fos jatekok lesznek, ugyanezek a problemak elo fognak jonni.

Masik, amikor az ember megveszi az elso AS puskajat, elvezi hogy lohet. Lo mindenre, es jo hosszan a 1000000 es motoros hicapbol :)
    Eltelik 1 ev, es rajon, hogy fassag. Akkor kezd mid/lowcapolni, meg celzottan loni.

Elenite 1000-1800 BB ment el nekem egy jatekon 300as hicapokbol.

Most 200-400 BBt lovok el egy jatekon midcapokbol.
    ASben 3x lovedekmennyiseggel szamolnak a real steelhez kepest. Ez a pontatlansagbol es a bokrok atlovesenek a nehezsegebol adodik.

Ehhez fel kell noni. Ugyanugy, ahogy a talalatok bevallasahoz. Sokszor talalkoztam mar olyannal, hogy be van oltozve, pattog rola a BB de nem allna ki. Ez a "nem erzem, hat nem talalt el". Ehez is kell egy erettseg, hogy az ember meghallja a koppano BBt, vagy ha a mellette levo raszol, hogy lepattant rolad, ne az legyen a reakcio, hogy nem ereztem.
    En spec csomo ketes helyzetben kialltam mar, amikor nem biztos hogy eltalaltak, de inkabb bevallaltam. Ha real steel lett volna, tuti eltalal :)

Sajnos az AS fegyo vasarlast IQhoz kellene kotni. En ezt mar tobbszor mondtam :)