29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Bexter
    Elöző stukim egy WELL R6 os volt
    így járt most hétvégén:

Hátamon cipeltem amikor is az első képen látható vacak letörött, A tus nyakon csapott a többi le földre az amugy is repedt markolat meg tovább repesdt. most joysticnak hivom :D
  • Punker
    meg lehet szokni nekem a csigatáras picit nehezebb :)
  • Bexter
    Nah igen, arra még gyurni kell hogy jo legyen :D hétvégén kiedrül milyen is :D
  • VRSDM
    egyik játékon egy fickónak volt, egy és hááát izzéé szóval had ne találjak szavakat, bár még új volt, igy hibákat nemnagyon tudott sorolni amik lehet azóta előjöttek már. de tény. nagyon össze van rakva :]

de készülj fel, 6kilóval nem ugyan olyan szaladgálni egész nap mint 2-vel :]
  • DannyL
    Speciel én csak jókat hallottam a DBoys cuccokról.
  • Bexter
    Van itt közötettek olyan akinek van ilyenje vagy tud róla infokat mondani?

BI-3681M Dboys Full Metal M4A1
  • OrioN the S
    Nekem is ilyen asszony kell :D!
  • Strahd_
    Mar megoldodott :) kaptam ajandekba az asszonytol egy puskat meg egy oldalfegyert :) mar csak ki kell probalnom eloben :)
  • Glpetyus
    Hali,sikerült persze :)
  • OrioN the S
    Fasza volt :)
  • DannyL
    mennyi pénzed van? ;)
  • OrioN the S
    fasza... vmi nyavaját összeszedtem pont egy nappal Érd előtt... leszarom.. ha kolerás vagyok akkor is megyek :D
  • praksi
    én most vettem JG MP5J-t, a TM-el teljesen kompatibilis
    árban olyan 30-35 között van (én még akciósan kifogtam 28ért)
  • Mersant
    az olcsobbakbol JG, 30 ropi korul. vagy ugye TM, CA
  • Strahd_
    kb milyen AEG et erdemes venni (MP5) melyik gyar es kb milyen ar kategoria?
  • MuldR
    Erden voltak am nagyon jo jatekok. Amikor meg 40 fo osszehozasa alomnak minosult :)
    Akkoriban mindenki ismert mindenkit, igy nem volt rambo/terminator, mert nem lehetett elbujni a tomegbe. Most 150 fo kozul meg nem mondod ki volt.
    Videken is pont ezert jobbak a jatekok, mert kisebb letszam van. Ha ottis 150-200 fos jatekok lesznek, ugyanezek a problemak elo fognak jonni.

Masik, amikor az ember megveszi az elso AS puskajat, elvezi hogy lohet. Lo mindenre, es jo hosszan a 1000000 es motoros hicapbol :)
    Eltelik 1 ev, es rajon, hogy fassag. Akkor kezd mid/lowcapolni, meg celzottan loni.

Elenite 1000-1800 BB ment el nekem egy jatekon 300as hicapokbol.

Most 200-400 BBt lovok el egy jatekon midcapokbol.
    ASben 3x lovedekmennyiseggel szamolnak a real steelhez kepest. Ez a pontatlansagbol es a bokrok atlovesenek a nehezsegebol adodik.

Ehhez fel kell noni. Ugyanugy, ahogy a talalatok bevallasahoz. Sokszor talalkoztam mar olyannal, hogy be van oltozve, pattog rola a BB de nem allna ki. Ez a "nem erzem, hat nem talalt el". Ehez is kell egy erettseg, hogy az ember meghallja a koppano BBt, vagy ha a mellette levo raszol, hogy lepattant rolad, ne az legyen a reakcio, hogy nem ereztem.
    En spec csomo ketes helyzetben kialltam mar, amikor nem biztos hogy eltalaltak, de inkabb bevallaltam. Ha real steel lett volna, tuti eltalal :)

Sajnos az AS fegyo vasarlast IQhoz kellene kotni. En ezt mar tobbszor mondtam :)
  • DannyL
    Airsoftware-el mi történt? Valami infó van?
  • Punker
    tény hogy 3x voltam fennt, miskolc közelebb van
  • DannyL
    ez általánosítás egy rossz élmény alapján
  • Punker
    én az érdi nagyjátékra gondolok (kicsin nem voltam) valahogy furcsa volt hogy mi Egerből nem siettünk volna haza, de a sok pesti akinek azért jóval közelebb van az már 1-kor pucolt el.....
  • DannyL
    Egyszer már kijutottál. :D 5 percre.
  • DannyL
    Ja hát egy kicsit "ipari" az AS, de nem úgy általában Pesten, hanem a nagy játékokon. Mi is szoktunk szalonnázni, meg kint aludni és lábunk is csak 2 van. :)
  • öregharcsa
    ilyen előfordul Érden is..mármint a sütögetés(+elözőnap kintalvás)...de mivel a legtöbb emberkének behatárolt az ideje ezért egyre ritkább az ilyen megmozdulás...
    nekem sajna még nem jött össze hogy kint legyek a csapattal, mert a munkám ezt sajna nem igazán tolerálja.... ha nem tudok 30 percen belül bent lenni a melóhelyen szükség esetén akkor másnap már gondolkozhatok rajta hogy merre menjek melót keresni...
  • Punker
    lehet csak mások az élményeid vannak, a pestiek azt a légkört szokták meg, és tényleg teljesne más mint pl nekünk vagy miskolciaknak ahol természetes hogy játék után a csapatok leülnek szalonnát sütni, vagy mind bevesszük magunkat az első kocsmába,
  • VRSDM
    akkor én vagyok defektes. érd nagyonnem tetszik. ízlések és pofonok. és most nem az erdőt szidom le. vannak jó erdei élményeim is.
  • DannyL
    "nem érdet szólom le de ott látok a legtöbbet ilyet..."

Hasonlat: mint ahogy Budapesten autót. :) Mert azért ha tetszik ha nem Érd az AS fővárosa. Az összes előnyével és hátrányával. Mivel itt játszik a legtöbb ember, itt történnek a legnagyobb faszságok is. :)
  • Punker
    csinálni akarok lowrider filmet úgyis, majd 1x majd szólok nektek :)
  • VRSDM
    játszottunk már ilyet Bényén. és megvolt a hangulata, semmivel nem volt rosszabb mint mikor szórtam, sőőt, inkább megvolt a háborús élményem mint egy érdi, autótáras fickó mellettem darál már 1perce a semmibe játék után ... nem érdet szólom le de ott látok a legtöbbet ilyet...

erről beszélek, megint épületharcos példa, mikor ráront a squad egy épületre, közbe szórja végig az ablakokat mert egyébként esélytelen a helyzet, beáll a sarokra, fog minden szöget, aztán épület, első szobába beronygyol, táraz. figyelés stb. nemaz hogy beszórok minden szobába, egy-egy sorozatot, és úgyis eltatálom, mert pattog minden fele... :S

mind1. a komoly játékok mindiképp a lowcap-ben rejlenek... de akkor CSAK lowcap játék... keverve valóban értelmetlen. a mi "javunkra"
  • Punker
    tudják 1 anyagilag részt kihagytad, szeretek én lowcap tárazni, csak mikor a 70-es tárral megyek 3 db 300-as highcap-esre akkor legtöbbször én húzom a rövidebbet, é smiér tjátszik azzal mert volt 30k pénze venni 1 JG-t de tárr amár nincs, amúgy szerintem kell pár hónap játék ahoz hogy az ember elkezdje igényelni az ilyet, januárban vettem a low cap tárakat, áprilisban a motorost, highcap azóta nincs használva :) de ehez kellett elötte fél év sima highcap-es játék, hogy elkedjem igényelni a tárazás feeling-jét :)
  • DannyL
    Tök jól hangzik, csináld így. :)
  • VRSDM
    értem én, játszom énis erdőbe helységharc mániámtól függetlenül. a megszokás a gond, meg lehetne azokat a helyzeteket is oldani tizedannyi bb-vel, és kétlem hogy sokkat rontana az élményen, sőt. nem arról szólna hogy, "valaki mintha lenne a bokorba" beszórok 50-et... -_-, legyen nálad X lőszer, amennyi lehetne valódi körülmények között, aztán ha megközdöttél egy fontos pontért, akkor ott találnál utánpótlást. meg lehetne mindent oldani... kérdés hogy akarják-átok-e ...
  • Punker
    megint az épületből indulsz ki, gyere a jó sűrű vietnam szerű dzsungelbe és megérted rögtön miért szoktak AS-ban 10x-es "lőszer" mennyiséggel számolni.....
  • VRSDM
    legyen támogató, legyen 249-es, de akkor nála se legyent több 300-600 tölténynél... realitás könyörgöm nem ezt hajtogatjuk mikor szembe kell állítani a PB-vel? dehogynem. hát az nagyonreális ha 100kg-nak megfelelő lőszerrel szaladgál a barátunk... ami persze el sem férne nála annyi. mert nincs neki hely.
  • DannyL
    Sokszor jól jön az a támogató a Para-val amikor kiszórja a 3000-et. ;)
  • Punker
    hát azért én látom a másik oldalt is, ahogy szép lassan hónapok munkájával megy előre, mi lassan 2 hónapja készülünk a köv játékunkra, első szervezésen voltunk kb 25-en, aztán 40+x, most olyan 60-70 embert szeretnénk, d eitt már lesz 2 külön ember aki a rajokat összefogja, és a többi környező csapatnál is ezt látom a fokozatos fejlődést.
  • VRSDM
    úgy mo-n általánosságba is vannak ilyen gondok, nem magam akarom hype-olni mint military-buzi-kisköcsög :D de tényleg egyre több olyan van aki vett valamit a héten, és hétvégén már valódi háborús helyzetekben TOTÁLIS BAROMSÁG hadművelet néven vezeti le az akcióit, legyen az egyszemélyes, vagy rajparancsnokként vagy akárhogy. és ezt nem szeretem, ha nincs fogalma harcászati alapszabályokról, akkor figyelje a csaptot és sorolhatnám.

ez a véleményem a hicap-ről is. hogy kezdőfickó fogja magát és kiszór egy nap 3000bb-t gratulálok. de erről már ezeregyszer beszéltem... úgyse lesz jobb. marad a baráti körben a játék... épület persze :D
  • Punker
    minden tiszteletem a Vadkanoké a legjobb játékaimat ők szervezték, de ebben is volt 1 pillanat nem sok talán 5-10 perc amire most azt mondom beszűkült a játéktér ott és sok volt a 100 fő, ettől függetlenül a rajunk legsikeresebb mozzanata az volt mikor áttörtünk az úton ott, ettől függetlenül azt mondom a 100 fő az teljesen jó ha a szervezők komolyan veszik a dolgot és elegen vannak, ilyen létszámnál jön ki a taktikázás stratégia nagyon szépen, de csak akkro ha jó a szervezői munka és a csapatok irányítva vanank, ha 50 ember megy mint a csürhe a másik 50-re az tényleg nagyon gáz.
  • VRSDM
    nemtudom, itthon 60fő felettire már nem szeretek elmenni, nemis megyek, kavarodás. vitatkozások és sorolhatnám. az nem hiányzik köszönöm.

30-40 körül még belefér. nem félreértendő nagyonszívesen mennék el 100-200 fős játékokra, de mo-n egyenlőre nincs kellő szervező erő egy ekkora játék JÓ lebonyolításához. az irene-ről meg amennyit láttam, nemtűnik fosnak. aztán kitudja.
  • Punker
    hát érdekes mert az Irene-t szokták felhozzni példának hogy a nagy létszámnak mi a hártánya, hogy néha összevissza rohangálás van, amúgy most ősszel lesz az Op Irene V.

én itthon a Falludzsára mennék el szivesen ha lesz megint.
  • VRSDM

láttam, már sokmilliószor, és akárhányszor nézem, szorul össze a szívem a zenétől, a jelenetektől felmegy a vérnyomásom /mondjuk ennek köze van persze az alaptörténetéhez amire épül a játék... szóval vannak ám filmbe illő AS múvik is...